horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Június 1.

Napi horoszkóp – Június 1.

 

Kos: Szerencsére képes vagy könnyen elviselni a kudarcokat, és a kellemetlenségeket. Elég nagyvonalú vagy ahhoz, hogy leírd veszteségként, és utólag nevetni is képes vagy saját naivságodon. Ezt a napot sem kívánod elrontani azzal, hogy nyaldosod sebeidet. Érdeklődésedet egyébként is más köti le.

Bika: Visszatekintve az elmúlt hetek eseményeire, elégedetten nyugtázod: sokat haladtál előre céljaid valóra váltásában. Némelyik már karnyújtásnyira van. Nem vagy képes egy helyben ülni, az pihentet, ha térülsz-fordulsz, sürögsz-forogsz. Akad elodázhatatlan tennivaló, és van halaszthatatlan dolog.

Ikrek: Reggel a hasadra süt a nap, de még mindig a párnák közé fúrod a fejedet, és tudomást sem veszel róla, hogy a többiek már régen megreggeliztek, és várják, mikor méltóztatsz végre kikelni az ágyból. Akármilyen fáradt is vagy, akkor sem hagyhatod őket sokáig magukra. Siess, amíg még nem késő.

Rák: Jól érzed ma magad otthon. Szeretsz lustálkodni, és ezt most rendesen kiélvezed. Kiszolgáltatod magad, mindenkinek a kívánságaidat kell lesnie. Ezt persze egyszer-egyszer megteheted, de ne élj vissza azzal, hogy szeretnek, és mindent megtesznek. Mi volna, ha te vinnéd a reggelit kedvesed ágyába?

Oroszlán: Nehezen mondasz nemet, olyan ígéreteket teszel, melyeket nem váltasz be. Viszont végtelenül bosszant, a hiúságodat sérti, ha emlékeztetnek be nem tartott szavadra. Függetlenségedet veszélyezteted meggondolatlanságoddal. Akkor is céljaid lebegjenek előtted, ha en kérnek, légy erős:

Szűz: Érzed, hogy nincs minden a legnagyobb rendben, változtatnod kellene megszokott életrendeden. Ez nemcsak egészségi állapotodon javítana szemmel láthatóan, hanem magánéleted is változna. Az unalmas, megszokott hétköznapokat ünnepnapok válthatják fel, mindössze az állandóságon kell változtatnod.

Mérleg: A helyzet stabilizálódik, a kedélyek megnyugszanak. Lesz időd kiheverni a fáradalmakat, így újult erővel vághatsz neki a hétvégének. A szombat ma is munkával telik, hiszen hét közben soha sincs időd az otthonoddal foglalkozni. De az este minden házimunkát feledtet. Remekül fogsz szórakozni.

Skorpió: A testi fittség és a lelki frissesség ritkán esik egybe nálad. Vagy az egyik, vagy a másik jellemez, de hogy mindkettő együtt következzen be, az igazi unikum. Egy ilyen kivételes lehetőséget bűn volna nem kihasználni, elvégre olyan sok feladat áll előtted, hogy csak választanod kell közülük.

Nyilas: Ha ma jól átgondolt döntést hozol, sok pénzt kereshetsz. Kérd ki barátod véleményét is. Ha nem így teszel, hamarosan megbánhatod. A fárasztó töprengés után igazán rád fér egy kis kikapcsolódás. Strand, vagy uszoda ajánlott, de kerüld a nudista szakaszt, mert kellemetlen ismerősbe botolhatsz.

Bak: No lám: Erősödik a szerelmed, még ha lesz is néhány elbizonytalanodó perced. Testi állapotod pedig kifejezetten ragyogó. Mint ahogy mondják, letagadhatnál néhány évet. Jogos kívánságaidat, igényeidet igyekezz érvényesíteni. Amíg nem közlöd, mit akarsz, elég nehéz kitalálni. Ne légy álszerény:

Vízöntő: Térképeket bújsz, benzinköltséget számolsz, útikönyveket lapozgatsz. Már ez is bizsergető izgalommal tölt el. Alig várod, hogy útnak indulj, pedig még a célállomás kiválasztásában sem teljes az egyetértés. Erről lehetőleg ne feledkezz meg. És főként ne légy kizárólagos, no meg erőszakos.

Halak: Eszeddel felfogsz, megértesz mindent, osztályozod a dolgokat… Erről az oldalról nincs baj. A kellemetlen, hogy – noha az ember racionális lény – pillanatnyi hangulatodat, általános életérzésedet mégsem szellemi kondíciód, hanem lelkiállapotod határozza meg. Erről bárki meggyőződhet, ha rád néz…

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.