Központ
2020. október 20. kedd, Vendel

Napi horoszkóp – Június 5.

Központ június 5, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Június 5.

 

Kos: A felhők nem vonultak el, de a szerelem napja már átsüt rajtuk. A kárpótlás kijár a bajokért. A sors tegnapi kegyeltjei ma válságos pillanatokat élhetnek át munkájukban, vállalkozásukban. Az élet más területein viszont rájuk mosolyoghat a szerencse: nyereség, örökség, vagy visszanyert egészség lehet osztályrészük.

Bika: Furcsa tüneteid vannak. Úgy véled – helyesen -, hogy a gyógyulás nem bízható a véletlenre. Orvoshoz kell fordulnod! Okosan gondolkodsz, így nagyobb bajnak veheted elejét. Igaz, sokat kell várakoznod, és apróbb kellemetlenségekre is számíthatsz. Megkönnyebbültél, de az egyáltalán nem mondható, hogy boldog vagy.

Ikrek: Néha azért megfogadod a jó tanácsot. Ha ilyen kiegyensúlyozottan, kimérten dolgozol, ami se nem gyors, se nem lassú, sokkal eredményesebb, mint a hagyományos, kissé kapkodó stílusban. Mi volna, ha állandósítanád ezt a remek ritmust? Saját magadnak is kedveznél vele, hiszen nem készülnél annyira ki a hét végére.

Rák: Semmi különös nem ér ma. Kicsit bánod, mert lételemed a küzdés, vagy szenvedés. Ma semmi ilyesfajta nem vár rád. Se megmérettetned nem kell, se küzdened. Egy teljesen átlagos napot kell végigélned. Ha úgy vesszük, akkor ez elég nagy szenvedés neked. Semmi érdekes nem történik, és ebbe néha képes vagy belepusztulni.

Oroszlán: Ügyet se vess a gondterhelt, aggodalmaskodó emberekre. A problémagyártók csapata sohasem pihen, ők még a szabadságuk alatt is összeráncolt homlokkal keresik az okot, amivel boldogtalanná tehetik magukat. Elég baj az nekik. Tegyél le arról, hogy szárnyalásra késztesd őket, inkább keresd fel a hozzád hasonlókat.

Szűz: Egyedül tartod a frontot munkahelyeden. Szerencsére úri dolgod van, senki nem zaklathat, még a telefonok sem csörögnek. Így lesz időd elintézni néhány magánjellegű ügyet. Nyertél tehát néhány órát. Hasznosítsd jól, ritkán adódik az életedben egy-két lyukas óra. Elmehetnél például fodrászhoz, vagy kozmetikushoz.

Mérleg: Olyan feladattal bíznak meg, amelyről úgy érzed, hogy meghaladja képességeidet. Ne add fel mindjárt az elején, inkább kövess el mindent a siker érdekében. És ha már mindent megtettél, de a várt eredményt így sem éred el, akkor esetleg feladhatod a küzdelmet. Persze lehet, hogy szerencsésebb, ha segítséget kérsz.

Skorpió: A nagyon erősen, és egy időben jelentkező hatások kiegyenlítik egymást, és könnyen holtpontra juttathatnak téged. Kellő lelkierővel azonban ki tudod mozdítani magad ebből a vákuumból, és pozitív irányú elmozdulások következhetnek be. Főleg érzelmi életedben légy megfontolt, és óvakodj a hirtelen döntésektől.

Nyilas: Szexuális késztetéseid egész nap lekötnek. Fantáziálsz, ábrándozol, még telefonon is felhívsz valakit, akit pedig már régen el akartál feledni. Nem biztos, hogy ez jó lépés. Végül magától öledbe hull a „megoldás”, nem kell érte semmit sem tenned. Ha figyelmes leszel, nemcsak érzéki gyönyörökben lehet részed.

Bak: Új szenvedélyeket fedezel fel magadban. Megnő a vásárlási kedved, mindenekelőtt persze otthonodnak széppé, lakályossá tétele érdekében. Élvezd, hogy senkivel nincsenek konfliktusaid. Kisimult az arcod, mert sem a munkahelyeden, sem pedig a családodban nincs egy morcos arc sem. Kezdeményezéseidet örömmel fogadják.

Vízöntő: Szándékodat tett kövesse, próbáld bizonyos hibáidat lefaragni. Ha így teszel, hamar visszajelzés érkezik kedvesedtől. Megerősítésre és elismerésre számíthatsz. Kapcsolatotoknak jót tesz megváltozott hozzáállásod. Munkádban új lehetőségek adódhatnak. Valami olyanba kellene fogni, amit még sohasem csináltál.

Halak: Vidámságod nem múlt el, közérzeted is kitűnő. Sugárzó arccal, fürgén, érkezel a munkahelyedre, ahol jó hírek fogadnak. Biztosat még nem tudni, de minden jel arra utal, hogy végre rendeződik helyzeted, és megszűnnek az áldatlan állapotok. Bizakodással telve, erődet nem kímélve veted bele magad végre a munkába.

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 304

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.