Központ
2020. november 28. szombat, Stefánia

Napi horoszkóp – Január 21.

Központ január 21, 2015 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Mintha egy kis manó ólálkodna körülötted, aki figyelmedet mindenáron meg akarná osztani. Egy ideig védekezel, de rájössz, hogy jobb, ha feladod. Nem kell mindig a munkába temetkezni, hagyd magad elcsábítani egy kicsit, ha kísértést érzel.

Kedves Bika! Ne dőlj be a széptevőknek, környezeted hízelgésének, tárgyalópartnereid széles mosolyának. Ezek mind arra valók, hogy elkábítsák a hiú Bikát. Őrizd meg valóságérzékedet, és fürkészd ki mások szándékait. Így hatalmas előnybe kerülhetsz.

Kedves Ikrek! Ma tökéletesen kipihent vagy, senki nem képes kihozni a sodrodból. Még az sem izgat túlságosan, hogy munkahelyeden nézeteltérésed támadhat főnököddel, vagy partnered mást tüntet ki kegyeivel. Használd ki rendíthetetlen optimizmusodat.

Kedves Rák! Fordulat a láthatáron. Ezúttal igazán nem panaszkodhatsz a körülményeidre. Közérzeted tartósan kitűnő, életerőd pedig töretlen. Mostani állapotodban valósággal mágnesként vonzod a sikert. Komoly elismerésben részesülhetsz a mai napon.

Kedves Oroszlán! Rossz az együttállás ma. Erőtartalékaid kimerülőben, munkádban hiányoznak az isteni szikrák, az ötletek. Kapcsolatod partnereddel lazuló félben van, vagy még kialakulatlan. Nem tudni, hova vezet: beteljesüléshez vagy felbomláshoz.

Kedves Szűz! Ez a nap egyértelmű választ adhat arra, hogy partnered mennyire fontos neked. Kellemes együttlétetek megérleli benned a házasság gondolatát, vagy felnyithatja a szemedet. Ma könnyen rádöbbenhetsz, hogy rosszul választottad meg társadat.

Kedves Mérleg! Nagyon nyugodt és szemlélődő ez a nap, semleges hatásokkal. Csupán az október 10. után született Mérlegek vannak egy nagyobb változás végső szakaszában, amely már elég régóta kirajzolódott, csak most érkezett el a lezárás ideje.

Kedves Skorpió! Használd ki a kedvező csillagállást, hogy pénzügyeidet rendbe tedd, mivel a feltételek később kevésbé jók lesznek. Légy azonban elővigyázatos a feletteseiddel, és nem utolsósorban a hatóságokkal. Ne kapkodj, ez az aranyszabály!

Kedves Nyilas! Kiderül az égbolt, elcsitulnak fejed felett a viharok. Megint a régi vagy, dinamikus és tetterős. Felpörögnek az események. Hajlamos vagy arra, hogy túlfeszítsd a húrt, és késedelmek is jöhetnek. Fogd vissza magad, és minden rendeződik.

Kedves Bak! Ma a csillagok a pártfogásukba vesznek. Jobbat már nem is kívánhatnál: a szerencse most szinte kitüntet figyelmével. Régi ügyeid végre jó irányba mozdulhatnak el a holtpontról, és amibe ma kezdesz bele, azok sikeresen is végződnek.

Kedves Vízöntő! Egy váratlan találkozás a régi szerelmeddel, vagy egy nem régiben megismert izgalmas partnerrel, lángra lobbanthat. A vonzalom kölcsönös, és vágyad sokkal erősebb annál, semhogy ellenállj a kísértésnek. Izgalmas este vár ma rád.

Kedves Halak! A lassú bolygók hatása érződik. Főnököddel és partnereddel nézeteltéréseid támadhatnak. Mielőtt azonban elragadtatnád magad, számolj el tízig. Közben gondolj arra, hogy veszekedéssel inkább rontanál, mintsem javítanál a helyzeten.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 533

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.