Központ
2020. november 27. péntek, Virgil

Napi horoszkóp – Február 3.

Központ február 3, 2015 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Nehéz nap bontakozik ki előtted. A Jupiter összezavarja pénzügyeidet, különösen, ha április 7. előtt láttad meg a napvilágot. Hajlamos vagy könnyelmű döntésekre ma, amelyek főleg szükségtelen, nagyobb bevásárlások lehetnek.

Kedves Bika! Gratulálunk! Te kétségkívül a nap kegyeltjei közé tartozol. A Jupiter a te oldaladon áll, és rendkívül jók az esélyeid a felemelkedésre, továbblépésre. Befolyásos személyekkel ismerkedhetsz meg, akik fontosak a számodra.

Kedves Ikrek! Most nagyon ügyelned kellene a költségvetésedre. Nem szabadna meggondolatlan és könnyelmű spekulációkba bocsátkoznod. Ne kockáztass! Ma ugyanis hajlamos vagy a rossz döntésekre, amelyekből komoly félreértések is adódhatnak.

Kedves Rák! Nagyon kellemes napra van kilátásod. Fizikailag a legjobb formában vagy, és minden nagyobb nehézség nélkül intézed el soros feladataidat. Egy kecsegtető találkozás feltételei is megteremtődhetnek. De vigyázz, ne szúrd el!

Kedves Oroszlán! Tovább folytatódik a kedvező periódusod. Értékes, új kapcsolatokra teszel szert ma is, és terveidnek igen erős hátszele van. Utazásra, szerződések megkötésére ez a nap szinte kiváló. Magánéleted is megnyugtatóan alakul.

Kedves Szűz! Biztosan nem lesz könnyű számodra ez a nap, de bevetési készségednek és dinamikus magatartásodnak köszönhetően mégiscsak – viszonylag – jól veszed az akadályokat. Néhány késedelemre azonban mindenképpen számítanod kell.

Kedves Mérleg! Kiváló nap áll előtted! A csillagok most melletted állnak, fizikailag nagyszerű állapotban vagy. Minden az elképzeléseid szerint alakul, és jól haladsz előre. Ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket, ne menj el mellettük!

Kedves Skorpió! A csillagok most nem igazán akarnak kedvezni neked, ezért testileg semmilyen felesleges kockázatot nem szabadna vállalnod, és egészségileg se nagyon terheld túl magad. Szakmailag is akadnak döccenők, de átvészeled őket.

Kedves Nyilas! Kiváló nap rajzolódik ki előtted. Valóságos sikerzuhatag kezdődik számodra ezzel a nappal, és minden reményed megengedett. Nagyon ügyesen cselekszel ma, kiváló kapcsolatokra teszel szert, amelyek később is jól jöhetnek.

Kedves Bak! Most remek esélyeid vannak a felemelkedésre, mivel a csillagok állása igen kedvez csillagjegyednek. Ez a legtöbb esetben valóságos szerencseáradatot jelent. Sugárzó jó kedved van, és ez nagymértékben hozzád vonzza a sikert.

Kedves Vízöntő! Jól veszed az akadályokat, mert a csillagok pótlólagos energiákhoz juttatnak, és tempósan haladsz előre. Sportoláshoz kiválóak ma a feltételek, és az idő is remek. Jól ellenőrzöd a helyzeteket, és ez a javadat szolgálja.

Kedves Halak! Ez a nap az év egyik legjobb periódusának ígérkezik. A csillagok végig a te oldaladon állnak, és igazi szerencseáradatra számíthatsz. Magánéletedben egy régi vágyálmod most valószínűleg beteljesedik. Azért ne bízd el magad!

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 500

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.