Központ
2020. október 27. kedd, Szabina

Napi horoszkóp – Július 22.

Központ július 22, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Július 22.

 

Kos: Alkotóerőd teljében érezheted magad, érzelmileg kiegyensúlyozott vagy, kedved töretlen. Már igazán nem hiányzik más, mint egy olyan kedvező fordulat, a szakmádban, amely anyagilag is megalapozná jövődet. Nincs kizárva, hogy ez a kívánságod teljesül. Bizonyos értesülések azzal biztatnak, hogy munkahelyeden kiemelkedő szerephez jutsz.

Bika: Egy jó döntéssel nemcsak időt, hanem kellemes munkakapcsolatot is nyerhetsz magadnak. Ne félj a kezdeti nehézségektől, szinte minden megoldódik magától, és gördülékenyen halad majd az útján. Légy hű bölcs döntéseidhez és korábbi elveidhez – no meg persze önmagadhoz. Úgy érzed, mintha most kevesebb energiával sokkal többet érnél el.

Ikrek: Ha tegnap pihenéssel töltötted az időt, ma már semmiképpen se tedd. Ahhoz, hogy teljesen egészséges légy, rendkívül sokat kell mozognod. Mind között legjobb az úszás, mert valamennyi izmodat megdolgoztatja, és mindezt úgy, hogy lazán, könnyedén végezheted a testmozgást. Az sem hátrány azért, hogy ebben a kánikulában még hűsítő is.

Rák: Ma végre jó kedved van. Ahogy kipattantál az ágyból, érezted, hogy ez a te napod. Ne feledd barátaidnak tett tegnapi ígéretedet. Gyorsan reggelizz, öltözz, és irány a megbeszélt találka! Szabadtéri program, kirándulás, fürdés, szalonnasütés, játék és szórakozás. Ha nagyon elemedben vagy, este hazatérve öltözz át, és menjetek bulizni.

Oroszlán: Legboldogabb perceidet mételyezheted meg, ha a legcsekélyebb ellenállásba ütközöl. Nemcsak szárnyszegetté, de kicsinyessé is válhatsz ilyenkor. Miközben önmagaddal szemben roppant elnéző vagy, a másik tetteit nagyító alá teszed, és minduntalan egy torz képpel találkozol. Szabj határt féltékenységednek, különben magadra maradsz.

Szűz: Lehet, hogy túlhajszoltad magad, de az is megeshet, hogy egy csúnya vírus támadott meg. Mindenesetre a mai napot nagyon nehezen viseled, fáradtnak, kimerültnek érzed magad. Sajnos estére kiderül, hogy betegségednek köszönhetted rossz közérzetedet. Ne a gyógyszeres dobozhoz nyúlj! Sokkal inkább ajánlható egy finom, ízletes gyógytea.

Mérleg: Ha nem elég az otthon melege, és más helyen keresel megnyugvást, felüdülést, sokat kell kockáztatnod. Nem árt, ha mérlegelsz: megéri? Feladni a családi békét néhány önfeledt óráért, aztán lelkiismeret-furdalással térni vissza szeretteidhez? Ha úgy érzed, erre van szükséged, rajta! De ha látod, milyen rázós ez az út, lépj le róla!

Skorpió: Olyan elismerésben részesülhetsz most, amelyről álmodni sem mertél. Ha egy rossz mondattal nem rontod el a helyzetet, akár egy külföldi út sem lehetetlen. Ha akarnád, sem tudnád magadban tartani örömödet, de elsőként azzal a személlyel oszd meg, akinek a legtöbbet köszönhetsz. Az utóbbi időben mintha több és több irigyed lenne.

Nyilas: Ebben a melegben mindenkinek felforr az agyvize. Eszedbe se jusson semmi komoly. Több hely közül is választhatsz, ahol kellemesen töltheted az idődet. Gondolataid elkalandoznak, és gyakran időznek valakinél, aki nem lehet melletted. Ennek a nosztalgiázásnak még komoly következményei lehetnek. De mielőtt döntenél, aludj rá egyet.

Bak: Folyadékigényedről ne feledkezz meg! Inkább só fogyasztásodat fogd vissza, akkor nem fordul elő vízvisszatartás. Szép bőröd az egyik, amit szerelmed dicsérni szokott. Ne foszd meg magad e dicsérettől! Téveszmékkel találod szemben magad. Ne mosolyogj, ne dühöngj, hanem kedvesen világosítsd fel az illetőt gondolatai helytelenségéről.

Vízöntő: A helyzetet nem te – bármilyen meglepő is számodra -, hanem kedvesed oldja most meg. Fejmosásra, patáliára számítasz, ehelyett viszont kedvességet, figyelmességet kapsz. A közösen kitalált „mentő” program pedig igazán jól sikerül. Hát kell ennél több? Ne légy telhetetlen, hiszen sokkal de sokkal rosszabb hétvégére számítottál…!

Halak: A számtalan összekülönbözés után, úgy látszik, sikerült megegyezésre jutnotok. Noha kapcsolatotok nem mentes a súrlódásoktól, az alapvetően fontos kérdésekben tökéletes az összhang. Igaz, hogy nem egyik napról a másikra jutottatok el idáig, de végül is megérte a fáradozást, hisz csak egymáshoz alkalmazkodva kerülhetitek el a bajt.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 360

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.