Központ
2020. július 15. szerda, Henrik, Roland

Napi horoszkóp – Január 6.

Központ január 6, 2016 Kávé mellé

Kos: Könnyedségre vágysz. Arra, hogy ne nagy nehézségek és küzdelmek árán tudj haladni az utadon, hanem könnyedén, és lazán lépdelhess előre. Ebben ma igazán nagy segítségedre lesz az, ha egy kicsit kevesebb időt szánsz a felesleges internetezésre, és egy kicsit több időt töltesz a valóban fontos dolgokkal. Ma érdemes lenne úgy alakítanod a napodat, hogy azzal foglalkozz, amivel valóban dolgod van. A többi időt pedig valódi pihenéssel töltsd, ne a képernyő bámulásával.

Bika: Úgy érzed magadat, mint az az aranyásó, akinek sikerült megtalálnia élete legnagyobb aranyrögét. Persze ez még csak nyers arany. Persze ez még csak egy feltárásra váró aranybánya első nyoma. Fontos, hogy megértsd: Mindaz a váratlan jó, ami ma történik veled, egy hosszabb, és munkás folyamat kezdete. A mai lehetőség az öledbe hullott, de csak akkor léphetsz tovább, ha elég bátorságod van elkezdened dolgozni rajta.

Ikrek: Úgy érezheted, hogy mindenki ki akarja belőled sajtolni a tőled telhető legjobbat. Ez tulajdonképpen jó dolog, még akkor is, ha közben valóban sokkal nehezebb a dolgod ebben a nagy nyomásban. A nagy nyomás ellen az jelenet egy kis enyhülést, ha minden feladatodban megtalálod ma azt, ami jó. Ma minden feladatodban keresd meg azt, ami jó érzést kölcsönöz neked. Lásd meg minden munkád értelmét, és máris jobban haladsz majd.

Rák: Igazán szórakoztató a számodra azt hallani, hogy mit gondolnak rólad mások. Ma az jut a füledbe, hogy milyen sokan dicsérnek téged, és arról győződhetsz meg, hogy sokkal több a jó vélemény rólad, mint a rossz. Ez azonban azt is jelenti, hogy egy csomó plusz felelősséget kell magadra vállalnod. Ez azt is jelenti, hogy sokak jó véleményének kell megfelelned, és ez nem mindig olyan egyszerű, mint ahogyan azt te szeretnéd.

Oroszlán: Ha kívánhatnál magadnak valamit, az minden bizonnyal az lenne, hogy szerdán történjenek veled csodák. Jó hírem van: Ma valóban történhetnek veled csodás események. Szerdán kiderül, hogy sokkal több jó dolog történhet veled, ha a csodavárásra rendezkedsz be, és az is kiderül, hogy mindenképp érdemes felkészülnöd  a váratlan jó fordulatokra. Ezek a jó fordulatok ugyanis nem maradnak el, ha nyitott lélekkel várod őket.

Szűz: A fáradtság és a levertség jellemezheti ma az általános közérzetedet. Itt az ideje annak, hogy összeszedd magadat. Itt az ideje annak, hogy megtaláld azt a titkos módszert, amely segít neked bárhol, bármikor lendületessé válnod. egy olyan módszerre van szükséged, amely mindig lendületessé és energikussá tud tenni, még akkor is,a mikor a legszívesebben egész nap csak a nosztalgiába menekülnél. Ne felejtsd el: Tele vagy titkos energiaraktárakkal, csak meg kell lelned a kulcsaikat.

Mérleg: Figyelj jobban a holmidra! Ma a sáladat, kesztyűdet, sapkádat könnyen elhagyhatod, de lehet, hogy a táskádból esik ki valami. Ahhoz, hogy megelőzd a tárgyaid szanaszét hagyását egy kicsit lassítanod kell. Ha le tudsz mondani a kapkodásról, akkor nem kell lemondanod a szeretett tárgyaidról. Ha el tudod felejteni a folyamatos rohanás kényszerét, akkor nem felejted ott sehol sem a kesztyűdet, a sáladat vagy a sapkádat.

Skorpió: A munkában nagyon karakánnak kellene lenned ma. Valaki megpróbál rávenni arra, hogy legyél egy kicsit lazább, szegd meg a szabályokat, mert szerinte azt senki sem fogja észrevenni. Nos, az igazság az, hogy valójában azonnal lebuksz, ha megszeged a szabályokat. Az igazság az, hogy ma ragaszkodnod kellene a hivatalos előírásokhoz, akkor is, ha könnyebb lenne a kiskapukat használnod.

Nyilas: A szerda olyan lesz a számodra, mint egy ajándék. Ma végre megkapod azt, amire már olyan régóta vártál. Mindegy, hogy mi az, amit szerettél volna elérni, ma egy lépéssel közelebb kerülsz hozzá. Szerdán érdemes a figyelmed az idei éved legnagyobb céljai felé fordítanod. Ma érdemes arra figyelned, hogy milyen segítő energiák és lehetőségek visznek közel ezekhez a célokhoz. És persze arra is érdemes figyelned, hogy ki és milyen ajándékot ad neked.

Bak: A téli megfázásos betegségek ellen időben védekezned kellene. Ez nemcsak a sapkát és a sálat jelenti, de érdemes más módokon is felkészülni a tél támadására. A C-vitamin mellett érdemes D-vitamint is szedned, és próbálj minél több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztani. Védőitalra is szükséged van, de az nem akkor jó, ha magas az alkoholtartalma. Sőt! Ma inkább forró teában, és forró csokoládéban kellene gondolkodnod.

Vízöntő: Úgy érzed, hogy az emberek nem jól ítélnek meg téged. Szerdán úgy véled, hogy csupa-csupa rossz kategóriába vagy besorolva. Ma szeretnél kitörni a skatulyákból, és szeretnéd bebizonyítani másoknak, hogy sokkal színesebb egyéniség vagy, mint ahogy azt eddig gondolták. Fontos, hogy megértsd: Valójában ezek a skatulyák azért kellettek, hogy mások el tudjanak téged helyezni a világukban. Ha most kitörsz ezekből, akkor az azt jelenti, hogy újabb skatulyákat kell keresned magadnak.

Halak: Talán úgy érzed, hogy ellenségek vesznek körül téged. Talán úgy érzed, hogy néhányan ellened dolgoznak. A legfontosabb, amit ma meg kell értened, pont az, hogy valójában te vagy az, aki önmagad ellen dolgozol. Valójában te vagy önmagad legnagyobb ellensége, és a rosszakaróid – már, ha vannak egyáltalán – simán elbújhatnak mögötted. Érdemes megértened, hogy hogyan és milyen módokon szabotálod a saját életedet, mert így könnyebbé válnak a napjaid.

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 442

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.