horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Június 2.

Napi horoszkóp – Június 2.

 

Kos: Tán sokat vállaltál magadra és elfáradtál. Nem terhes, inkább jól eső fáradtság ez, hisz akkor vagy boldog igazán, ha minél többet adhatsz – magadból is – szeretteidnek. Eszedbe sem jut, hogy esetleg kihasználnak, visszaélnek bőkezűségeddel. Te már csak ilyen vagy. Nagyvonalú, és soha nem maradsz adósa senkinek.

Bika: Bár csalóka az idő, hol beborul, hol kiderül, csak nem hagy nyugodni, hova is tetted a fürdőruhádat… Vajon hol lehet? Elhagytad volna? Ilyen, és ehhez hasonló kisded bosszúságokra számíthatsz. Ha a fotelban ülsz, és az ujjaiddal malmozol, a pajkos kisördögök akkor is kifognak rajtad. A végén nevetsz az egészen.

Ikrek: Önmagadnak is kellemes meglepetést okoztál azzal, hogy néha milyen rendkívüli fizikai teljesítményekre vagy képes. Ezek szerint nincs alapvető gondod az egészségeddel, még kitartó rongálással sem sikerült tönkretenned. Erre mondják: vasszervezeted van. Ne feledd azonban, hogy egyszer a vasat is megeszi a rozsda.

Rák: Szeretnéd elűzni a gondokat. Jó lenne derűsen nézni a jövő elé: Nem túl szórakoztatóak mai gondolataid, de tán rájössz arra, hogy mit kellene tenned. Annyira vágysz valami szépre, jóra. Előveszed a fényképeket, elrévedezel régmúlt nyarakon, gondtalannak tűnő időkön. Ne feledd, hogy akkor sem volt minden tökéletes.

Oroszlán: Ha raktározod sérelmeidet, előbb-utóbb kitörsz, mint a lávafolyam. Miért nem mondod ki azonnal, ha valami bánt, vagy eltérő véleményed van? Az Oroszlán retteg a hangos veszekedéstől, mégis mindig ő robbantja ki, amikor már nem tudja magába fojtani indulatait. Jobb volna azon melegében tisztázni a helyzeteket.

Szűz: Türelmetlenül nézed, hogy valaki a közvetlen környezetedben milyen kínkeservesen küszködik a cél eléréséért. Hagyd őt békén: Nincs szüksége a tanácsaidra, még kevésbé élcelődő megjegyzéseidre. Örülj neki, hogy a saját lábán próbál megállni. Hidd el, jobban megbecsüli azt, amiért egyedül dolgozott meg. Nyugalom:

Mérleg: A vasárnap a pihenésé. Nem fogja senki a szemedre vetni, ha végignyúlsz az ágyon, és átadod magad az édes pihenésnek. Estére azonban megunod a négy fal közötti henyélést, elvágyódsz valami ismeretlen helyre. Ha teheted, menj ki valahova, és sétálj a friss levegőn. Nemcsak felfrissülsz, de kitűnően is alszol.

Skorpió: Meglehetősen kellemetlenül végződik a hétvége. Nem vagy képes türtőztetni magad, állandóan ideges, kimerült vagy. Nem tudod levetkőzni a feszültségeket, ha nem deríted ki a jelenség okát. Ha csak az időjárás okolható, nem kell egyebet tenned, mint egy komoly fizikai erőkifejtést követelő programban részt venned.

Nyilas: Szerencsecsillagod a munkában, vállalkozásban továbbra is elkísér, ha uralkodsz lobbanékony természeteden, és nem rontod el valamilyen hirtelen elhatározástól vezettetve a jó döntéseidet. Ne hagyd magad befolyásolni, még ha emiatt össze is zördülsz partnereddel. Egy kis kedvességgel mindent rendbe hozhatsz.

Bak: Napok óta van egy visszatérő alakja álmaidnak, aki segítőkész, gyengéd, és simogató. Nem gondolod, hogy ez jelent valamit? Bizonyára kitalálod a módját, hogy jelenlegi párod felnőjön az álombélihez, vagy kivárod a következőt. A decemberi Bakokat kivéve, megoldódik ez a probléma. Náluk viszonylagos csend honol.

Vízöntő: Tikkasztó a hőség. Ahhoz is fáradt vagy, hogy kinyisd a szemed. Ugyanakkor a forró katlanra emlékeztető ágyban sincs kedved tovább heverészni. Persze, hűs víz partján volna jó… Szorult helyzetedből végül is egy telefon fog kimenteni. Mégiscsak elhagyhatod a gőzölgő várost, víz is, úszás is, napozás is lesz.

Halak: Életnedveid ellustulnak. Szinte csak csordogálnak… Alig van erőd egyik széktől a másikig vánszorogni. De minek erőlködnél, mikor abban sem érzed jól magad. Ez bizonyíték arra, hogy a hiba benned van. Tiltakozol, a körülményeket okolod. Igazad van, hisz az előző napok eseményei… Távoli, nyugalmas helyre vágysz.

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.