Központ
2020. november 27. péntek, Virgil

Napi horoszkóp – Január 7.

Központ január 7, 2015 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Felismered azt a régi bölcsességet, hogy érdemes kitartóan dolgozni, amíg tökéletesen be nem fejezed az elkezdett munkát. Így örömödet találod az elért, tartós sikerben. Keress társakat, barátokat, hogy közösen élvezzétek az életet.

Kedves Bika! Nagy szorgalommal dolgozol, rengeteg kötelezettséget vállalsz. Élvezed, hogy ha nincs egyetlen szabad perce sem. Most azonban olyan hangulatban van, hogy szeretnél egy kicsit lazítani, szabadnak érezni magad. Utazni, szórakozni lenne kedved.

Kedves Ikrek! A csillagok vibrálásai bátorítást adnak, hogy kimutasd legbelső érzéseidet, lelki fényedet. Szabadságra, izgalomra van szükséges, a kötelezettségek fékezik mozgásost. Az igaz szerelem helyet kér életedben. Ideje lenne beengedni. Nem gondolod?

Kedves Rák! A munkahelyi viszonyok jól alakulnak, mert hosszabb ideje dolgozol egy helyen, és általában már megismertek téged. Gondolj arra, hogy annyit érsz, amennyire önmagadat értékeled. Nagyon fontos, hogy az ember jól érezze magát a munkahelyén.

Kedves Oroszlán! Felszabadultabb vagy, mint az előző napokban. Tán még pihenésre is lesz időd. Valószínűleg alkalmad nyílik megtapasztalni a szexualitás merészebb változatait is. Ne szégyelld kimutatni vágyaidat, óhajaidat. Így lesz tökéletes az együttlét.

Kedves Szűz! Ellenségeket szerezhetsz magadnak, pedig egyáltalán nincsenek hátsó szándékaid. Csak önmagadat adod, és naivan adod elő ötleteidet. Jegyezd meg, hogy a házasságban és az üzleti életben a diplomácia mindig eredményesebb az ellenségeskedésnél.

Kedves Mérleg! Alaposan elmaradtál a munkáddal, mert képtelen vagy összpontosítani, koncentrálni, figyelni. Álmodozol, szárnyalnak a gondolataid. Egyszer itt vagy, másszor ott. Egy új ismeretség jelentős változás elindítója lesz az életedben.

Kedves Skorpió! Ha vétettél valaki ellen, ne gyötörd magad fölösleges szemrehányásokkal. Az élet mindig kínál lehetőséget arra, hogy jóvátehesd a hibáidat. A Vízöntő időszak majd elég lehetőséget biztosít a kibékülésre. Inkább előre nézz, ne hátra!

Kedves Nyilas! Ha van már partnered, az még korántsem jelenti azt, hogy leáldozott az udvarlás ideje. Továbbra is nyugodtan hagyd, hogy kedvesed udvaroljon, apró bókokkal halmozzon el. Rafinált, szexis jelzéseidre úgyis csak a halottak nem reagálnak.

Kedves Bak! Adj magadnak annyi időt, hogy nyugodtan végiggondolhasd a jövőre vonatkozó terveidet. Jó ideje túlságosan is mozgalmas az életed, most végre egy kis nyugalomra van szükséged. Légy óvatos, mert valaki csapdába akarja ejteni szívedet.

Kedves Vízöntő! A csillagok biztatást adnak arra, hogy bátrabban vállald érzéseidet. Állandó tettvágyad miatt alig van helyed mások számára, mindig haladsz a saját utadon. Most viszont szükségét érzed, hogy törődjenek veled, és boldogan viszonzod a gyengéd érzelmeket.

Kedves Halak! A Jupiter, a te csillagjegyed, pozitív energiát sugároz, ami szerencsével párosul. Tele van lelked várakozással, kész vagy befogadni új benyomásokat, ismereteket. Sok energiával rendelkezel, így mindenféle problémát gyorsan megoldasz.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 471

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.