Központ
2020. november 28. szombat, Stefánia

Napi horoszkóp – Január 8.

Központ január 8, 2015 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Munkád megköveteli, hogy nagyon keményen dolgozz, mert csak így érhetsz célt. Egy fontos tárgyalás sokat segít abban, hogy eldöntsd, mi is a helyes irány, hogyan is cselekedj a továbbiakban. Szerelmi vágyad ma végre teljesül, érzelmeid szárnyra kapnak.

Kedves Bika! Munka terén egyre nagyobbak a követelmények, de ezt egy cseppet sem bánja, mert érzed, hogy megfelelő képességekkel rendelkezel ahhoz, hogy a várakozásoknak megfelelj. Egy régi szerelmed ismét helyet kérne életedben. Alaposan gondold meg, hogyan reagálsz.

Kedves Ikrek! Egy régóta óhajtott vágyálmodat eléred céltudatosságoddal és szorgalmas kitartásoddal. A befektetett energiád most végre megtérül. Anyagi helyzeted jól alakul ebben a mozgalmas időszakban. A romantikus érzelmek elöntik szívedet, szinte elhatalmasodnak rajtad.

Kedves Rák! Visszakaphatod a biztonságérzetedet és ezáltal az önbecsülésed is megnő. Ehhez azonban nemcsak a csillagoknak van köze, hiszen te is mindent megtettél a gyarapodás érdekében. Szabad kezet kaphatsz a munkádban, és így több önállóságra nyílik lehetőséged.

Kedves Oroszlán! Sikereidet diplomáciai érzékednek is köszöneted. Most azonban úgy kell bánni kollégáiddal, üzletfeleiddel, mint a hímes tojással, mert érzékenyebbek a megszokottnál, másképp reagálhatnak a megszokottnál. Szeretteid támogatni fognak. Ne legyenek kétségeid.

Kedves Szűz! Új munkatársat kaphatsz, akivel eleinte igencsak nehezen értesz szót. Sok olyan információ birtokába juthatsz viszont, ami megdöbbent és elgondolkoztat. Vajon helyesen cselekedtél ez idáig? Életviteledet befolyásoló kérdésekre kaphatsz most válaszokat.

Kedves Mérleg! Vannak pillanatok, amikor komolyan aggódsz a jövőd miatt, ráadásul nem is alaptalanul Jóindulatra azonban csak a közvetlen környezetedtől számíthatsz. A kitartásod és a szorgalmad jelentik most a legnagyobb biztonságot. Ez az, amire mindig alapozhatsz.

Kedves Skorpió! Sokat gondolsz a múltra, és azon keseregsz, hogy soha nem térnek már vissza azok a szép idők. Szívet melengető élményben lehet részed a gyermekeid, családtagjaid segítségével. Széppé teheted újra napodat, ha megpróbálsz másoknak örömet szerezni.

Kedves Nyilas! A felvállalt feladatok teljesítése kerül most előtérbe. Ezúttal nem fekteted felesleges helyre energiáidat. Most érdemes pályázatokat megfogalmazni, beadványokat szerkeszteni. Tökéletesen alkalmas ez a nap arra is, hogy hivatalos ügyeidet rendbe tedd.

Kedves Bak! Partnerkapcsolat, szerelmi viszony foglalkoztat. Jó dolognak tartod a függetlenséget, így is remek teljesítményt nyújthatsz, de érzelmileg fontosnak tartod az összetartozást, az egymásért való aggódást. Életviteledet ma alaposan átértékelik ezek a gondolatok.

Kedves Vízöntő! Fontos döntést kell hoznod jelenlegi karriereddel kapcsolatban. Ezúttal ne visszafelé nézz, hanem előre. Most kell meghatároznod, hogy a jövőben milyen úton haladsz tovább. Remek ötleteid támadnak, amelyek a későbbi eseményekre nagy hatással lesznek.

Kedves Halak! A szerelemben sikeresnek érezheted magad, mert önmagadnak is bebizonyítottad végre, hogy helyesen tudtál társat választani. Remekül megértitek egymást kedveseddel. A középpontban ezúttal a mély érzelmi kapcsolat és a közös pénzügyi alapok állnak.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 556

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.