Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

Napi horoszkóp – Február 7.

Központ február 7, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 7.

 

Kos: Sikerélményeid feldobnak, ezért magabiztosan, újjászületve kezdheted ezt a napot is. Gondjaid maguktól megoldódnak, szorgalmad elnyeri méltó jutalmát. Amibe ma belefogsz, szerencsés lehet. Pénzügyeid rendeződnek, tán egy külföldi út is öledbe hullik. Este beigazolódik, hogy forrón szeretnek.

Bika: Ma mindenki veled akar találkozni, beszélni, a határidőnaplódba már keresztül-kasul jegyzetelsz, de semmi sem úgy alakul, ahogy megbeszélted, nem szűnik a kavarodás. Véget vetni csak úgy tudsz az egésznek, ha elmész, elintézel egy-két dolgot a városban, vagy máshol. Amúgy is épp ideje már.

Ikrek: Egyre jobban idegesít a közlekedés, a tülekedés, a bűzös levegő. Gyakran gondolsz arra, hogy el kellene költözni, jó messzire a forgatagtól, csakhogy itt nőttél fel, ide köt minden, így egyszerűen kivitelezhetetlennek tűnik elképzelésed. Valószínűleg családod sem fogadná örömmel ötletedet.

Rák: Ma ne hagyd magad felidegesíteni! Légy nyugodt, tedd a dolgodat, de ne akarj csodát művelni. Légy türelmes is, hallgasd meg mindazokat, akik meg akarják osztani veled örömüket, bánatukat, kétségeiket. Vedd úgy, hogy ez mások örömének, bánatának, kétségeinek napja, és ne törődj a sajátoddal.

Oroszlán: A hal nem tartozik az Oroszlán kedvenc eledelei közé. Ám a kényszer néha még őket sem riasztja vissza, és alkalmazkodván a világhoz, meg tanulnak a zavarosban halászni. A vállalkozó kedvük jutalma pedig leginkább a pénz. Az ily módon megtollasodott ragadozó azonban könnyen vérszemet kap.

Szűz: Nem lehet azt mondani, hogy megerőlteted magad, mégis a te oldaladra billen a mérleg nyelve. Hogy miért? Ez csakis szerencsédnek köszönhető. Mintha valaki úgy irányítaná az eseményeket, hogy azok neked kedvezzenek. Használd ki a kínálkozó lehetőségeket, de kerüld a túlzásokat, válaszutakat.

Mérleg: Lehet, hogy túl sok mindent vállaltál egyszerre, de az is lehet, hogy tél végi fáradtságról van szó. Mindenesetre nehezebben összpontosítasz. Próbálj ma olyasmivel foglalkozni, ami nem kíván különösebb figyelmet és fegyelmet. Például legfőbb ideje lenne kicsit rendet rakni magad körül.

Skorpió: Van valami, amit sem megvenni, sem megrendelni nem lehet. Ez a szerencse, amely ráadásul még váratlanul is jön. Most egy ilyen kedvező változást hoz az életedbe. No, nem kerülsz rögvest a kiváltságosok közé, a gazdagok táborába, de határozottan nagy lépést teszel előre a stabilitás felé.

Nyilas: Aktivitásod változatlan, újult energiával veted bele magad a munkába. Azért a kis ördög egész nap mocorog benned. Az foglalkoztat, hogyan is értsd, amit néhány nappal ezelőtt kedvesed csak úgy mellékesen vetett oda. Addig-addig rágod azt az egy-két mondatot, hogy belátod: neki volt igaza.

Bak: Könnyen lehetséges, hogy megundorodsz egy ételtől. Ne kényszerítsd magad, ha megeszed, gyomorbántalmakra, kellemetlen herpeszekre számíthatsz. Láthatatlan kismanók kiverik kezedből a tárgyakat, amitől kellően idegessé válhatsz. Számolj azzal, hogy ma nem sorolhatod magad a villámkezűek közé.

Vízöntő: Helyesen tennéd, ha reggel úszással kezdenéd a napot. Megérné, ha előszednéd híres akaraterődet, és rákényszerítenéd magad erre a lépésre. Sokkal frissebbnek, nyugodtabbnak, kiegyensúlyozottabbnak éreznéd magad. Szereted megfontolni, amit teszel. Ez az erényed ma busásan kamatozni fog.

Halak: Kénytelen vagy lelkedet magára hagyni, mert ma annak porhüvelye rakoncátlankodik. Nem fogad szót, nem akar engedelmeskedni. Kedélyed a mélyponton, homlokod lángol. Ágyad húz vissza, úgy érzed, a fürdőszobáig sem tudsz eljutni. Add meg magadnak a kellő gondoskodást, nagyon sérülékeny vagy.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 374

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.