Központ
2020. szeptember 30. szerda, Jeromos

Napi horoszkóp – Január 1.

Központ január 1, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 1.

 

Kos: Szerencsésen indul a 2013-as éved. Az egész napot azzal töltöd, hogy fejben tervezgeted az évedet, és nem nagyon csinálsz semmi mást. Az újévi babonát maradéktalanul betartod, miszerint január elsején csakis lustálkodni szabad, és csupa élvezetes dolgot csinálni. Még akkor is megfogadod ezt, ha emiatt lesz némi összetűzés a családban.

Bika: Elsején ismét a konyhában sürögnek a Bikák. Ma a lencsefőzésben jeleskedsz, de akkor jársz a legjobban, ha nem egy egyszerű lencsefőzeléket készítesz. Nézd meg, a kedvenc gasztrobloggered hogyan készíti a lencsét, mert most könnyen lehet, hogy egy kicsit indiai, kicsit ázsiai beütésű lencseétel lenne a legjobb neked is és a családodnak is.

Ikrek: Szívesen lógsz ki a sorból, és nem szívesen veszel részt az össznépi újévi lencseevésben. Ez nem baj, de ha az anyukád érdeklődik az étrended felől, ne valld be neki, hogy semmilyen babonából fogyasztott étellel sem vagy hajlandó biztosítani a szerencsédet. Nem kell, hogy ő emiatt aggódjon. Az étrended akkor is konfliktusforrás lehet ma, ha te vagy a babonás és a környezeted az, aki nem hisz ilyesmikben.

Rák: Kisimult január elsejére számíthatsz ma. Mintha varázsütésre simulna el körülötted az ünnepek feszültsége. Örülsz, hogy minden a lehető legnagyobb rendben ment körülötted és annak is, hogy végre van időd a saját kedvedre főzni magadnak. Ma nyugodtan készítsd el a kedvenc ételeidet, és a szerelmed is kapja meg azt a kaját, amit a legjobban szeret.

Oroszlán: Talán egy pici másnapossággal kell megküzdened ma, de az is lehet, hogy a házibuli romjainak eltakarításával foglalkozol, vagy egyszerűen most van időd az ünnepek utáni rendrakásra. Ez szép analógiája mindannak, ami a lelkedben történik: az Oroszlánok újév napján próbálnak rendet rakni a terveik, a vágyaik, az elképzeléseik és az összes idei évi teendőjük között.

Szűz: Nagyon meg lennék lepve, ha nem hetekkel ezelőtt találtad volna meg azt a lencsereceptet, amelyet ma fogsz elkészíteni. Az egész napodat átlengi valami tervszerűség még akkor is, ha csupán annyi az újévi terved, hogy lustálkodsz egy kicsit. Ma érdemes felírnod tizenkét kívánságot, a következő tizenkét hónapra. Ezeket tedd bele a naptáradba, és időnként vedd elő őket, hogy lásd, teljesültek-e már!

Mérleg: Akkor vagy a legboldogabb ma, ha egész nap a szerelmeddel és a barátaiddal lehetsz. Az új év első napja a Mérlegek számára az érzelmekről szól: ma szívesen és könnyedén beszélsz az érzelmeidről, de azon nem szabad meglepődnöd, ha ez nem lesz jellemző a környezetedre. Ne akard őket rávenni arra, hogy pont ma csevegjenek a lelkük legmélyebb titkairól.

Skorpió: Újév napja csenddel talál rá a Skorpiókra. Ez nemcsak külső csend (bár az ma nagyon fontos a számodra), de belső elcsendesedés is. Az az alkalom, amikor végre magadra figyelhetsz, és a szervezeted jelzéseit értelmezheted. Ma megérted, hogy a tested milyen fontos jelzőműszer, és azt is, hogy a számodra legjobb életmódot a testedre figyelve alakíthatod ki a legbiztosabban.

Nyilas: Mézédes semmittevéssel telik az év első napja. Persze ez csak látszólag improduktív nap, valójában belül, a fejedben igencsak zajlanak az események: pörögnek a fogaskerekek és készülnek a képzeletbeli feljegyzések arról, hogy mit tervezel 2013-ra. Az év első napja, mint mindig, ma is a tervezésé, de azért ha nagyon nagy benned a tettvágy, érdemes egy kicsit a hobbiddal is foglalkoznod.

Bak: Az év első napja sok mindenben az első lesz 2013-ban: ez az első másnapos fáradtságod napja, de legalábbis az első nap, amit a legszívesebben az ágyban töltenél. Ez az első nap, ami majdnem veszekedésbe torkollik, és ez az első nap, aminek a végén boldogan mész az ágyba. Ha nem muszáj, ma ne főzz, inkább menj vendégségbe, így ez lehet az első nap is, amikor édesanyád főztjéből laksz jól.

Vízöntő: Amilyen zizis volt a tegnapi napod, olyan zizis lesz az elseje is. Jó, ma már talán nem rohangászol annyit, de azért az aggodalom ott marad benned: Mi van akkor, ha lemaradok valamiről? Hogy maradnál le bármiről is, amikor még előtted van egy egész év? Ma ezért kellene lazítanod, és azért is, mert a feszültségedet most könnyedén átvehetik tőled a gyerekek.

Halak: Az új év első napja remek alkalom arra, hogy olyasmit csinálj, amire máskor nincs időd. Most átnézhetnéd a gardróbodat például. Igaz, hogy a babona szerint azt fogod csinálni egész évben, amit az első napján, de gondolj bele: lehetne-e jobb dolgod, mint az, hogy egész évben a ruhatáraddal bíbelődj?

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 334

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.