Központ
2020. augusztus 12. szerda, Klára

Napi horoszkóp – Január 13.

Központ január 13, 2015 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Tettre kész vagy, tele ambíciókkal. Pozitív változásokat hajtasz végre, amelyek sikerrel járnak. A kedvező lehetőségek szinte kelletik magukat, csak észre kell venni, és kihasználni azokat. Fontos lenne, hogy ma nyitott szemmel járj!

Kedves Bika! Jobbnál jobb lehetőségek nyílnak meg előtted olyan területeken, amelyekre eddig nem is számítottál. Ezúttal nem szabad elmenned a csillagok felkínálta alkalmak mellett. Ne feledd, hogy minden megragadott dolog egy lépés a siker felé.

Kedves Ikrek! A csillagok pozitív sugárzásának hatására élénk és friss vagy ezen a napon. Kimagaslóan jó döntéseket vagy képes hozni. Hangsúlyt kap végre a nyíltságod, a szereteted, boldogan teszel szívességet és segítesz a hozzád közel állóknak.

Kedves Rák! Egy komoly ügy gondos kommunikációt igényel, de ma éppen azon dolgozol, hogy megtaláld a véleményed közlésének helyes módját. Ne gyere ki a sodrodból, még akkor se, ha kiábrándult, csalódott vagy azzal a módszerrel, ahogy elbántak veled.

Kedves Oroszlán! Ma a családod kerül előtérbe. Az elért szintet megtartani valóban nehéz. Ettől függetlenül ne viselkedj máshogy, mint ahogyan szoktál. Töltsd kellemesen a napot, és ne gondolkozz most azon, miért boldogtalan sok ember kapcsolata.

Kedves Szűz! Ma előfordulhat, hogy nyílt ellenségeskedéssel kell megküzdened szókimondó természeted miatt. Ha teheted, vonulj vissza a családod körébe. Nem most kell tiszta vizet önteni a pohárba, mert ez a nap egyáltalán nem alkalmas az ilyesmire.

Kedves Mérleg! Érdekes lehetőséget kínálnak ma számodra a csillagok. És ki tudja, talán éppen azokat az előnyöket nyújtják, amelyekre már régóta vágysz. Bármit fontolgatsz is, légy okos és semmi másra ne gondolj ezúttal, csak a saját jólétedre.

Kedves Skorpió! Ezt a napot – ha lehet – szenteld a családnak! Nézz egy kicsit gyermekeid körmére, ellenőrizd a tanulmányi eredményeiket. Légy figyelmesebb pároddal, könnyíts a gondjain. Meglátod, igyekezetedet szeretteid boldogan viszonozzák majd.

Kedves Nyilas! Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, és ezeket meg is tudod valósítani, mert sikeresen egymásra talál benned az anyagi szerencse és a vállalkozói szellem. Pontosan tudod azt is, mit akarsz a párodtól, és mit vársz a párkapcsolatodtól.

Kedves Bak! Személyes jövedelmedet a csillagok pozitívan befolyásolják. Nem kétséges, hogy ez az időszak anyagilag igen hasznos lesz. Ám a megnövekedett bevétellel párhuzamosan kiadásaid is nőnek. Óvakodj azonban a nagy és fölösleges kiadásoktól.

Kedves Vízöntő! A siker létráján feljebb léphetsz, amit jó szervező képességednek és hatékonyságodnak köszönhetsz. Mostantól kezdve lényeges változásokat vihetsz végbe életmódodban, amelyek hosszú időre szólnak. Lelkileg is a legjobb formádat hozod.

Kedves Halak! Olyan pozitív változásokat teremtesz, fejlesztesz ki, kezdeményezel, melyeket elképzeltél, és amiket valóban akarsz. A planetáris események ösztönzést adnak. Kapcsolataid sikeresen alakulnak, nő az önbizalmad, boldog, kiegyensúlyozott vagy.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 471

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.