Központ
2020. augusztus 15. szombat, Mária

Napi horoszkóp – Január 6.

Központ január 6, 2015 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Nagyon sokat dolgozol, intézed ügyeidet, ami nagy figyelmet és ügyességet igényel. Most igazán próbára teheted szakértelmedet és rugalmasságodat. Csillagod arra ösztönöz, hogy szabadidőben mozdulj ki a négy fal közül, mert vonzó, izgalmas emberekkel találkozhatsz.

Kedves Bika! A munka és a mindennapi események foglalják le most figyelmedet. Komoly beszélgetést folytathatsz valakivel, aki fontos a számodra. Ez az eszmecsere segít tisztázni egy nagyon bonyolult ügyet. Sokat töprengsz életkörülményeiden, megélhetési lehetőségeiden.

Kedves Ikrek! Ügyelj arra, hogy semmiképpen ne keveredj egy tartalmatlan, futó kalandba, mert ez nem okozhat örömet most számodra, sőt. Inkább öntsd ki a lelkedet egy testi-lelki jó barátodnak, sokkal többet használsz vele. Megérzéseid jó útra vezetnek, csak hallgass rájuk.

Kedves Rák! Ma valami véget ér, valószínűleg örökre. Ám ahelyett, hogy kudarcként fognád fel, inkább fellélegzel, és máris izgatottan várod, hogy vajon mit hoz a jövő. Rengeteg változás várható most az életedbe. Ezek megünneplésére jó bort vagy édes italt tölts magadnak!

Kedves Oroszlán! Egy régi barátod érdekes hírekkel jelentkezik ma. Alaposan hányd-vesd meg a tervezett válaszlépéseket, nehogy később megbánd hirtelen döntésedet. Nézz és láss is a dolgok mögé. De még jobb, ha visszafogod magad, és csak szeretetet sugárzol ezen a napon.

Kedves Szűz! A pénzügyek intézéséhez igazi tehetséged van, ezért ma, amikor részletesen megvizsgálod a helyzetedet, rögtön lényeges és hasznos változásokat határozol el. Ezek a változások nem lesznek kellemetlen kimenetelűek, sőt. Bízz magadban, ráléptél a helyes útra.

Kedves Mérleg! Munkahelyi hatalmi harcokkal vagy elfoglalva ma. Igyekezz tisztába jönni a felszín alatt meghúzódó érzéseiddel, hogy később aztán megszabadulhass tőlük. A negatív érzések és gondolatok csak negatívumot vonzanak, ezért valóban jobb mihamarabb sutba dobni őket.

Kedves Skorpió! Ha ma valaki azt mondja neked, hogy nagy szerencse fog érni, higgy neki. Egyre javul az anyagi helyzeted, és egyre több álmodat tudod valóra váltani. Vigyázz azonban, hogy ezek az álmok ne legyenek nagyra törőek, mert fentről sokkal magasabbat tudsz esni.

Kedves Nyilas! Télidőben is fontos, hogy sokat mozogj – lehetőleg a szabad levegőn. Nemcsak a felgyülemlett feszültséget kell levezetned, egészségesen is kell élned, hogy legyen erőd és kitartásod. Energia háztartásod eléggé meg van csappanva, muszáj egy kicsit feltöltődnöd.

Kedves Bak! Változatlanul a pénzügyek állnak figyelmed középpontjában. Sokat tűnődtél jövődön, és van is határozott elképzelésed. Felébred tudásvágyad, és nem kizárt, hogy tanulsz is valami új dolgot. Csodálatos dolog befogadni az új ismereteket, és ez nagy élvezettel tölt el.

Kedves Vízöntő! Megtakarítási vagy beruházási program foglalkoztat most. Igyekezz pénzügyeidet úgy átszervezni, hogy azok a maximális hasznot hozzák számodra. Egészséged érdekében tartózkodj a nehéz étkektől, és meg fogsz lepődni, hogy milyen gyorsan fokozódik vitalitásod.

Kedves Halak! Társadalmi tevékenységed, netán lakóhelyednek eseményei sokat foglalkoztatnak most. Lakásszépítő terveidet is véghezviszed, akár tűzön-vízen át is. A szerelem, a párkapcsolat nagyon fontos szerepet kap mindennapjaidban. Érdemes kihasználni az idilli pillanatokat.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 479

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.