Kávé mellé

Napi horoszkóp – Július 26.

Kedves Kos! Képtelen vagy beletörődni, hogy családod a megkérdezésed nélkül döntött valamiben. Amiatt is dúlsz-fúlsz, hogy kihasználnak munkahelyeden, és a babérokat más aratja le. Lassan mégis hajlasz arra, hogy lecsendesülj, helyükre rakd a dolgokat. Ez jó jel, a megnyugvás ígérete. Tán egy bontakozó szerelem is hozzásegít lelki békédhez.

Kedves Bika! Megszállottként dolgoztál az elmúlt hetekben, hónapokban, és most hirtelen rádöbbensz, hogy lassan eltelik a nyár. Számos szép tervből az idén sem lett, lesz semmi, talán nem is a pénz miatt. Végre elhatározod: azon nyomban elutazol valahová. Néhány napra csak tud nélkülözni környezeted. Rögtön intézkedj is, rendezz el mindent!

Kedves Ikrek! Próbálj visszaemlékezni, mit álmodtál az éjjel, mert álmod fontos üzenetet tartalmazhat. Megfejtéséhez nincs szükség álmoskönyvre, elegendő, ha egy kicsit analizálod az álombéli történetet, és hamarosan magadtól rájössz a megoldásra. Most megpróbálkozhatsz a szelídebb szerencsejátékokkal, lehetségesek az esélyeid a nyereményre.

Kedves Rák! Anyagiakban gyarapodás várható. Tegyél félre, légy takarékos, gondolj a tervezett utazásra is! Jó érzés, hogy valamivel lazábbra engedheted most a gyeplőt. Barátaidtól, családodtól megerősítést kapsz eddig halogatott ügyedben. Lelki életed mostanában kiegyensúlyozottabb. Próbáld megőrizni ezt a békét, harmóniát! Szükséged van rá.

Kedves Oroszlán! A felhőtlen napok fényessége után a legparányibb bárányfelhőt is hajlamos vagy vészterhes viharfellegnek látni, mely beárnyékolja napodat. Ne ess pánikba! Hogyan is éreznéd a fény és árnyék közti különbséget, ha nem jutna mindkettőből? Mindenesetre a lelkedben dúló viharokról igyekezz megfeledkezni, amíg autóval közlekedsz.

Kedves Szűz! Ideje volna végre rendet tenni magad körül. Ma-holnap már te sem találsz meg semmit ebben a rendetlenségben. Nem is csoda! Nem erősséged a keresett anyag kiemelése a kupacból, megszoktad a rendet. Láss neki mielőbb, hogy újra ura lehess a helyzetnek! Ha nincs különösebb programod mára, lepd meg szerelmedet valami jó ötlettel.

Kedves Mérleg! Vidáman ébredsz, és jó hangulatod elkísér egész nap. Lehet, hogy megfertőzöd környezetedet is, így vidáman telik a nap. Nem lehet kihozni a sodrodból, mindent könnyedén, a szebbik oldaláról nézel, hisz jól tudod, minden rosszban van valami jó. Ha erről az oldalról közelíted meg a dolgokat, nem is olyan kilátástalan a helyzet.

Kedves Skorpió! Hangulatod ma kitűnő, szellemed friss, munkádat végre semmi sem akadályozza. Élvezed, hogy apróságokkal is van türelmed foglalkozni, hogy a míves részletek csillogó füzérdíszítései a te kezed munkáját dicsérik. A kellemes még élvezetesebb lesz, ha időben abba tudod hagyni a munkát, és végre egy kis időt szentelsz partnerednek.

Kedves Nyilas! Ami nem megy, nem kell erőltetni. Ha szem előtt tartod ezt az egyszerű igazságot, akkor egy pillanatig sem kell idegeskedned, nem kerülsz kínos helyzetbe. Ha kiegyensúlyozatlan a magánéleted, könnyen eljuthatsz a felismerésre, hogy hosszú távon nem érdemes, de nem is lehet a saját meggyőződésed ellenére kompromisszumot kötni.

Kedves Bak! A szellemi értékek nagyon fontosak, csak éppen az agyára megy valakinek, aki ezt naponta hallja tőled. Olyan közegben akarsz prédikálni, amelyik nem fogad be. Neked is észre kell venned, hogy vannak egészen más beállítottságú emberek. Ebben az esetben a legtöbb a példamutatás. Akkor tán esélyed van arra, hogy követőkre találsz.

Kedves Vízöntő! Kedved „virágosabb” ugyan, mint volt, de még mindig nem vagy elemedben. Inkább csak úgy téblábolsz saját életedben, alig várod…- nos, a baj éppen az, hogy magad sem tudod, mit. A munkádat persze hiánytalanul elvégzed, majd gyorsan becsukod magad mögött az ajtót, és nekiindulsz, hátha történik valami, soha nem látott izgalom.

Kedves Halak! Hát mi is jöhetne egy, a tegnapihoz hasonlóan kiemelkedő nap után! Árnyékában még a legjobb is csupán közepesnek tetszik. Még sámliról ágaskodva sem érnéd fel tegnapi önmagadat. Legfeljebb a válladat… De hát erre nincs is szükséged, sem ma, sem tegnap… és remélhetőleg holnap sem. Senkitől sem tűröd el, beleértve saját magad is.

forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.