Központ
2020. október 19. hétfő, Nándor

Napi horoszkóp – Július 15.

Központ július 15, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Július 15.

 

Kos: Még mindig nem tértél magadhoz, és most különösen jól esik, hogy környezeted megértő és figyelmes. Ez is közrejátszik abban, hogy nem csinálsz nagy ügyet a gondjaidból. Kedélyed mégsem a régi. Kicsit szomorkás, bágyadt, elrévedező. Sokat töprengsz az élet értelmén, és leteszed az esküt, hogy ezután kímélni fogod magad.

Bika: Egy tapodtat sem vagy hajlandó menni ma. Olyan elégedetten figyeled lakásodat és szeretteidet, mint egy király a tartományait és annak tarka népét. Szinte veszekedni kell veled, hogy tedd a dolgod végre. A szerelemben is lassú, réveteg vagy, de aki lassan, kimérten veszi birtokba jussát, az veszi csak birtokba igazán.

Ikrek: A társaság, ahová meghívnak, meglehetősen lehangoló. Márpedig te semmit sem viselsz el nehezebben, mint a sótlan, szellemtelen embereket. Mivel az arcodról egész pontosan leolvasható a véleményed, egész csapatra való megsértett embert hagysz magad után. Mi lett volna, ha nem teszel lakatot a szádra? Bizony nagy baj.

Rák: Kedélyed nyugodt, semmi különös esemény nem zavarja meg nyugalmadat. Megfontoltan cselekszel, ha cselekszel egyáltalán. Ma inkább csak elfogadod azt, amit mások cselekszenek helyetted. Családtagjaidat, barátaidat állítottad be „cselédnek”. Persze ők ezt csak önfeláldozásnak tekintik, mert azt hiszik, depressziós vagy.

Oroszlán: Válj meg koronádtól és vegyülj bátran a pórnép közé. Fürdőruhában egész hasonlatos leszel a többi halandóhoz. És mit látsz, amikor a tükör elé állsz? Tökéletes, sportos, súlyfeleslegtől mentes alakot. Vagy nem? Akkor bizony mégis jobb, ha magadra teríted palástodat, mielőtt felfedeznék, hogy a király sem tökéletes.

Szűz: Mivel rendkívül jó megfigyelő vagy, feltűnik egy szokatlan, és megmagyarázhatatlannak tetsző jelenség. Nem kell azonnal rémeket látni, de félvállról se vedd az ügyet. Inkább próbáld meg benyomásaidat megosztani valakivel! És ha ez történetesen a legjobb barátod volna, más rendezetlen ügyeidet is megbeszélheted vele.

Mérleg: Elképzelhető, hogy ma megzavarják családod nyugalmát, mert mellőzniük kell téged valami miatt. Valaki egy rossz hírrel ugraszt el a vasárnapi ebéd mellől, és ez nemcsak a kedvedet, de családod vasárnap délutáni programját is teljesen tönkreteszi. Igyekezz rendezni a problémát, hogy mihamarabb otthonodba térhess.

Skorpió: Ha nem tudsz mit kezdeni szabadidőddel, szólj kedvesednek. Ő majd bizonyára talál neked olyan elfoglaltságot, ami kitölti a napodat, és elejét veszi annak, hogy megint rossz helyen köss ki. Értelmes munkát kell végezned, még ha első pillantásra nem mutatkozik is az eredmény, ha az agyagi előnyöket még nem látod.

Nyilas: Nem tudod megállni, hogy ne foglalkozz gondolatban a munkáddal, vállalkozásod ügyes-bajos dolgaival. Egy korábbi megjegyzés különösen bánt és dühít. Akkor szó nélkül hagytad, de most úgy érzed, beolvasnál az illetőnek. Realitásérzéked, tekintélytiszteleted, konfliktuskezelő hajlamod viszont hallgatást parancsol.

Bak: Türelmetlenül vársz híradást szerelmedtől, közeli hozzátartozódtól. Ne aggódj! Nincs baj, csak a körülmények hálátlanok. Kedélyjavító gyanánt elfogadhatnád a meghívást egy speciális konyhájú étterembe. Egy veszélye van a dolognak. Befészkelődhet agyadba a gondolat: jó lenne e fogásokat az eredeti helyszínen kipróbálni.

Vízöntő: Nem vagy békétlen, elégedetlen, csupán leeresztettél, mondhatni kiütöttél. Te is tudod, hogy mindig többet akarsz, mint amennyit emberi számítás szerint el lehet végezni. Mégis újra és újra megpróbálod, azután mély csüggedéssel veszed tudomásul, hogy ismét nem sikerült. Ma lustálkodj, pihenj, amennyit csak bírsz!

Halak: Megcsömörlöttél, így aztán örülhetsz, hogy ma viszonylagos nyugalom uralkodik körülötted. Kicsit fújd ki magad, szedd rendbe gondolataidat, és ernyedten lebegve pihentesd magad. Csak akkor változtass helyet, ha olyan kérdésekkel találod magad szembe, amelyek kizökkentenének nyugalmadból. Ma ne is válaszold meg őket…

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 352

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.