Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Napi horoszkóp – Február 3.

Központ február 3, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 3. 

 

Kos: Vasárnap be nem áll a szád. Ez nem is lenne baj de könnyen előfordulhat, hogy meggondolatlanságokat kotyogsz ki. Most érdemes minden mondatodat, minden szavadat átgondolnod, nehogy megbánts másokat egy-egy viccesnek szánt, de sértőre sikerült beszólással. Ha átgondolod a mondandódat, és elszámolsz háromig, akkor nem lesznek konfliktusaid ma.

Bika: Vasárnap a vágyaid irányítanak. Ma nehezen állsz ellen a kísértésnek, és nehezen tudsz nemet mondani. A legszívesebben habzsolnád az életet és habzsolnád az ételeket is. Ezzel azonban jobb lenne vigyáznod, hiszen vasárnap könnyedén elcsaphatod a gyomrodat. Ma egy kis mértékletesség jó lenne az étkezésben, még akkor is, ha a legfinomabb falatokat főzöd ebédre.

Ikrek: Álmodozással, ábrándozással töltenéd a napodat a legszívesebben. Most szívesen fantáziálsz egy közelgő utazásról, és szívesen merülsz el a gondolataid világában. Emiatt viszont könnyen válhatsz magányossá, hiszen hiába van körülötted sok ember, az álomvilágodba nem tudnak követni téged. Beszélj az álmaidról bátran, és tervezgessetek közösen a pároddal.

Rák: A családodban lévő feszültséget könnyedén el tudod oszlatni. Ehhez elég egy-egy mosoly, néhány jól megfogalmazott szó, és azok a szeretetteljes gesztusok, amelyek egyébként is áradnak belőled. Hagyd, hogy a jelenléted, az odafigyelésed gyógyító erővel hasson vasárnap. Hagyd, hogy mindenki annyit vegyen ebből a gyógyító erőből, amennyit csak akar.

Oroszlán: Menni vagy maradni – ez itt a kérdés. Az Oroszlánok útnak indulnának vasárnap, de a szívük visszahúzza őket. Nehezen tudod eldönteni, hogy mi lenne a legjobb ezen a tél végi napon, ezért lehet, hogy órákig toporogsz majd egy helyben. Persze ezt a toporgást könnyedén álcázod majd mindenféle tevékenységnek, de valójában attól még belül azon vívódsz, hogy elindulj-e.

Szűz: Nyár illat van az orrodban, és nyáresti hangulatba kerülsz vasárnap. Hiába van február eleje, a Szüzek már a legszívesebben júliust írnának a naptárjukban. A Mai nap ideális arra, hogy elővedd a naptáradat, és megtervezd a nyári szabadságodat, a nyári menetrendedet. Azt se felejtsd el, hogy az idén nyáron lakással kapcsolatos terveid is vannak.

Mérleg: Kicsit kapkodósra sikerül ez a vasárnap. No persze nem hajt a tatár, nem azért kapkodsz, mert sietned kell, hanem azért, mert egyszerűen semmire sem akarsz túl sok időt szánni. Úgy érzed, hogy időből van a legkevesebb a számodra ma, hiszen annyi mindent szeretnél megtenni vasárnap. Próbálj lelassulni estig, mert ha ezt nem teszed meg, akkor még lefekvés után sem tudod elcsendesíteni a gondolataidat.

Skorpió: Egy nagy bögre forró ital, és egy nagy beszélgetés. Ez a két dolog kell ahhoz, hogy a Skorpiók jól érezzék magukat vasárnap. Ma szeretnéd, hogy meghallgassanak, és könnyedén meg is találod azokat az embereket, akik szívesen figyelnek rád. Fogalmazz egyszerűen, és kedvesen, mert az üzeneted így juthat el a legkönnyebben a hallgatósághoz.

Nyilas: Az internet és a telefon segít abban, hogy kapcsolatot tarthass a külföldre szakadt ismerőseiddel. A vasárnap alkalmas arra, hogy olyan barátnőiddel csevegj, akik talán több száz, vagy több ezer kilométerre vannak tőled. A távolság nem állhat a barátságok útjába, és ezt ma sikerül is megtapasztalnod. Bátran folytasd ott a beszélgetéseket, ahol abbahagytátok azokat.

Bak: Észrevetted, hogy télen kicsit többet nosztalgiázol, mint máskor? Mintha a négy fal között azonnal elindulnának a múltat megszépítő gondolataid. Ma a gyerekkorodba képzeled vissza magadat, azt látod magad előtt, hogy mennyit játszottatok a hóban, és mennyit nevettetek akkoriban. Ezt a jókedvet ma is visszahozhatod a hétköznapjaidban, még akkor is, ha éppen nincs hó az udvaron.

Vízöntő: Miért foglalkozol annyit mások dolgaival? Úgy értem, olyan emberek dolgaival, akiket nem is ismersz. Azt az energiát, amelyet ismeretlenek és celebek viselt dolgainak elemzésével töltesz fordíthatnád önmagadra is. Erre a vasárnap különösen alkalmas: ma nagy lesz a kísértés hogy másokkal foglalkozz ahelyett, hogy önmagaddal és a családoddal törődnél.

Halak: Romantikára, szeretetre, szerelemre és emberi érintésekre vágynak a Halak vasárnap. Könnyen lehet, hogy ma akkor is magányosnak érzed magadat, ha van párkapcsolatod, és rengetegen vannak körülötted. Bátran kezdeményezz, bátran mutasd ki a szeretetedet elsőnek, és figyeld meg, hogy milyen sok figyelmet és törődést kapsz vissza.

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 287

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.