Központ
2020. október 30. péntek, Alfonz

Napi horoszkóp – Július 25.

Központ július 25, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Július 25.

 

Kos: Elérkezett az a nap, amire régóta vártál: művedet befejezted, hivatásodban új lehetőségek nyílnak. Tán merész, kockázatos lépésre szánod magad – ne habozz megtenni. Addig kell ütni a vasat, amíg meleg, és ez a vas most forró. Akár kedved szerint is hajlítható, ha olyan feltételeket szabsz, melyek érvényt szereznek érdekeidnek.

Bika: Utálod az érdekembereket, ennek ellenére ma felhasználsz valakit azért, hogy elérd célodat. Kemény kritikákat kapsz, sőt egyesek a hátad mögött vigyorognak a „nagy jellemen”. Kár volt eljátszani a bizalmukat, nem ért annyit. Rosszkedvűen térsz haza. Ne otthon töltsd ki a bosszúdat, mert ennek komoly következményei lehetnek.

Ikrek: A lehető legeltérőbb hatások kereszttüzébe kerülsz, és ennek fejfájás, rossz közérzet, ólmos fáradtság lehet a következménye. Ha ép bőrrel szeretnéd megúszni, akkor sürgősen kezdd meg rendes évi szabadságodat. Utazz el jó messzire, ne áruld el senkinek a címet és a helyet. Szükséged van most arra, hogy elbújj az emberek elől.

Rák: Helyesen tetted, ha elmentél végre az orvoshoz. Így legalább megnyugodtál, még sincs olyan nagy baj, mint ahogy gondoltad. Figyelj oda magadra és környezetedre egyaránt! Alkotóerőd kezd visszatérni, használd hát ki a lehetőséget. Legokosabb, ha most együtt örülsz a környezetedben élőkkel, és egyáltalán nem irigyled sikereiket.

Oroszlán: Adódhatnak napok, amikor semmi sem jön össze. Vagy legalábbis úgy érzed. Vizsgáld meg az okát. Vajon benned van a hiba, mert egyszerűen bal lábbal keltél, vagy a sors esküdött össze az ellened? Feltehetően valahol a kettő között leled az igazságot. Egy kis testmozgás jótékony hatással lenne hullámzó kedélyállapotodra is.

Szűz: Mélyen, egy belső hang azt súgja, hogy néhány embernek nagy szüksége van most rád. Elhatározod, hogy nem hagyod annyiban a dolgot, mindenképpen megpróbálsz segíteni a bajban. Közös erővel, elhatározással komoly sikereket érhettek el akár már egy nap alatt. Ha kedved és időd engedi, tervezz máskor is ilyen jótékonykodó napokat!

Mérleg: Rémesen mellőzöttnek érzed magad. Legjobb barátod napok, sőt hetek óra nem nyitotta rád az ajtót, de annyi fáradságot sem vett, hogy felhívjon. Úgy érzed, ő is akkor talál meg, ha szüksége van valamire. Kár vádaskodnod, előbb győződj meg róla, hogy mi az oka a hallgatásának. Kiderülhet, hogy neki még nagyobb szüksége van rád.

Skorpió: A mai napra tervezett programjaid sorra meghiúsulnak, de ezt valahogy nem is bánod. A Sors vezényelte napokon egyébként is a nyomodba szegődik a szerencse, és ilyenkor minden megy a maga útján. Nem fogsz csalódni, nagy valószínűséggel siker kíséri ezt a próbálkozásodat is. Csak Rá ne hallgass, mert ismét csak pórul jársz.

Nyilas: Segítőkészséged és lobbanékonyságod meggondolatlan cselekedetre ragadtathat. Belefogsz valamibe, de már az elején nehézségekbe ütközöl, ezért hamar elveszíted a kedvedet és a lelkesedésedet. Ezen alaposan elgondolkodsz, és elhatározod, hogy ezentúl megfontoltabban és türelmesebben fogsz viselkedni, mint eddig bármikor is.

Bak: Nem a korunk a fontos, hanem a kor, amelyben élünk! Ha valaki beszédbe elegyedik veled, és jobban megismer, nem a korodat fogja firtatni. Sőt, ha kiderül, nem is hiszi majd el. Figyelmedet inkább a mondat másik felére irányítsd, és igyekezz lépést tartani másokkal. Veddd észre, hogy manapság már önálló elképzelésekre van szükség.

Vízöntő: Valami furcsa kettősség jellemez téged ezekben a napokban. Igaz, hogy nagyon emberszerető, kedves és figyelmes vagy, önnön gondjaid-bajaid néha mégis annyira lefoglalnak, hogy teljesen megfeledkezel a külvilágról. Ma azonban merőben nyitott és közvetlen vagy – és nemcsak azért, mert neked is szükséged van mások társaságára.

Halak: Jó érzés bizonyosan tudni, hogy végleg elmúlt a vész. Szépen tisztulnak a sebek, visszaeséstől többé nem kell tartanod, aggodalomra tehát semmi ok. Csodálattal tapasztalod saját magadon a természet hatalmas erejét és igyekezetét, hogy mihamarabb helyrehozd azt, amit mások még nagyobb igyekezettel és intenzitással elrontottak.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 403

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.