Központ
2020. november 28. szombat, Stefánia

Napi horoszkóp – Január 2.

Központ január 2, 2015 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Ragyogó formában érzed magad és annyira kipihent vagy, hogy szinte vágysz egy kis izgalomra. Kívánságod teljesül: találkozol valakivel, aki nem kéreti magát, illetve pont a te eseted. Ragadd meg a kínálkozó alkalmat, ilyen forró kaland ritkán adódik az életben. Használd ki a helyzetet!

Kedves Bika! Mély, ájult álomból ébredsz a téli nap csenevész, bénult világára. Már-már kiugrasz a meleg dunna alól: dolgozni kell menni! Ám szélesen elmosolyodsz, tévedtél. Alhatsz még egy keveset. A kiadós ebéd után – a karosszékben ülve – büszke, nagyravágyó tervek dagasztják kebledet.

Kedves Ikrek! Kicsit sokallod már az ünnepeket, némely pillanatban pedig kifejezetten unod őket. Hiába, az Ikrek már csak ilyen: mindig máshol szeretnél lenni, mint ahol éppen vagy, mással, mint akivel összehozott a sors, és gyakran úgy érzed, nem is ebben a korban kellene élned, hanem, mondjuk, a reneszánszban.

Kedves Rák! Ma már igazán frissnek és tettre késznek érzed magad. Nyugodtan, mégis némi jogos várakozással tekintesz az év első igazi napja elé, amely alkalmasint az egész évet szimbolizálhatja. Légy óvatos, de figyelj az apró jelekre, ezek segíthetnek felismerni a kínálkozó rejtett alkalmakat.

Kedves Oroszlán! Hessegess el magadtól minden nyomasztó gondolatot, még ha úgy érzed is, hogy ez a hónap nem sok jót ígér az Oroszlán számára. Szerencsére mindig akad valaki, aki felvidítson. Figyelj, ez ma sem lesz másként. Este már alig várod, hogy a tétlen ünnepnapok után belevesd magad a munkába.

Kedves Szűz! Meglehetősen fáradt vagy már, még nem mondod le az esti programot, éppen ellenkezőleg: te vagy az, aki szorgalmazod a randevút. Ettől a kezdődő kapcsolattól sokat remélsz. Lehet, hogy a mai este sikeres és kellemes lesz, de ne feledd, ritkán alakul ki a komoly kapcsolat egy Szűz-fellángolásból.

Kedves Mérleg! Kedvedre való ez a zajos mulatozás, élvezed a nagy társaságot, a vidámságot és az italt. Ne csodálkozz, ha holnap reggel fej helyett egy nagy, megmozdíthatatlan sziklát érzel a nyakadon. Most mégis úgy döntesz, megéri. Csodálatos este elé nézel, sőt végre a hódítással is célba érsz.

Kedves Skorpió! Hihetetlenül kellemetlen alak, s ráadásul állandóan ott legyeskedik körülötted. Ahogy mondani szokták, le sem lehet vakarni. Bárhová mész, ő ott van, s ez már kezd az idegeidre menni. Nem tudod, hogyan szabadulj meg tőle, hogyan hozd tudomására, hogy terhes neked a jelenléte.

Kedves Nyilas! Az előző napi jó híreket kicsit elrontod, hogy a kocsidat feltörik, de szerencsére nem hagytál benne semmit. Nem árt, ha utána nézel, befizetted-e a cascódat és a kötelező biztosítást. Egy kis séta az esti órákban partnereddel feledteted a bosszúságokat. Engedd el magad, lazíts. Egyáltalán nem állnak rosszul az ügyeid.

Kedves Bak! Jól jön ez a pihenőnap az óévbúcsúztató után. Élvezed a nyugalmát. Ha úgy döntöttél, hogy távol maradsz a város zajától, jól tetted. Ez a csöndes néhány nap meghozza a hasznát. Van időd rendezni az irataidat, megsimogatni gyermeked kocka fejét, nadrágféken lecsúszni a domboldalon.

Kedves Vízöntő! Kissé még fáradt vagy, de már olyan, mintha élnél. Dolgozni, tevékenykedni azonban még erőtlen vagy. Inkább csak a kamaszos tervezgetéshez, a jó tanulós fogadalmakhoz van kedved. Ma te is elhiszed, hogy mindent másként, sokkal, de sokkal okosabban fogsz csinálni az életben.

Kedves Halak! Igaz, ami igaz, soha nem vetetted meg a lazítást, a szórakozást, most mégis izgulsz, mi több, kifejezetten bosszankodsz, hogy ma sem mehetsz be a munkahelyedre…,ahol mostanában – nem is egészen érted, hogyan – sikerült nélkülözhetetlenné tenni magad. „Él-hal a cégért” – súgnak össze a hátad mögött.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 658

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.