horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 26.

Napi horoszkóp – Február 26.

 

Kos: Figyelj, tanulj, jegyzetelj! Keddn új benyomások, új inspirációk érnek, érdemes lesz ezeket megjegyezned. A körülötted élők talán olyan elvárásokat fogalmaznak meg veled szemben, amelyeknek első nekifutásra nem nagyon tudsz majd megfelelni, viszont minden próbálkozással erősödsz, míg végül sikerül túlteljesítened a célt.

Bika: Szeretnél kitűnni a tömegből, és erre kedden minden esélyed meg is lesz. Ma úgy érzed, hogy muszáj olyasmit csinálnod, amit eddig még sohasem tettél. Sőt! A legszívesebben olyasmiket tennél, amikkel megleped a környezetedet. Vigyázat, őket nem célszerű túlzottan sokkolni, hiszen könnyen lehet, hogy ma pletykák kapnak lábra rólad.

Ikrek: Egy lépés előre, kettő hátra, aztán három oldalra… nehéz lesz eldönteni, hogy valójában milyen irányban haladsz. Mintha kedden össze lennél zavarodva, és nem igazán tudod eldönteni, hogy mit is szeretnél. Mára jó terv lenne találkoznod olyan rokonaiddal, akikkel már régóta nem volt időtök egymásra. Most lenne mondanivalótok egymásnak.

Rák: Nincs időd unatkozni kedden. Valaki rád hárítja a feladatait, ettől pedig neked lesz hirtelen extra sok tennivalód. Ma érdemes meghúznod a határaidat és azzal foglalkozni, ami igazán a te dolgod. A nyakadba varrt extra teendőket pedig nyugodtan passzold vissza a feladónak. Ez nem modortalanság, sőt! Az volt illetlenség, hogy rád hárították a felelősséget a megkérdezésed nélkül.

Oroszlán: A legszívesebben rohannál egész nap. Szinte szétvet a tettvágy, és emiatt most hajlamos vagy összecsapni a dolgokat. Ma a környezetedben sokan érzékenyek, és a nagy sietségben megbánthatod őket. A hivatalos ügyek intézését jó lenne elhalasztanod, mert kedden nem igazán tűnik szerencsésnek a bürokráciával való találkozásod.

Szűz: Ma rengeteg odafigyelés és szeretet vesz körül. Mintha mindenki azzal foglalkozna, hogy apró meglepetésekkel kedvezzen neked. Olyan apróságok is sikerülnek, amelyek máskor szinte sohasem jönnek össze: eléred a korábbi buszt, gyorsabban fejezed be a munkát, és könnyebben győzöd meg a főnöködet valamiről. Ma érdemes ezt a sok jóságot bőkezűséggel meghálálnod az univerzumnak.

Mérleg: Egy mosolyra van csak szükséged ahhoz, hogy jó napod legyen. Most persze azon gondolkozol, hogy kinek a mosolyára. A gyerekeidére, a főnöködére vagy egy idegenére? Mindegyikre, és egyikre sem. A leginkább a saját mosolyodra van szükséged. Ha ezt megtalálod, utána már minden, de minden gyerekjáték lesz kedden. (És persze mindenki visszamosolyog rád.)

Skorpió: Egyre gyorsulnak az események, és te ahelyett, hogy pánikban kapkodnád a fejedet, megnyugszol végre, hátradőlsz és felveszed a tempót. Ma sokkal gyorsabban intézel bizonyos ügyeket és munkákat, mint máskor. Egyszerűen felgyorsult a te tempód is, és emiatt sokkal könnyebben, lazábban, hatékonyabban végzed a keddi kötelező feladatokkal, mint máskor.

Nyilas: Ne csak a külsőségekre figyelj kedden! A látszat most könnyen becsaphat és könnyen vihet tévútra is. Ha ma arra koncentrálsz, hogy másokat elkápráztass, akkor pont a lényeg felett siklasz majd el. Ehelyett koncentrálj a segítő szándékra. Arra, hogy hogyan tudnál a legtöbbet és a legegyszerűbben segíteni a környezetednek.

Bak: Egy cseppet sem zavar, hogy a környezetedben sokan nem értenek meg kedden. Sőt! Ma még szórakoztat is az a bábeli zűrzavar, ami kezd kialakulni körülötted. Mintha direkt örömödet lelnéd az emberek dezinformálásában. Szívesen mondasz vagy teszel olyasmit, amivel összezavarsz másokat. Nézz mélyen magadba, és vizsgáld meg: mégis mi okod van erre a zavarkeltésre!

Vízöntő: Ártatlanul keveredhetsz bele egy félreértésbe, és igencsak elszomorít ez a helyzet. Úgy érzed, méltánytalan lenne „magyaráznod a bizonyítványodat”, ezért inkább hallgatsz. Ezúttal a hallgatás nem szolgálja az érdekeidet, tehát jobb lenne, ha inkább mégiscsak kinyitnád a szádat! Kedden bátran mondd el az igazat, még akkor is, ha úgy érzed, a helyzet a napnál is világosabb mindenki számára!

Halak: Egyre gyűlnek a jó élmények és a sikerek a Halak képzeletbeli dicsőségfalán. Ma könnyed eleganciával oldasz meg olyan helyzeteket, amelyeket néhány hete még képtelen voltál kezelni. A mai telihold visszaadja az energiádat, a jókedvedet és a hitedet. Még az is lehet, hogy a szerelembe és a párkapcsolatokba vetett hitedet is visszakapod ma.

forrás: nl

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.