horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Január 31.

Napi horoszkóp – Január 31.

 

Kos: Egyre nagyobb harmóniát érzel a párkapcsolatodban. Csütörtökön ezt a harmóniát fokozhatod. Most nem kell mást tenned, mint a szerelmedre figyelned, és hagynod, hogy ő mutassa meg, mit szeretne ma. Neki nagyon határozott elképzelése van a mai programról, még akkor is, ha nem mondja (vagy nem meri mondani).

Bika: Csütörtökön mindenkinek meg tudnád mondani, hogy mit kell csinálnia. Pontosan látod, hogy – szerinted – kinek mi lenne a jó. A kérdés csak az, hogy miért fordulsz ennyire mások irányítása felé. Könnyen lehet, hogy ha ezt megvizsgálod, arra jössz rá, hogy valójában a saját megoldandó feladataid elől menekülsz.

Ikrek: A testvéred még munkahelyi kérdésekben is tud neked bölcs tanácsokat adni. No, jó, talán első hallásra furcsák lesznek a javaslatai, mégis érdemes lenne átgondolnod őket. Hiszen, ha a munkádhoz nem is ért, de téged nagyon is jól ismer. A csütörtök jó nap arra, hogy az Ikrek egy kicsit beszélgessenek a testvérükkel, és átbeszéljenek egy régi ügyet is.

Rák: Tanulni szeretnél, és okosodni. Ma óriási benned a tudásvágy, nem utolsó sorban azért, mert rájössz, hogy egy helyzetet az információhiány miatt nem tudsz megoldani. Könnyen lehet, hogy a munkahelyeden érzed meg: szakirányú továbbképzésre lenne szükséged ahhoz, hogy jobban tudj teljesíteni, és hogy a főnökeid többet merjenek rád bízni.

Oroszlán: A legnagyobb segítséget a szavak jelentik csütörtökön. Most nem neked van szükséged ezekre a szavakra, hanem valakinek a környezetedben. Valaki arra vágyik, hogy tanácsot, útmutatást adj neki. Te talán szívesebben cselekednél helyette, minthogy magyarázz. Azonban ezzel nem oldanál meg semmit. Ma az a feladatod, hogy beszélj, és nem az, hogy cselekedj.

Szűz: Figyelj a szerelmedre csütörtökön! Ma mindkettőtöknek nagyobb odafigyelésre, több gyengédségre és több romantikára van szükségetek. Csütörtökön jobban vágytok egymás érintésére, és most a munkahelyi problémákat is jobban át tudjátok beszélni együtt. Bármit is kell megoldanotok, ne feledjétek el, hogy együtt erősebbek vagytok, mint külön-külön.

Mérleg: Oldd meg a konfliktusokat, még mielőtt megszületnének! Csütörtökön nagyon pontosan látod, hogy a szóváltások hogyan fajulnak veszekedéssé, azt is jól ki tudod számítani, hogy mit kell mondanod ahhoz, hogy megnyugodjanak a kedélyek. Használd ki ezt a képességedet, és nyugtass meg mindenkit magad körül, mert így te is kisimultabb leszel egész nap.

Skorpió: A hónap utolsó napja a pénzügyi tervezésről szól a Skorpió életében. Ma könnyedén megtervezed és átlátod a jövő havi családi költségvetést. Érdemes lenne egy váratlanabb kiadással is számolnod, mert könnyen lehet, hogy a jövő hónapban olyasmire is költened kell, amire nem is számítasz. Nyugodj meg, okos tervezéssel mindent meg tudsz oldani.

Nyilas: Megint úgy érezheted, hogy egyszerre kell két helyen lenned. Ez a bravúr ma majdnem sikerül is a Nyilasoknak, akik olyan tempósan rohannak két találkozó között, hogy szinte feleannyi idő alatt teszik meg a tervezett útvonalakat, mint máskor. Kérlek, közlekedj óvatosan, és a sietség helyett koncentrálj inkább a nyugalomra! Hidd el, így is időben érkezel majd.

Bak: Itt az ideje elgondolkodnod azon, hogy miért ütközöl bizonyos témákban mindig falakba. Csütörtökön felderítheted, hogy mi a sikertelenséged oka, és megvizsgálhatod, hogy mit tehetnél azért, hogy végre elérd az áhított eredményt. Ma a cselekvés helyett a gondolkodás javasolt a Bakoknak, és az, hogy szövetségeseket gyűjtsenek maguk köré.

Vízöntő: A csütörtök a szerelmes szavak kimondására kínál számtalan alkalmat neked és a szerelmednek is. Most ne fukarkodjatok a szavakkal és bátran mondjátok ki, hogy mit éreztek egymás iránt. Ez a beszélgetés jót tesz a kapcsolatotoknak és a lelketeknek is. Érdemes csütörtökön nyíltnak, őszintének és szókimondónak lenned, még akkor is, ha attól félsz, hogy ezzel egy kicsit megbánthatod a párodat.

Halak: Mire vágysz a kapcsolatodban? Mire számítasz a szerelemben? Mit vársz el a párodtól? Ezekre a kérdésekre kellene megtalálnod a választ csütörtökön. Ebben segítséged is lesz ma: egy barátnőd segít átbeszélni neked a helyzetet. Nyugodtan beszélj neki őszintén, mert ezzel önmagad számára is átláthatóbbá teszed a helyzetet. Érdemes lenne ma félretenned minden taktikát és minden intrikát!

Forrás: nl

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.