Központ
2020. szeptember 20. vasárnap, Friderika

Napi horoszkóp – Január 24.

Központ január 24, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 24.

 

Kos: Apró szerencsés fordulatok teszik széppé a csütörtököd. Ma pont eléred a buszt, pont megveszed az utolsó újságot, és pont az lesz a menzán, amit szeretsz. Akkor jársz el helyesen, ha ezekből az apró örömökből a jókedved által juttatsz másoknak is, és nem tartod meg magadnak őket!

Bika: Erőfitogtatós szerdára készülhetsz. Ma mindenkivel össze akarod mérni a hatalmadat, az erődet, az okosságodat és az ügyességedet. Természetesen úgy gondolod, hogy ezekből a megmérettetésekből csakis te kerülhetsz ki győztesen, de vigyázz, az idősebbek könnyen legyőzhetnek a rutinjukkal.

Ikrek: Ma nem érdemes a tanulással bajlódnod, hiszen olyan szétszórt leszel, hogy tulajdonképpen mindent elfelejtesz. A rövid távú memóriádat egy jegyzetfüzettel pótolhatod, egészen addig, amíg azt is el nem hagyod. Ha vizsgára készülsz, akkor magolás helyett értsd meg az anyag logikáját!

Rák: Egy kis időbeosztási pánik lehet úrrá rajtad szerdán. Úgy érzed, túl későn kezdtél bele egy fontos és nagy projektbe, aminek képtelen leszel a végére érni még ma. Vagy a héten. Vagy a hónapban. Az évben… Jó, nem fokozom a pánikodat. Bízz jobban magadban, és minden rendben lesz!

Oroszlán: Könnyen meggyűlhet a bajod az elektromos eszközökkel szerdán. Mintha mind a kezed ügyében akarna csődöt mondani, és mintha egyik sem szeretne dolgozni, amikor épp rájuk van szükséged. Ha ez az irodában történik, akkor a karbantartók gyorsan megoldják a problémát, de otthon neked kell szerelned.

Szűz: A legváratlanabb pillanatokban születnek meg azok a gondolatcsírák, amelyek később szárba szökkenve megváltoztathatják az egész életedet. Szerdán is ilyen gondolatcsírák születnek, amiket érdemes megjegyezned és feljegyezned, nehogy elfelejtsd őket!

Mérleg: Arra vársz, hogy mások adjanak neked jó tanácsokat, és hogy mások oldják meg a problémáidat. Ha ezt a taktikát választod, annak két hátulütője is van: egyrészt mások nem tudják, hogy neked mi a jó, másrészt, mire rájönnek, addigra talán már késő lesz.

Skorpió: A szerelmedre mindig szakíthatsz időt: reggel, délben, este, és persze napközben is. A csütörtök a lopott meghitt pillanatok napja lesz. Érdemes reggel egy bohókás flörtölős üzenettel feldobnod a párod napját, hiszen előtte ma különösen nyűgös nap áll.

Nyilas: A szüleiddel való kommunikációdon nagyot javíthatsz szerdán. Persze ehhez az kell, hogy először is felejtsd el azt, ahogy eddig próbáltad meggyőzni őket. Sőt! Tulajdonképpen az lenne a legjobb, ha belátnád, hogy nem kell neked beleszólnod az ő életükbe.

Bak: A csütörtök egy erkölcsi dilemmával kedveskedik a Bakoknak: vajon lehet-e, szabad-e a jó ügy érdekében füllenteni? Mi van, ha elhallgatod az igazságot csak azért, hogy sokan jól járjanak? Ha így teszel, meg kell-e mondani az igazat? És mikor? Ezekre a kérdésekre neked kell megtalálnod a választ!

Vízöntő: Egy réges-régi családi konfliktus kerülhet ismét terítékre. Olyan régi már az ügy, hogy valójában senki sem emlékszik a pontos részletekre, de mindenki egészen biztosan tudja, hogy neki volt igaza. Jó lenne rendezni ezt a problémát, ezért próbáld meg együttműködésre késztetni a többieket is.

Halak: Könnyen lesérülhet a lábad, ezért jó lesz rá vigyáznod. Megcsúszhatsz a járdán, megbotolhatsz a lépcsőn, és otthon is belerúghatsz valamibe. Napközben figyelj jobban arra, hogy hova lépsz, este viszont kényeztesd magad egy lábmasszázzsal, nemcsak a testednek, de a lelkednek is jót tesz majd.

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 310

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.