Központ
2020. szeptember 26. szombat, Jusztina

Napi horoszkóp – Január 19.

Központ január 19, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 19.

 

Kos: Mindent elérhetsz, megkaphatsz, amire vágysz, csak akarnod kell, és tenni érte. Ma számba veszed a lehetőségeidet, és eltöprengsz azon, hogy mit is tartasz a legfontosabbnak életében. Ez azért jó, mert így legalább kiszortírozhatod az olyan dolgokat, amelyek csak hátráltatnak.

Bika: Ma kiváló hangulatban vagy. Biztos vagy benne, hogy minden célodat el tudod majd érni és ez a leghelyesebb hozzáállás. Ne sajnáld az időt pihenésre, beszélgetésre, kikapcsolódásra, mert csak így maradhatsz sokáig egészséges. A hétvége egyébként sem a hajtásra való.

Ikrek: Szerelmes hangulatban vagy, és teljesen elkápráztatod partneredet. Ha bizalmasan elbeszélgettek a reményeitekről és a jövővel kapcsolatos vágyaitokról, még közelebb kerülhettek egymáshoz. Időnként szükség van arra, hogy alaposan kibeszélgessétek magatokat.

Rák: A csillagok állása ma valahogy bujaságra buzdít. Ne is állj ellen a csábításnak, sőt – ha kell – te tedd meg az első lépéseket. Ha megfogadod tanácsunkat, különleges szerelmet élhetsz át! Ne törődj ma senkivel és semmivel, csak a saját örömöd lebegjen a szemed előtt.

Oroszlán: Nagyon szívesen dolgozol még a hétvégén is, ha munkáddal tisztes pénzt kereshetsz. Így, a hónap vége felé örömmel nyugtázod, hogy elérted egy fontos célodat. Ez a hétvége egyébként ideális lehet új kapcsolatok megteremtésére és fontos megbeszélések lefolytatására.

Szűz: Leleményesen sikerül kiszabadítani magad a mindennapi munka taposómalmából. Igazad is van, hiszen a szerelem kellemesebb. Társasági összejövetelre is van kilátásod, ahol nagy valószínűséggel te állsz majd az érdeklődés középpontjában, és nagyon kellemesen szórakozol.

Mérleg: Ellentmondásos nap ez. Délelőtt sorozatos nehézségekre van kilátás, a nap végére azonban egész jól húzod ki magad a bonyodalmakból, mivel talpraesett vagy és gyorsan kapcsolsz. Megeshet, hogy idősebb rokonod segítségre szorul, és te készségesen a rendelkezésére állsz.

Skorpió: Kellemetlen ez a mai nap. Egy nem éppen kellemes meglepetés előtt állsz. Megeshet, hogy valaki csapdát állít neked. A helyzet igencsak zavaros, ezért légy résen. Pedig szerelemre, szórakozásra, játékra vágynál ezen a hétvégén. Nem biztos, hogy megvalósul.

Nyilas: Jó hangulatban vagy ezen a napon. Érzelmi életed kiválóan alakul, partnered bebizonyítja a hozzád való vonzódását. Szeretteid körében jól érzed magad, és átmenetileg még gondjaidról is megfeledkezel. Előfordulhat, hogy egy érdekes téli utazásra szánod rá magad.

Bak: Most szívesen tartózkodsz társaságban. Mind a partnerkapcsolatodban, mind más területeken számos kötelezettség vár. Új megvilágításban látod célkitűzéseidet. Érzed, hogy a kemény munka előfeltétele a sikernek. Törekvéseidben azonban akadályozva érzed magad.

Vízöntő: Hiszel benne, hogy jó úton jársz, és ez a leglényegesebb. Ha elég bizakodó és kitartó vagy, minden célodat könnyen elérheted. Persze, lépéseidet mindig meg kell gondolnod. A hétvégi napokon igyekezz kiadni magadból a feszültségeket, lazíts, szórakozz.

Halak: Szereted, ha a saját elképzeléseid szerint alakulnak a dolgok, és ez nem is baj. A mai napot feltétlenül töltsd szeretteiddel. Csodálatos együtt lenni azokkal, akiket szeretünk, még akkor is, ha csupán tévéztek, vagy társasjátékoztok, ha nem történik semmi.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 296

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.