Központ
2019. október 23. szerda, Gyöngyi

Napi horoszkóp – Július 2.

Központ július 2, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Július 2.

 

Kedves Kos! Szerelmi lázban égsz, szinte önkívületben adod át magad az érzéseidnek. Ez most nem a szokásos kis kaland, amely tart, ameddig tart, és azzal vége. Ebben a kapcsolatban az a csodálatos, hogy egyesíted magadban a tartós vonzalmat és a szexet. Ilyen egybeesés ritkán fordul elő az életben!

Kedves Bika! Kínosan ügyelsz arra, hogy pénzügyekben mindig pontos, megbízható legyél, hogy minden úgy történjen, ahogy megmondtad, hogy a gyanúnak még az árnyéka se vetülhessen rád. Csakhogy nem mindenki gondolkodik így. Ha nem vagy résen, akkor egy felettébb keserű pirulát kell lenyelned szó nélkül.

Kedves Ikrek! Minden hiába, az Ikrek élete mindig olyan, mint a hullámvasút: gyorsan követik egymást a hullámhegyek és a hullámvölgyek. Most éppen egy lefelé tartó szakaszban vagy, de nem kell megijedned, hiszen nem fog túl soká tartani. Egy kiadós otthoni veszekedés után pedig irány a csillagos ég!

Kedves Rák! Sürgős feladatot kell megoldanod. Azért kellene mielőbb elintézned, mert már hét közepe van, és a határidő lassan lejár. Nem szereted, ha a nyakadon marad a munka, úgyhogy siess gyorsan befejezni. A kapkodással azonban semmire sem mész, légy körültekintőbb, hiszen úgyis tudod, mit akarsz.

Kedves Oroszlán! Ha most szánod rá magad, hogy nagy tetteket hajts végre, készülj fel rá, hogy segítőtársak nélkül kell valóra váltanod elképzeléseidet. Másokban kevesebb a becsvágy, és azt is lehetetlen felébreszteni nyáridőben. Alkalmazkodj a világhoz, amely néha lelassul, és pilledten halad útján.

Kedves Szűz! Nem célszerű újat húzni az erősebbel, ma mégis ezt teszed. Ha ügyesen megvéded álláspontodat, van esélyed, hogy győztesen kerülsz ki a szócsatából. Ne vágj bele pénzügyi tranzakciókba, a nap nem alkalmas erre! Várj néhány napot, így nyerhetsz pár forintot. Ne feledd, sok kicsi sokra megy!

Kedves Mérleg! Váratlan helyzetekbe keveredsz, de nagyon rugalmasan áthidalod az adódó nehézségeket. Nemcsak ötletgazdag vagy e napon, de vidám és kiegyensúlyozott is, és ez dinamikus munkavégzésre sarkall. Nemcsak te, de munkatársaid is elégedettek az eredménnyel, és ez igencsak dagasztja a melledet.

Kedves Skorpió! Vidáman, megnyugodva tehetsz pontot a nap végére. A hibát megtaláltad. Igaz, erre ráment több napod, de legalább így a következő feladatnak nyugodtan, feszültségektől mentesen tudsz nekilátni. Gondosan rögzítsd vizsgálódásaid eredményét, lehet, hogy a közeljövőben még szükség lehet rá.

Kedves Nyilas! Ha rosszul méred fel lehetőségeidet, vagy a reálisnál nagyobb árat kérsz valamiért, könnyen hoppon maradhatsz. Anyagiasságod, nyugtalanságod rossz tanácsadó lehet. Állhatatlanságod miatt egy jól induló kapcsolat is veszélybe kerülhet. Próbáld meggyőzni a másikat szándékaid komolyságáról.

Kedves Bak! Szívből és nem számításból jótékonykodsz. A tény mégis visszahat üzleti ügyeidre. Mivel megbízható és nem számító vagy, őszintén, jellemesen intézed ügyeidet, komoly megbízásra számíthatsz. Csak tisztességesnek érdemes lenni. Különösen igaz ez nálad, akinek nem áll rá szája a hazugságra.

Kedves Vízöntő! Türelmed fogytán. Eleged van már a tikkasztó városból, az unos-untig ismétlődő munkahelyi gondokból. A furcsa azonban az, hogy ha nyaralsz, a semmittevést kezded megunni, a kényszerű, új ismeretségeket pedig kibírhatatlannak látod. A legjobb, amit ilyenkor tehetsz, ha gyorsan váltasz.

Kedves Halak! Mai napodat a mértékletesség határozza meg. Egy kis ez, egy kis az… Szárnyaló boldogság helyett apró örömök, fogcsikorgatás helyett mindössze egy-két kellemetlenség. Csend a lélek mélyén. Legfeljebb csipetnyi bánat, amit a leghalkabb derű is könnyen elkerget… Az ilyen napokat szereted.

 forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 298

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.