Központ
2020. szeptember 22. kedd, Móric

Napi horoszkóp – Január 13.

Központ január 13, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 13.

 

Kos: Egy kicsit eleged van a kötelességekből, és arra vágysz, hogy ma ne kelljen semmit se csinálnod. Erre nem nagyon lesz lehetőséged, hiszen úgy tűnik, hogy extra sok elfoglaltságot terveztél be magadnak péntekre. Ne felejtsd el, hogy nem kell mindent egy nap vagy egy hétvége alatt elvégezned. Félszáz hétvégéje lesz még az évnek, és mindegyikre hagyhatsz valami programot.
 

Bika: Pihenésre vágysz, és az lenne a legjobb, ha ma valóban pihennél is. Hidd el, a téli hétvégéknek is megvan a maguk varázsa. Ma éppen az, hogy egy jó meleg szobába bevackolhatod magadat egy forró teával vagy forralt borral, olvasgathatsz és élvezheted az édes semmittevést. Pont eleget dolgoztál már a héten, a házimunka is várhat hétfőig.

Ikrek: Itt az ideje megemelni a lécet, és magasabbra tenni a mércét. Ma akkor lesz jó napod, ha semmiben sem éred be a középszerrel, és mindenben a lehető legjobbra, legszebbre és legnagyobbra tartasz igényt. Ez önmagában még nem önzőség, abban ugyanis semmi rossz sincs, ha megszerzed az elérhető legjobbat. Főleg akkor nincs ebben kivetnivaló, ha utána megosztod másokkal is a „zsákmányodat”.

Rák: Különös helyzetek és még különösebb lehetőségek szabják meg a pénteki napod menetrendjét. Ma ne lepődj meg azon, ha valami teljesen máshogyan alakul, mint ahogyan arra számítottál. Sőt! Az se riasszon el, ha olyasmik történnek, amik szökőévente egyszer. Ma például felhívhat egy rég nem látott rokon vagy barátnő.

Oroszlán: A nyugalom tengere veszi körül az Oroszlánokat szombaton, ezért még inkább meglepő lesz az a néhány feszültségsziget, amely ezt a tengert tarkítja. Ha valakinek sikerül felhúznia, az igencsak meglepetten hőköl majd hátra, amikor egyik pillanatról a másikra felfortyansz és megemeled a hangodat is. Ma ha kiereszted a hangodat, azt egészen biztosan meghallják a szomszédok is.

Szűz: Több játékosságra és kevesebb komolyságra van szükséged a hétvégén. A munkanapok után engedd meg magadnak, hogy pihenhess, engedd meg magadnak, hogy szórakozhass. Ma akkor is érdemes kimozdulnod otthonról, ha eddig azt hitted, hogy a legjobban akkor töltődsz fel, ha otthon lehetsz. Most valójában társaságra és sok-sok nevetésre van szükséged.

Mérleg: Óvatosan bánj a szavakkal vasárnap, mert egy-egy meggondolatlan kijelentéssel vagy rosszul feltett kérdéssel hatalmas lelki sebeket okozhatsz másoknak. A legjobb az lenne, ha ma többet hallgatnál, mint amennyit beszélsz. A csöndek éppen olyan jó kommunikációs eszközök, mint a szavak. Sőt! Vasárnap jobbak is.

Skorpió: Ideje lenne egy nagyobb fajta rendrakásnak a lakásodban is. Mostanában csak hányódnak körülötted a dolgok, amiket ma a helyükre rakhatnál. Vasárnap a rendrakásban jeleskedsz, és ez a jó alkalom arra is, hogy elővedd a 2013-as naptáradat, és abban is rendet rakj előre. Érdemes kijelölnöd szabadnapokat, és néhány másmilyen lazább napot is már jó előre.

Nyilas: Eljött az ideje, hogy rendezd a tesód és közted lévő nézeteltéréseket. Ezek valószínűleg nem túl nagy viták, így a rendezésük is rettenetesen egyszerű lesz. Ugyanakkor az időt és a figyelmet egymásra kell szánnotok, és a csillagok szerint ehhez ma mindkettőtöknek megfelelő lesz az alkalom. Valószínűleg neked kell kezdeményezned ezt a beszélgetést, de azt már mindketten megszoktátok, hogy kettőtök közül te vagy a bölcsebb.

Bak: Néha elgondolkodsz azon, hogy vajon miért nem kaptál szótárat az ismerőseidhez. Azonos szavakon ugyanis mindenki mást és mást ért, te pedig néha kapkodod a fejedet ebben a bábeli zűrzavarban. Ráadásul ma magyar–magyar tolmácsnak kérhet fel egy barátnőd, aki úgy érzi, hogy ő és a pasija teljesen más nyelvet beszélnek.

Vízöntő: Annyi dolgod lenne a munkahelyeden, hogy vasárnap is a munkára gondolsz. Még az is lehet, hogy hazavittél egy kis munkát. Amíg csak pár perc vagy maximum egy óra munkáról van szó, addig nincsen nagy baj, de fontos lenne, hogy semmiképp se csinálj hétköznapot a hétvégéből. Ma ugyanis pihenned kellene, és önmagadba mélyedned, hogy szerezz egy kis önismeretet.

Halak: Sokszínűségre és sokízűségre vágysz, ezért ma mindenképp öltözz színesen, akkor is, ha ki sem mozdulsz otthonról. Ha el akarod kerülni, hogy ma túl sokat egyél, akkor válassz ízekben gazdag, fűszeres ételeket. Akár sohasem próbált ízkombinációkkal is kísérletezhetsz. Ha szeretsz főzni, most érdemes lehet egy hétre előre megfőznöd és lefagyasztanod a finomabbnál finomabb falatokat.

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 318

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.