Központ
2020. július 07. kedd, Apollónia

Napi horoszkóp – Június 15.

Központ június 15, 2015 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! A pihenés megtette a hatását: agyad tiszta, az eszed úgy vág, mint a borotva. Megerőltetés nélkül jutnak eszedbe a legjobb ötletek, és a részletek felett sem siklasz át felületesen. Másként, tisztultabbnak látod a dolgokat. Képes vagy átértékelni, kijavítani az emberekről és önmagadról kialakított véleményedet.

Kedves Bika! Ezernyi dolgod, teendőd akad, lót-futsz, ma számtalan helyen fordulsz meg. Bár sok mindent elintézel, még többet kellene, de a nap csak 24 órából áll. Emberekkel is összefutsz, üzleteket, munkákat beszélsz meg. Meghívsz másokat, és téged is meghívnak néhányan. Nem is beszélve a rövid, ingerült telefonokról.

Kedves Ikrek! Már egy nap után megmutatkozik a hatása, ha egészségesebben élsz. Összehasonlíthatatlanul jobban bírod a munkát, kiegyensúlyozottabb vagy, arról nem is szólva, hogy mennyivel jobban bírod az idegrendszeri terheléseket. Amire más alkalommal dühös ingerültséggel kapod fel a fejed, most teljesen hidegen hagy.

Kedves Rák! Kicsit lesültél a hétvége alatt. Egészségesebbnek nézel ki, teljesen kivirultál. A környezetedben lévő férfiak is észreveszik ezt, és udvarolnak. Olyan, ez mintha hájjal kenegetnének, hisz hiú vagy kinézetedre. Erről eszedbe jut, hogy a tervezett sportolás csak lustaságba fulladt. Ma bepótolhatsz mindent.

Kedves Oroszlán! Töröld ki szemedből az álmot egy korai fürdőzés kedvéért. Egy medence kristálytiszta vizében úszással kezdeni a napot a legjobb választás. Elméd felfrissül, teherbírásod megsokszorozódik. És minderre szükséged is van, hisz egyszerre akarsz mindent. Többen kidőlnek mellőled, de te még éber, tettre kész vagy.

Kedves Szűz! Úgy látszik ez a hullámvölgy rosszabb a szokottnál. Már napok óta elviselhetetlen vagy, de eddig legalább csak családod körében voltál ilyen, most már azonban kollégáidat sem kíméled. Csalódottan tapasztalják, hogy ilyen utálatos is tudsz lenni, és sajnos ahelyett, hogy segítenének, még rátesznek egy lapáttal.

Kedves Mérleg! Előfordult már máskor is, hogy hibát vétettél a munkádban, de ilyenkor rendszerint még magad észrevetted, és a lehető leghamarabb kijavítottad. Ma azonban nyomdafestéket nem tűrő stílusban oktatnak ki. Szerencsére nem szállsz vitába, de alaposan kiborítanak az események. Jelen gondjaidat még ez is tetézi.

Kedves Skorpió! Nem kellene megszabadulni legalább a felelősség egy részétől? Egyre kevesebb időd és türelmed van. Ebben az össze-összevisszaságban már nem ismeri ki magad te sem. Biztos talaj nélkül képtelen vagy a megfelelő hangot eltalálni, a megoldás felé vezető utat kitapogatni. Próbálkozásra pedig már sajnos nincs időd.

Kedves Nyilas! Ha beolvasol valakinek, vagy szemrehányást teszel neki, ennek az lesz a következménye, hogy hidegen, fagyosan viselkednek majd veled. De azért nem kell kétségbe esned, a „diplomáciai” kapcsolat hamarosan újra a régi lehet. Lelki egyensúlyod helyreállítása érdekében keresd inkább régi barátaid társaságát.

Kedves Bak! Lustálkodj! Úgyis nehéz lelket verni beléd. Csak egészen el ne aludd az eszedet, mert még szükség lesz rá. Ha másért nem, hát azért, hogy elveszítsd. „Meglátni és megszeretni” szituációra számíthatsz, illetve érzelmeid felfrissítésére. Partneredben vonzó tulajdonságokat fedezel fel, újra hódítóvá válik számodra.

Kedves Vízöntő! Szó nem érheti a ház elejét, mindent elvégeztél, amit vállaltál, illetve amit kénytelen voltál vállalni. Különösebb dicséretre azonban ne számíts! Hogy pontosan, határidőre elvégzed feladataidat, azt szinte mindenki természetesnek veszi. Most elégedj meg annyival, hogy legalább nem sóznak a nyakadba mást.

Kedves Halak! Tán rájöttél valamire. Először hitetlenkedsz, majd kénytelen kelletlen kezded belátni a dolgokat, végül meghajlasz a tények súlya alatt. Meghajlasz, de nem roppansz össze. Ellenkezőleg. Most, hogy világosan látod a különbséget jó és rossz között, úgy érzed, nincs többé semmi baj, tudod, merre kell haladnod.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 403

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.