Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 24.

Kedves Kos! Úgy érzed, hogy mélyponton vagy, egyhangú az életed. A közelmúlt mozgalmas eseményei, próbatételei kissé elfárasztottak. Ne bízd sorsodat a véletlenre, tegyél érte valamit, hogy sikeres legyél! A csillagok felemelkedést ígérnek.

Kedves Bika! Ügyelj pénzügyeidre, befektetéseidre! Semmilyen szerződést, megállapodást ne írj alá ma, amíg alaposan át nem olvastad az apró betűs részeket is. Gondold át a következményeket. Egyelőre nem ajánlatos a pénzügyi kockázat vállalása.

Kedves Ikrek! Kellemes meglepetések érnek a mai napon. Elismerésre, dicséretre számíthatsz, sőt még egy kis többletbevételre is. Magánéletedben tele vagy várakozással, talán egy kis aggodalommal is, bár ez utóbbira igazán semmi okod nincs.

Kedves Rák! Végre elérhető közelségbe kerülnek terveid, úgyhogy most már lépned kell. Itt az ideje, hogy feladd biztonságos, de rosszul fizető munkahelyedet. Változtatnod kell. És most már nem húzhatod tovább az időt. Bátraké a szerencse!

Kedves Oroszlán! Soha nem tudsz emelt fővel veszíteni. Mindenképpen úgy érzed, hogy a te elképzeléseid a jók. Talán be kellene látnod, hogy vesztettél, és el kellene ismerned a másik fél győzelmét. Néha másnak is lehetnek helyes meglátásai.

Kedves Szűz! Hivatásod érdekében érdemes lesz kihasználni kapcsolataidat. Senki sincs ugyanis védve az elbocsátások ellen. Főnökeid arra kíváncsiak, hogy képes vagy-e alkalmazkodni az új helyzethez. Légy résen, akkor nem érhet meglepetés.

Kedves Mérleg! Néhány kapcsolatod új színekben tűnik most fel. Úgy néz ki, végre le lehet zárni egy-két múltbéli eseményt. Nincs értelme keseregni a múlton. Ha már nosztalgiázol, inkább a szép dolgokat elevenítsd fel, ne a sok csalódást.

Kedves Skorpió! Elkövetsz néhány apró hibát, de szerencsére nem lesz komoly következménye. Lelkiismereted azonban nem hagy nyugodni, és addig szorgoskodsz, míg helyre nem hozod tévedéseidet. Aki dolgozik, az könnyen hibázik. Ezt ne feledd!

Kedves Nyilas! Érzelmi életed ma egy kicsit ellentmondásos. Kínzó féltékenység és odaadó hűség között őrlődsz. Egyik percben örülsz, a másikban már potyog a könnyed. Bolondságokra is képes lennél, de ettől megóv veled született tartózkodásod.

Kedves Bak! Fontos változást jeleznek a csillagok életedben. Találkozhatsz ma valakivel, aki később sokat jelenthet számodra. Kapcsolataidat végre átrendezheted. Hallgass a szívedre, de azért a józan észérveket se hagyd figyelmen kívül.

Kedves Vízöntő! A csillagok zavaró hatására szórakozott vagy, kevésbé tudsz koncentrálni. Olyan világosan fejezd ki magad, amennyire csak lehetséges, hogy a későbbi bosszúságokat elkerülhesd magad körül. Igyekezz alkalmazkodni a mai napon.

Kedves Halak! Sok változás történt életedben az eddigiekhez képest. Próbáld ott folytatni a munkádat, ahol abba hagytad, valósítsd meg terveidet. Az átalakuló lehetőségekkel és változó körülményekkel bátran vedd fel a küzdelmet. Csillagod segít.

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.