Központ
2020. április 01. szerda, Hugó

Napi horoszkóp – Június 27.

Központ június 27, 2013 Kávé mellé

horoszkopNapi horoszkóp – Június 27.

 

 

 

 

Kos: Úgy hozzászoktál a sorscsapásokhoz, hogy meg sem rezdülsz, ha újabb befizetési kötelezettségekről kapsz értesítést. Megélhetési gondjaid ugyan valamelyest enyhülnek, de nyugtalanít, hogy kitartó szorgalmad ellenére sem rendeződnek szakmai problémáid. A helyzet múlandó, át kell vészelned ezt az időszakot.

Bika: Tegnapi szavaid megtették hatásukat. Kedvesed repesve vár, nem magyarázkodik egyikőtök sem. Olyan fogadtatásban van részed, amire mindaddig emlékezni fogsz, amíg csak élsz. Végre semmi sem hátráltat a testi szerelemben. Ötletességed nem ismer határokat, és ezt kamatoztatod is – szerencsére nagy sikerrel.

Ikrek: Az Ikrek nem egyszerűen kíváncsi természetű, hanem – ami ennél sokkal rosszabb – mindenbe beleüti az orrát. Társaságban nincs olyan téma, amiről ne te tudnád a legtöbbet, és bizony, ez a viselkedés magában rejti a veszélyt, hogy számtalanszor hiszed igaznak azt, aminek valójában semmi köze a valósághoz.

Rák: Mi történt veled? Alábbhagyott a másik iránti hatalmas lelkesedésed? Nehogy levond a következtetést: téged már semmi nem mozdíthat ki a holtpontról. Csupán nem találkoztál még azzal, aki ezt ki tudná benned váltani. Lehet, hogy csak hagytad elmenni az illetőt. Gondolj vissza a nem is oly távoli múltra:

Oroszlán: Még nincs itt az aratás ideje, és bármennyire várod, hogy erőfeszítéseidet siker koronázza, a gyümölcs még nem érett be. De a jó gazda tudja, milyen termésre számíthat, ha nem veri el a jégeső, vagy nem pusztít aszály. Sosem lehetsz biztos a dolgodban. Ha elutazol, vigyázz, kire hagyod a teendőket.

Szűz: Már megint itt a csekkek befizetésének ideje. Légy hát túl rajta minél előbb: És ha már a délelőttöt magánügyeid intézésével töltöd, ugorj be a fodrászodhoz is. Délután néhány unalmas levélen kívül nem nagyon akad más tennivalód. Otthon viszont egy izgalmas könyv társaságában remekül elszórakozhatsz.

Mérleg: Tán a szabadságolásoknak köszönheted a nyugalmat. Élvezed, hogy nem zaklatnak állandóan, így feladataidat is gyorsabban, pontosabban végezheted. Munka közben remek ötleteid születnek, melyeket ki is próbálsz a gyakorlatban. Ne akarj este valami zajos buliba csöppenni, örülj, hogy van egy szabad estéd.

Skorpió: Még semmi sem dőlt el, és semmi sem biztos. Csak abban reménykedhetsz, hogy nem várnak rád kellemetlen meglepetések, és az előzmények ismeretében bizony már ez is valami. Aki viszont úgy dönt, hogy ezen a napon próbál szerencsét a szerelemben, a szokottnál nagyobb eséllyel és sikerrel számolhat. Hajrá:

Nyilas: Jó érzéssel nyugtázod: környezeted belátta, igazad van. Már vitathatatlan, hogy ezt a vállalkozást kinek kell irányítani. Szakmai hozzáértésed elismerése mellett annak is örülsz, hogy ismét bebizonyosodott, az állhatatosság meghozza gyümölcsét. Állhatatosságból a magánéletben sem ártana kicsit több.

Bak: Az utolsó pillanatban mentőötleted támad, miképpen lehetne kilábalni a kényes helyzetből. Hozzá nem értéseddel jelentős anyagi kárt zúdítnál saját nyakadba, de rábukkansz a fontos szakemberre. Ne sajnáld a díjazásra fordítandó összeget, mert arányaiban több a nyereséged, mint amit ez veszteségként jelent.

Vízöntő: Kellemetlenül fogadod az újabb feladatokat. Ma valahogy a hátad közepére kívánod a szellemi örömöket, és a munkát. Szeretnél mielőbb a távozás mezejére lépni. Ha ügyes vagy, kisded trükkökkel, bocsánatos füllentésekkel sikerül is elérned ezt, de ha nem, marad az a bizonyos éhes disznó, meg a makk…

Halak: A második dekádban világra jött Halak kirobbanó formának örvendhetnek. Amennyiben sportolsz, érem- és kupagyűjteményed biztos gyarapodik egy-két értékes darabbal. A többiek is a siker reményében vállalkozhatnak hegyek elhordására, sziklák görgetésére, hétfejű sárkányok megleckézetésére és más feladatokra.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 250

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.