Központ
2020. augusztus 15. szombat, Mária

Napi horoszkóp – Január 25.

Központ január 25, 2015 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Kicsit bolondos kedvedben vagy ezen a vasárnapon. Ezért ne csodálkozz, ha összevásárolsz egy csomó felesleges holmit. Ma ebben leled örömödet. Az esti meghívást ne mondd le, hiszen – amilyen szerencséd van – érdekes ismeretségeket köthetsz. Talán a várva várt Oroszlán is feltűnhet a láthatáron.

Kedves Bika! Megülős fajta vagy, nem szívesen mozdulsz. Ha megkedveled a helyeket, embereket, igen nehezen válsz meg tőlük. A bizonytalan ismeretlen nem vonz delejes erővel, inkább elbizonytalanít. Úgyhogy nincs más kiút, mérlegre kell tenned a költözésed mellett, és ellen szóló érveket, körülményeket.

Kedves Ikrek! Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, amiért csakis önmagadat okolhatod. Ahelyett, hogy belátnád hibáidat, mindenáron bűnbakot keresgélsz, és ezzel a magatartásoddal csak tovább mélyíted a szakadékot környezeted és önmagad között. Építs hidat, mely átíveli a szakadékot, és te lépj rá elsőként.

Kedves Rák! Engedd szabadjára képzeletedet, ne állíts magadnak korlátokat! Van azokból úgyis elég. Légy felszabadult és barátságos! Ne hallgass senkire, aki jókedved láttán sötét jóslataival próbálja meg kedvedet szegni. Ma semmiképpen se feledkezz meg szeretteidről, inkább oszd meg velük is jó kedvedet.

Kedves Oroszlán! Az Oroszlán köztudottan családszerető lény. Arról már igazán nem tehet, hogy alig jut ideje ezt bizonygatni. De talán ma! Ne törd a fejedet kibúvókon, és házon kívüli elfoglaltságokon. Számtalan tennivaló vár rád otthon is. Ha eddig mosolyszünet volt, hidd el, estére minden rendbe jöhet.

Kedves Szűz! Rendkívül jó kondícióban vagy, remekül érzed magad. Úgy gondolod, ez feljogosít arra, hogy olyasmibe belevágj, amiről máskor álmodni sem mernél. Vigyázz, nem biztos, hogy mindig ki kell aknáznod a kínálkozó lehetőségeket. Jusson eszedbe: adódhat olyan helyzet, amikor szükség lesz tartalékokra.

Kedves Mérleg! Eseménytelenül, mi több, unalmasan telik el ez a vasárnap. Már-már szeretteid idegeire mész, mert nagyon rosszul viseled az ilyen csendes, üres napokat. Amíg azon munkálkodsz, hogy összehozz valami elfogadható programot, az alatt észre sem veszed az önmaguktól feltárulkozó lehetőségeket.

Kedves Skorpió! A hónap utolsó napjai Skorpiók életében akár vízválasztó is lehet. El kell határozniuk, hogy merre indulnak el, kivel társulnak, vagy kitől szabadulnak meg. Túlságosan nem bízhatsz a véletlenben, ezért alaposan körül kell nézned, nehogy csapdába ess. Most inkább csak futó kalandokban reménykedhetsz.

Kedves Nyilas! A mai barátságtalan napon jól teszed, ha nem szősz nagyravágyó terveket. Hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek veled. Többen is megkeresnek, választhatsz, kivel mész és mit csinálsz. Régi barátok, barátnők is felbukkanhatnak, és estére még buliba is invitálhatnak. Szerencsés este ígérkezik.

Kedves Bak! Adott annak a lehetősége, hogy barátaid, szeretteid körében jól érezd magad. Mindössze egy intelem kapcsolódik a mai naphoz: semmit ne vigyél túlzásba! A túlzott alkoholfogyasztás tönkreteheti közérzetedet, mert érzékennyé vált szervezeted könnyebben reagál rá. Kirándulásra is kiváló ez a nap.

Kedves Vízöntő! A viharfelhők elvonultak, a nap ismét kisütött nálad. Csupán az egymást méregető-kerülgető, óvatos együttlét emlékeztet arra, hogy tegnap még igen csak „dühöngtek az elemek”. Ma mindenesetre olyan vagy, mint a kezes bárány. Vannak ilyen napok, és még csak nem is a legrosszabbak közül valók.

Kedves Halak! Csalódottnak érzed magad. Vagy inkább megcsalatottnak? Biztosra te magad sem tudod, de gyanús jelekben bizonyára nincs hiány. Tedd a fejed hideg vízbe, ez több szempontból is hasznos lehet. Egyrészt lehűlsz, másrészt a halak nagyon is jól látnak a vízben. A pletykákról már nem is beszélve.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 627

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.