horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 4.

Napi horoszkóp – Február 4.

 

Kos: Nehéz nap bontakozik ki előtted. A Jupiter összezavarja pénzügyeidet, különösen, ha április 7. előtt láttad meg a napvilágot. Hajlamos vagy könnyelmű döntésekre ma, amelyek főleg szükségtelen, nagyobb bevásárlások lehetnek.

Bika: Gratulálunk: Te kétségkívül a nap kegyeltjei közé tartozol. A Jupiter a te oldaladon áll, és rendkívül jók az esélyeid a felemelkedésre, továbblépésre. Befolyásos személyekkel ismerkedhetsz meg, akik fontosak a számodra.

Ikrek: Most nagyon ügyelned kellene a költségvetésedre. Nem szabadna meggondolatlan és könnyelmű spekulációkba bocsátkoznod. Ne kockáztass: Ma ugyanis hajlamos vagy a rossz döntésekre, amelyekből komoly félreértések is adódhatnak.

Rák: Nagyon kellemes napra van kilátásod. Fizikailag a legjobb formában vagy, és minden nagyobb nehézség nélkül intézed el soros feladataidat. Egy kecsegtető találkozás feltételei is megteremtődhetnek. De vigyázz, ne szúrd el.

Oroszlán: Tovább folytatódik a kedvező periódusod. Értékes, új kapcsolatokra teszel szert ma is, és terveidnek igen erős hátszele van. Utazásra, szerződések megkötésére ez a nap szinte kiváló. Magánéleted is megnyugtatóan alakul.

Szűz: Biztosan nem lesz könnyű számodra ez a nap, de bevetési készségednek és dinamikus magatartásodnak köszönhetően mégiscsak – viszonylag – jól veszed az akadályokat. Néhány késedelemre azonban mindenképpen számítanod kell.

Mérleg: Kiváló nap áll előtted: A csillagok most melletted állnak, fizikailag nagyszerű állapotban vagy. Minden az elképzeléseid szerint alakul, és jól haladsz előre. Ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket, ne menj el mellettük:

Skorpió: A csillagok most nem igazán akarnak kedvezni neked, ezért testileg semmilyen felesleges kockázatot nem szabadna vállalnod, és egészségileg se nagyon terheld túl magad. Szakmailag is akadnak döccenők, de átvészeled őket.

Nyilas: Kiváló nap rajzolódik ki előtted. Valóságos sikerzuhatag kezdődik számodra ezzel a nappal, és minden reményed megengedett. Nagyon ügyesen cselekszel ma, kiváló kapcsolatokra teszel szert, amelyek később is jól jöhetnek.

Bak: Most remek esélyeid vannak a felemelkedésre, mivel a csillagok állása igen kedvez csillagjegyednek. Ez a legtöbb esetben valóságos szerencseáradatot jelent. Sugárzó jó kedved van, és ez nagymértékben hozzád vonzza a sikert.

Vízöntő: Jól veszed az akadályokat, mert a csillagok pótlólagos energiákhoz juttatnak, és tempósan haladsz előre. Sportoláshoz kiválóak ma a feltételek, és az idő is remek. Jól ellenőrzöd a helyzeteket, és ez a javadat szolgálja.

Halak: Ez a nap az év egyik legjobb periódusának ígérkezik. A csillagok végig a te oldaladon állnak, és igazi szerencseáradatra számíthatsz. Magánéletedben egy régi vágyálmod most valószínűleg beteljesedik. Azért ne bízd el magad.

Forrás: np

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.