Központ
2020. szeptember 20. vasárnap, Friderika

Napi horoszkóp – Január 18.

Központ január 18, 2013 Kávé mellé

horoszkopNapi horoszkóp
– Január 18.

Kos: Gondolataidat mindenekelőtt hosszú távú célok és a baráti együttlétek foglalkoztatják. A társaság most nagyon fontos neked. Jó érzés valamilyen összetartó csoporthoz, kompániához tartozni. Ez később is előnyödre válik.

Bika: Figyelmedet a karrierügyek kötik most le. Arra törekszel, hogy ne halmozódjon fel több munkád, mint amennyit könnyedén el tudsz végezni. Értékes képességeid vannak, amiket ki kell használni most, amikor erőd teljében vagy.

Ikrek: Általában azokhoz az emberekhez vonzódsz és érzed velük jól magad, akik hasonló nézeteket vallanak, mint te. Így van ez most is. A szellemi ösztönzést fontosnak tartod, szeretsz olvasni, színházba, moziba járni.

Rák: Nagyra törő célokat dédelgetsz magadban. Pedig meglehetősen nehéz napok várnak rád. Előfordulhat, hogy súlyos érzelmi választás elé kerülsz. Hajlamos vagy a túlzásokra minden területen. Légy egy kicsit szerényebb.

Oroszlán: A szellemi tevékenység, a kommunikáció kap különleges hangsúlyt ebben az időszakban. Mostanra kell időzíteni a fontos látogatásokat, telefonokat. Remekül érzed magad a bőrödben, igazi szerencsesorozatnak nézhetsz elébe.

Szűz: Találj módot a testmozgásra, ha elveszettnek érzed magad ezen a szürke téli napon. Lehet ez akár séta is. Fontos, hogy felfrissüljön a vérkeringésed. A csillagok állása kedvező, elsősorban a magánéletben érhet meglepetés.

Mérleg: Minden szempontból optimális ez a nap számodra. A magánéletedben a legjobban alakulnak a dolgok, mintha csak a mennyországban lennél. Ellenállhatatlan vagy, és talán még egy sorsdöntő találkozást sem lehet kizárni.

Skorpió: Ez a nap végre az óhajaid szerint alakul. Vállalkozó szellemű vagy, és könnyen teremtesz kapcsolatokat. Ötleteid az első szóra meghallgatásra találnak. Különösen alkalmas időszak ez új tervek kovácsolására.

Nyilas: Változatlanul kedves, barátságos és segítőkész embernek tartjanak. A hét utolsó munkanapján mégis úgy érzed, fogytán az erőd. Nincs mese, pihenned kell! Magánéletedben azonban minden a vágyálmaid szerint alakul.

Bak: Kerüld azokat az embereket, akik ki akarják használni természetes kedvességedet. Keress életbölcsességet utazás vagy tanulás révén, de ne hanyagold el érzelmi szükségleteidet sem. Átmenetileg nyugodt szakaszban vagy.

Vízöntő: Igen változékony hangulatod van, és ez néha zavarba ejti környezetedet, barátaidat. Összpontosíts munkádra, teremts anyagi biztonságot, és erősítsd baráti kapcsolataidat. Néha engedd el magad, nevess a többiekkel.

Halak: Ez az időszak változatosnak ígérkezik. Tágul érdeklődési köröd, és az érdekeid, lehetőségeid is. Igyekezz új ismereteket, mélyebb szaktudást szerezni. Ám azért csendes pihenésre, elmélkedésre is szakíts időt.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 405

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.