Központ
2020. május 29. péntek, Magdolna

Napi horoszkóp – Július 13.

Központ július 13, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Július 13.

 

Kos: Terveid kívánságod szerint teljesülnek. Családi veszekedések nem várhatók, partnereddel is kitűnően megértitek egymást. Csak éppen most nem fűtenek heves szenvedélyek. Nem azért, mintha az érzelmeid kihűltek volna, hanem közbejöhet valami váratlan dolog, és ez elronthatja a jól induló nap hangulatát.

Bika: Imádod a fagylaltot, tulajdonképpen mindegyiket. A cukrászsüteményekkel sem vagy másképpen, de hab mindenképpen legyen rajta. Végső soron a ropit is, meg az efféléket is meg lehet enni. Hát kipukkadásig jól laksz. Alszol egyet, majd ott folytatod, ahol abbahagytad. Igaz, most szerelemmel töltekezel…

Ikrek: Sok futó kaland után végre kilátásban van egy hosszabb, mélyebb kapcsolat, pontosan olyan, amilyenre vágysz. Kis idő elteltével túl hosszúnak, túl mélynek fogod tartani. Hiába, ilyen az Ikrek természete. Nem bírod a lelki bizonytalanságot, épp ezért mindent nagy ívben elkerülsz, ami lelki természetű.

Rák: Visszanyerted lelki nyugalmadat, mert olyasmivel foglalkozol, amely érdekel, leköt, lefoglalja gondolataidat. Nem vágysz a szabadba, még ha kimész is, inkább árnyékba húzódsz. Most kedvenc könyved jelenti az összes örömet. Büszke vagy magadra, hogy ilyen meleg napon képes vagy bent kuksolni a szobában.

Oroszlán: Néha őszintén vágysz arra, hogy békén hagyjanak, sőt talán még azt is elhiteted magaddal, hogy magányosságra születtél. Ám mégis azon veszed észre magad, hogy úton vagy. Nem kell kétszer hívni, ha akár egy telefonáló, akár egy betoppanó barát csábít. Egy ilyen szép nap nem is visszavonulásra való.

Szűz: Ma mindent csak elvi síkon érdemes megtervezni, kivitelezni. Ez nem a tettek napja. Habár gyorsan és ügyesen átlátsz mindent gondolatban, képtelen vagy egy teremtő mozdulatra. Rombolásra pedig most nincs szükség. Ma kiélheted tisztaságmániádat. De nem árt az óvatosság az üveg- és porcelántárgyakkal.

Mérleg: Jól tetted, hogy útnak indultál. Otthon úgyis telefonon és személyesen egyaránt zaklatásoknak lennél kitéve. Ez a kirándulás megóv ettől, sőt csodálatos élményeket tartogat. Figyelj minden apró részletre, hiszen a jó dolgok általában nincsenek szem előtt, rejtve maradnak, és neked kell kihámoznod.

Skorpió: Olyan óvatlanul sétáltál bele a csapdába, ahogyan arra csak egy naiv Skorpió képes. Talán még örültél is, hogy ilyen könnyen, ellenállás nélkül jutsz előre. Csak most veszed észre, hogy rászedtek, és hiába keresed a kiutat. Ez elkeserítő. Ne add fel, hamarosan megmutatkozik a menekülés lehetőség.

Nyilas: Ugye, hogy nem is lehetetlen sutba dobni minden kötelezettséget és átadni magad az édes semmittevésnek? Azért figyelj oda partneredre, mert neki gondjai lehetnek, amiről nem szívesen beszél. Próbáld meggyőzni, hogy együtt találhattok megoldást a problémákra. Légy megértő, képzeld magad az ő helyébe.

Bak: A szánalom jó kiindulópont, de a segítség akkor igazán őszinte, ha nem alamizsnát, hanem megoldást kínálunk. Építsd fel a hozzád fordulókban a bizalmat, azt, hogy mindenekelőtt ők tudják kihúzni magukat a bajból. Ez nem elfordulást jelent részedről. Sokkal több foglalkozást, mintha kegyet gyakorolnál.

Vízöntő: Ne csodálkozz, ha fáradt vagy: Hajszoltad magad épp eleget: Társad, partnered megértő hallgatással, hozzáfűzés nélkül fogadja egykedvű magába zárkózásodat. Lassan azért szedd össze magad: kedveseden túl ebben talán egy váratlan esemény is a segítségedre siet. Új barátokra lelhetsz, ha éppen utazol.

Halak: Nem vetted időben vissza a fordulatszámot, most aztán fáradtan lihegsz. Hogy a gyakori szédülések és a vérnyomásod között valamiféle szoros összefüggés áll fenn, már régóta sejted. Irány az orvos: Mielőbb. Vagy arra vársz talán, hogy hófehér lovon jön a herceg, és megszabadít minden gondtól, bajtól?

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 266

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.