horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 3.

Napi horoszkóp – Február 3.

 

Kos: Ragyogó napra van kilátás. Valódi szerencsesorozat kezdődik ezzel a nappal. Nagyszerűen ki tudod magad bontakoztatni, és teljes az önbizalmad. Ezenkívül a Jupiter hatására egy régi vágyálmod is teljesülni látszik.

Bika: Egy fordulat, amely már az év kezdetén kirajzolódott, most ismét fejtörést okozhat neked. Muszáj résen lenned, mert ha nem teszed, könnyen csapdába csalhatnak. Sajnos szétszórtságod még csak nehezíti helyzetedet.

Ikrek: Sajnos a nehéz időszak csak tovább folytatódik nincs megállás. Fejvesztetten cselekszel, pedig tanácsos lenne minden felesleges kockázat elől kitérned. Ezenkívül fizikailag is egy kicsit kímélned kellene magad.

Rák: Kiderült az égbolt életed egén. Főleg azokra vár hihetetlen sikerszéria, akik július 18. előtt látták meg a napvilágot. A csillagok most egyértelműen a Rákok oldalán állnak. Kiváló esélyeid vannak, ne lépj hát vissza.

Oroszlán: Komoly elismerésre vagy előléptetésre van kilátás ezen a napon. Családi körben azonban kisebb feszültségek nem kizárhatók, de hatalmas szerencsédnek köszönhetően a lehető legjobban veszed majd az akadályokat.

Szűz: Ez a nap tökéletesen alkalmas szerződések kiharcolására, aláírására, vagy utazásra. Érdekes találkozásaid lesznek ma, és főleg a szeptember 6. után született Szüzek számolhatnak felettébb kellemes meglepetésekkel.

Mérleg: Te állsz most a középpontban. Partneredhez fűződő viszonyod harmonikus és kiegyenlített. Ezzel szemben munkahelyeden bizonyos korlátozásokkal kell számolnod. Ne aggódj, lendületességed átsegít ezen a helyzeten.

Skorpió: A kozmikus befolyások sajnos most kedvezőtlenek a Skorpió számára. A Jupiter meggondolatlan kiadásokra csábíthat. Tanácsos lenne tehát óvatosan bánni a pénzügyekkel. Igyekezz hát egy kicsit visszafogni magad.

Nyilas: Eloszlanak a viharfelhők feletted. A Jupiter jót tesz veled, gondoskodik róla, hogy a határidőket betartsd. Sajnos ma ideges vagy és könnyen indulatba jössz. Ezért most ne vállalj semmiféle felesleges kockázatot.

Bak: Életed ege végre kitisztulni látszik. A Jupiter jót tesz veled, gondoskodik róla, hogy a nehezebb helyzetekben is a te oldaladra álljon a szerencse. Szakmailag is képes vagy arra, hogy megvalósítsd komoly terveidet.

Vízöntő: Testileg kiváló formában vagy ezen a napon. Használd ki, és mozogj sokat: Csak kisebb akadályokkal kell számolnod ma. Néhány meglepetés ugyanis bekövetkezhet azért. Légy tehát előrelátó és maximálisan türelmes.

Halak: A március 2. után született Halak, ma rendkívül pozitív változásokra számíthatnak. Néhányan új tudásterületeket fedeznek fel. Kapcsolataik kiegyensúlyozottak, önmagukkal is békében vannak. Hát kell ennél több?

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.