Központ
2020. október 25. vasárnap, Blanka, Bianka

Napi horoszkóp – Július 13.

Központ július 13, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Július 13.

 

Kos: Felszabadulhatsz végre a lelki nyomozás alól. Ami eddig nem rendeződött, az várhat hétfőig. Csodákra ma már úgysem leszel képes a munkádban, vagy pénzügyi tranzakcióidban. Szívügyekben annál jobban áll a szénád. Ma elkezdődhet valami – talán egy új szerelem -, és mámorítónak ígérkezik az estéd.

Bika: Nagyon fáradt vagy, nincs kedved semmihez, de azért ímmel-ámmal mindent elvégzel, ami rád méretett. Röviden ennyi a nap krónikája. Ne várj semmi különös történést, ez a nap nem a pezsgésről, a hatalmas forgatagról szól. Viszont nagyon jó alkalom arra, hogy végre elgondolkodj a nagy dolgokon.

Ikrek: Válaszút elé kerülsz, és hiába szereted az olyan helyzeteket, amikor sok lehetőség közül választhatsz, ezúttal csak kettő van belőlük. Az egyik mellett le kell tenned a voksodat. A döntés nem lesz könnyű, és tovább nehezíti a dolgodat, hogy nem tudod, mire hallgass: az eszedre, vagy szívedre.

Rák: Zavarosan indul a nap. Nem tudod, hová, merre menj. Különféle vágyaid támadnak, de nem tudod, mire irányulnak. Úgy érzed, környezeted sem ad támogatást. Miért akarsz kapaszkodni valakibe? Nem árt tudni, hogy te is nehéz ember vagy most, és kevés fogódzót nyújtasz azoknak, akik számítanak rád.

Oroszlán: A napbarnított Oroszlán jó formában van, kedves bohémságával mindenkit levesz a lábáról. Természetes eleganciával fogadod a bókokat. Szórakozottságodat is megértő mosollyal nyugtázzák. De bármily csábító és ellenállhatatlan vagy, még érhet váratlan bosszúság, ha túlságosan elbízod magad.

Szűz: Egynapos pihenőről van szó, amit ki kell használni. Tán azért kegyes hozzád a sors, hogy erőt gyűjthess a fárasztó hétvégéhez. Ez azonban ne tétlen lustálkodást jelentsen, inkább aktív felkészülést a jövő nehéz perceire. Egy napba kell belezsúfolnod a lelki felüdülést, és a hosszabb alvást is.

Mérleg: Amíg tegnap mindent feltettél egy lapra, és nyertél, ma semmit nem szabad kockáztatnod. Csak a biztos dolgokba menj bele, mert sokat veszíthetsz! Például a facér Mérlegek ma búcsút inthetnek szabadságuknak, bár egyesek szerint ez inkább a pozitív oldalra írható, és nem tekinthető veszteségnek.

Skorpió: Újból és újból meg kell küzdened az igazadért, és valóságos szélmalomharcot kell vívnod munkahelyeden. Az értelmetlen hadakozás elkedvetlenít, kifáraszt, és szellemileg elnyomorít. Nem te vagy az egyetlen, akinek fontos ez az ügy. Lépjen már valaki más is helyetted. Szerencsére itt a hétvége.

Nyilas: Nyilas hölgyek ma nagy reményekkel tekintenek egy randevú elé, de nem árt, ha lélekben felkészülnek arra, hogy várakozásaikban esetleg csalatkozniuk kell. Ezenkívül a nagy meleg és nyugtalan természetük hirtelen cselekedetekre ragadtathat, amit – ahogy az lenni szokott – hamar megbánhatsz.

Bak: Megbízható üzleti partnerre, munkatársra bukkanhatsz. Érdemes vele szövetkezni, mindkettőtöknek hasznára válik. Amit az egyik ésszel, azt a másik furfanggal bírja. Akár országjáró terveket is szövögethetsz. Nem csak kedves elfoglaltságot jelentene, hanem kiterjedése révén fontos kapcsolatokat.

Vízöntő: Ideges vagy, kapkodsz, és minél nyilvánvalóbbá válik, hogy sehol a széles hazában nem tudsz egyetlen víz melletti szálláshelyet sem lelni, annál ingerültebbé válsz. Hiába dühöngsz, nincs igazad. Miért hagytad ismét az utolsó pillanatra? Miért hagytad, hogy ismét a körmödre égjen a feladat?

Halak: Jól megérted magad környezeteddel. Kitűnő az összhang, senki nem lóg ki a sorból. Természetesen ezt az eredmények is tükrözik. Borzongással gondolsz a vészterhes időkre, amikor a hal halnak farkasa volt. Ma sem érted, hogyan eshetett meg ilyesmi. Pedig jó volna tisztán látni a tanulságok miatt.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 314

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.