Központ
2020. október 25. vasárnap, Blanka, Bianka

Napi horoszkóp – Július 30.

Központ július 30, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Július 30.

 

Kos: Összeütközésbe kerülhetsz mindenkivel, akit az utadba sodor a véletlen, legyen az utcai járókelő, vagy a sarki fűszeres. Ma annyira elviselhetetlen vagy, hogy valósággal gyűjtöd az ellenségeket. Kenyértörésre viheted a dolgot partnereddel is. Próbálj meg uralkodni indulataidon. Kerüld a biztonságodat veszélyeztető helyzeteket!

Bika: Lassan kezded megszokni, természetesnek venni, hogy nagyban megy a játék. Először még hihetetlennek tartottad a szóban forgó összegeket, teljesíthetetlennek a határidőket. Pedig egyik sem az. A munka nem mennyiségében növekedett meg igazán, az idegfeszültség vált szinte elviselhetetlenné. Egyetlen apró hiba is végzetes lehet.

Ikrek: A hét első napja nem szokott kiemelkedő eseményeket hozni, és ez természetesen most is így lesz. Kicsit unalmas, kicsit szürke, és mivel olyan fáradt vagy, mint egy gályarab, ez egyenesen eszményi a számodra. Így legalább most nyugodtan rendbe szedheted gondolataidat, érzéseidet, amire egyébként sajnos soha nincs elég időd.

Rák: Ebben az időszakban szerencsés vagy a szerelemben, a munkában. De vigyázz a szerencsejátékokkal! Ha szoktál is egyébként játszani, most ne tedd, főként ne játssz pénzben, mert biztosan veszítenél! Úgy érzed, most tiéd az egész világ. Ha teheted, menj szabadságra, vagy legalább töltsd a természet lágy ölén a nap hátralévő részét.

Oroszlán: A szabadságon lévő Oroszlán ma semmiben sem talál hibát, remek nap vár rá. Viszont aki dolgozik, legszívesebben elkerülné munkahelyét. Kötelezettségei roppant teherként nehezednek vállára. Pedig nincs több dolgod, csupán nagyobb figyelmet szentelsz érzelmeidnek. Szellemileg friss vagy, de tettrekészséged kissé alábbhagyott.

Szűz: Rendkívül lassan indul el a nap, mintha minden és mindenki négy-öt órával tovább aludna. Már bánod, hogy egyáltalán bementél munkahelyedre, hiszen otthon kétszer annyi teendőd lenne. Sajnos panaszaidnak délutánra meg lesz a böjtje. Elszabadul a pokol, néhány óra alatt akarják behozni azt, amire az egész nap is kevés lett volna.

Mérleg: Reggel néhány telefon teszi mozgalmassá a napot, és innentől kezdve nincs is megállás. Üzenetek, hírek, tennivalók tömkelege zúdul a nyakadba, azt sem tudod, mihez kezdj először. Ha kapkodsz, abból csak további bonyodalmak származhatnak. Próbálj meg higgadt fejjel felállítani egy fontossági sorrendet, és belevágni a sűrűjébe!

Skorpió: A nyár végi kirándulás előkészítésére nincs is jobb alkalom. Mivel semmit sem bízol a véletlenre, most se hagyj teret az improvizációnak. Nincs rosszabb érzés, mint amikor a részletes terv egy pici, jelentéktelen dolog miatt bukik meg. Sokkal jobban sikerülnek azok a programok, amelyek hirtelen jönnek, de persze nem mindig.

Nyilas: Nyugalmas nap ez. Ma hajlasz arra, hogy elmélyedj a részletekben, odafigyelj másokra, belemenj hosszabb beszélgetésekre. Szabadságon levő Nyilasokra ma egészségügyi szempontból veszélyek leselkednek, mivel nem ismerik a mértéket, és szervezetük teherbíró képességénél többet akarnak teljesíteni. Kellene egy kis mértékletesség!

Bak: Most még kiültetheted a kertedbe az idáig nevelt, rövid tenyészidejű palántákat, hogy a késő őszi időszakban is legyen mit betakarítanod. Igyekezz most új életet létrehozni! Lelked szomorúságán már a gondolat is enyhít, nem beszélve arról, hogy a föld közelsége mindig is megnyugtat. Éveket nyerhetsz, ha földközelben lehetsz.

Vízöntő: Oda a tegnapi békéd. Ma olyan, mintha Borsószem királykisasszony volnál. Minden bánt, dühbe gurít. A legártatlanabb megjegyzésben is támadást vélsz felfedezni, minden jó szándékú ajánlatban csapdát látsz, és minden kollégádban az ellened szőtt összeesküvés résztvevőjét. A legjobb, ha időben haza mész, és sürgősen lefekszel.

Halak: Finomabban, gyengédebben ostorozd magad! Hiszen miként is képzelhetted, hogy egyik napról a másikra megváltozhat minden. Méghozzá egy alapvetően fontos tulajdonságodat illetően. Már az is valami, hogy legalább megpróbáltad, hogy eljutottál a cselekvésig. Legközelebb biztosan másképp alakulnak a dolgok. Lehet, hogy már holnap…

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 355

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.