Központ
2020. július 15. szerda, Henrik, Roland

Napi horoszkóp – Január 5.

Központ január 5, 2016 Kávé mellé

Kos: Kedden ideje elszánnod magadat, és ideje elköteleződnöd. Könnyen lehet, hogy kedden érdemes meghoznod azt a döntést, amit már régóta halogatsz. Azzal, ha ezt a döntést meghozod önmagadnak is segítesz, és másoknak is megkönnyíted a helyzetét. Lehet, hogy azt gondolod, vannak néhányan a közeledben, akik nem neked drukkolnak. De valójában teljesen mindegy, hogy ki kinek drukkol. A lényeg az, hogy végre kiderüljön: Mit fogsz tenni.

Bika: Különös folyamatra figyelhetsz fel kedden: Miközben te úgy érzed, hogy képtelen vagy hatékony segítséget nyújtani másoknak, mindenki arról áradozik, hogy milyen sokat segítettél neki. Ez azért van, mert valójában mindenkinek arra van szüksége, hogy teret biztosíts neki ara, hogy ő változzon. Te pedig ezt a teret ma meg tudod teremteni. Talán pont azzal a bizonytalanságoddal, amely azt mondja. hogy nem tudod, kinek mire van szüksége.

Ikrek: A halogatás nagymestereként igazán értesz ahhoz, hogy odébb nyilazd a naptáradban a mai napra előirányzott feladatokat. Ez azonban – szokás szerint – nem vezet semmi jóra. Ma érdemes lenne a továbbnyilazás helyett egy másik ősi módszert bevetned: A felszínes unkavégzést. Inkább csinálj meg valamit felszínesen, minthogy halogasd. A felszínesen elvégzett feladatokat sokkal könnyebb lesz utólag kijavítanod, csiszolgatnod.

Rák: A boldogságodból, a jókedvedből csepegtethetnél másnak is kedden. Érdemes tudnod, hogy ma a te jókedvedből sokan táplálkoznak majd, ezért is fontos, hogy te jókedvű egyél. Ha a nap elején még van némi problémád a jókedvűséggel, akkor érdemes segítséget kérned attól, aki mindig jókedvre derít. A szerelmed, a testvéred, a legjobb barátnőd. Mindegy, ki az, aki jókedvre tud deríteni, és mindegy, milyen messze vagytok egymástól, ma hívd fel, ma beszélj vele!

Oroszlán: Most jött el az a nap, amire már régóta vártál. Vagy talán pontosabb lenne, az a kifejezés, hogy most jött el az a nap, amit már régóta halogattál. Különösen igaz ez akkor, ha egy orvosi vizsgálatot halogattál eddig. Itt az ideje bejelentkezned erre a vizsgálatra. Jó ötlet az, hogy az általános orvosi, fogorvosi kivizsgálásokkal kezd az évet. Ha hiszed, ha nem ezek a vizitek most sokkal egyszerűbben és jobban zajlanak, mint ahogyan azt reméled.

Szűz: A legszívesebben egy álomvilágba menekülnél a mai nap elől. Ez meglehetősen szokatlan nálad, hiszen eddig mindig a racionális valóságot választottad. Ma azonban a fantáziavilágod sokkal kényelmesebbnek és biztonságosabbnak tűnik. Nyugodtan használd ezt a fantáziavilágot arra, hogy áthidald a nehézségeket, vagy, hogy időleges menedéket lelj a gondok elől. De ha hosszabb időt töltesz el a fantáziavilágodban az igencsak megnehezíti a dolgodat.

Mérleg: Kedden ne rohanj, és ne siettesd az eseményeket. Ma mindennek add meg az idejét, mert kedden kapkodva semmi sem sikerülhet. Mostanában egyébként is túlpörgetted az életedet, és észrevétlenül olyan szorossá tetted az időbeosztásodat, hogy az valójában betarthatatlanná vált. Fontos, hogy megérts valamit: A változásoknak idő kell. Ezt az időt pedig csak te adhatod meg nekik. Kedden adj időt minden fontos feladatodnak, és minden munkádnak.

Skorpió: Ha mindig igyekszel finoman fogalmazni az azzal járhat, hogy a környezeted nem ért meg téged. Ne keverd össze a diplomatikus megfogalmazást a szépítéssel. ne keverd össze a szép szavakat, a megszépítő hazugságokkal. Kedden fogalmazz egyértelműen, fogalmazz tömören, és ne az alapján fogalmazd meg a mondanivalódat, hogy a másik fél mit fog majd ahhoz szólni. Azt mondd, amit szerinted mondanod kell.

Nyilas: Néha nincs kedved meghallgatni másokat. Hidd el: Ez egy teljesen természetes folyamat. Ha kedden úgy érzed, hogy képtelen vagy másokra figyelni, és képtelen vagy még több panaszáradatot elviselni, nyugodtan húzd meg a határaidat. Nyugodtan kérj egy kis szabadnapot, egy kis kimenőt magadnak. Ez nem önzőség, ezt fontos tudnod. könnyen hiheted azt, hogy neked kötelességed mindenkinek a rendelkezésére állnod, de szerencsére ez egyáltalán nem igaz.

Bak: A nagylelkű ajánlataid sodornak időzavarba kedden. te nagylelkűen felajánlottad valakinek, hogy mindig fordulhat hozzád segítségért. Ő pedig elhitte ezt. Elhitte, és ma hozzád fordul. Ez azonban nem biztos, hogy a legalkalmasabb nap ahhoz, amire neki szüksége van. Ma arra lesz szükséged, hogy ügyesen nemet mondj, és, hogy kedvesen egy másik időpontra tereld ezt a találkozót. Úgy tűnik, hogy ma ez még neked sem fog beleférni.

Vízöntő: Nem kell mindig a legrosszabbra gondolnod. Ma van benned némi borúlátás és ma hajlamos vagy arra, hogy akkor is a rosszabbra gondolj, ha valójában erre semmi okod sincs. Fontos tudnod, hogy a gondolataid meghatározzák a döntéseidet. A döntéseid pedig a holnapodat teremtik. Ezért fontos, hogy tudd: A világnak nem kell olyan szürkének és fénytelennek lennie, mint amilyennek ma látszik. Színezd ki a világodat kedden!

Halak: Csak annyi a dolgod kedden, hogy figyelj a tested jelzéseire, és meghalld azokat. A tested pontosan tudja, hogy mire van szüksége, hogy mire van szükséged. Talán még annál is pontosabban, mint ahogyan azt az elméddel tudhatod. MA figyeld meg a tested reakcióit, és könnyedén megértheted, hogy mire van szükséged. A tested pihenésre, gyógyulásra, babusgatásra, szeretetre vágyik. Ma pedig azt is pontosan megmutatja neked, hogy hogyan szeretné megkapni ezt.

Forrás: nők lapja

Share Button
Ennyien olvasták: 394

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.