Központ
2019. október 15. kedd, Teréz

Napi horoszkóp – Június 8.

Központ június 8, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Június 8.

 

Kos: Minden úgy alakul, ahogy eltervezted, a sikerélmény fellelkesít. Egy pillanatig sem vagy tétlen, fáradhatatlanul munkálkodsz azon, hogy emlékezetessé tedd a nagy eseményt. Jó kedved mindenkire ráragad a környezetedben, és szinte kivirulsz a dicséretektől. A te nagy napod ez, és dicséretedre váljék, hogy nem rontod el.

Bika: Végre azt teszed, amit akarsz, senki sem szólhat bele, nem nógathat, sürgethet, úgyhogy élsz is a lehetőséggel: nem csinálsz semmit. Ülsz a babérjaidon, mintha a te érdemed volna, hogy végre eltelt a hét. Fittyet hánysz mindenre, élvezed a tétlen órákat. Míg eszedbe nem jut egy új gondolat a munkáddal kapcsolatban.

Ikrek: Hetek óta készülsz elmondani valamit partnerednek, de egyik napról a másikra halogatod. Addig csinálod ezt – szokásod szerint -, amíg mondanivalód elveszíti időszerűségét, és csak keserű szájíz marad utána. Ez a nap alkalmas arra, hogy megtedd. Vágj bele, ne húzd-halaszd a dolgot, csak annál rosszabb, nehezebb lesz.

Rák: Itt a nyár, de te ezt csak a nagy hőségen tudod lemérni. Túlságosan elfoglalt vagy mostanában, pedig törődhetnél a nyári szabadság megtervezésével is. Év közben azonban szinte semmit nem tettél félre, így nem gazdálkodhatsz túl sok pénzből. Most bánod csak ezt igazán, mert legszívesebben azonnal elutaznál valahova.

Oroszlán: Ma csak a beteg Oroszlán marad otthon. E jegy szülöttei most oly tágasnak érzik a világot, hogy örömükben a hegyeket is képesek volnának elhordani. Te se késlekedj: Autóval, biciklivel, gyalog, mindegy, csak indulj útnak. Lelkesedésed környezetedre is átragad, így megint a törzsfőnök szerepében tetszeleghetsz.

Szűz: Ismét a csúcson vagy. Kár volna ezt a napot elfecsérelni, gondoskodj egy emlékezetes programról. Annyi kastélyt felújítottak az elmúlt időkben, látogassatok meg egyet kedveseddel. Ez a szép környezet előcsalogatja a régi emlékeket. Ha az éjszakát is az ősi falak között töltitek, feledhetetlen élményben lesz részetek.

Mérleg: Jó hangulatban telik a nap, főleg, ha barátaiddal töltöd. Mindenképp valami olyan programot szervezz, ahol nem kell különösebben viselkedni, olyan helyre menjetek, ahol nem kell nagyestélyiben villogni – ugyanis ilyen környezetben nem tudsz kellően feloldódni. Szervezzetek egy kerti partit e szép kora nyári estén.

Skorpió: Új barátokra tehetsz szert, és bár még az első benyomásokat értékelheted, úgy látszik, őszinte emberekre találtál. Ha továbbra is ilyen jó kapcsolatot leszel képes fenntartani, nem kétséges, hogy hosszú időre megoldódnak gondjaid. Ez attól is függ, hogy ők mennyire tartják fontosnak a veled kialakult kapcsolatot.

Nyilas: Pihend ki egész heti fáradalmaidat. A legjobb, ha ezt valamilyen otthoni aktivitással kezded. Elmaradt háztartási teendőidet most már ne halaszd tovább. Légy ma szeretteiddel  és simulékony. Találd ki gondolataikat, járj a kedvükben. Ezzel ismét helyreállíthatod az utóbbi időben megtépázott otthoni renomédat.

Bak: Nagyon rosszul aludtál, a hajnal már talpon ér. Ha érzed, hogy nincs nyugtod, jobb, ha azonnal hozzálátsz a tennivalóknak, mert úgyis hiába gyötörnéd magad az ágyban. Feszültségeidet igyekezz tevékenységgel levezetni: Percekre előkerülhet a csatabárd, de szerencsére észnél leszel, és képes leszel elsimítani a vitát.

Vízöntő: A tegnap esti hevenyészett mondatok még mindig bántanak. Pontosabban kellett volna fogalmaznod, hisz így minden félbe maradt, csupán a meglévő kérdőjelek szaporodtak meg néhánnyal. Ma határozottabbnak, összeszedettebbnek érzed magad. Vegyél valami ajándékot, és beszéld meg kedveseddel azt, amit tegnap nem sikerült.

Halak: Habozó természetednek nem tesz jót a környezetedben uralkodó légkör. Azt világosan látod, hogy a nem egyértelmű, egymásnak ellentmondó intézkedések még jobban elmélyítik a válságot. És az is nyilvánvaló, hogy a színfalak mögött csúnya játék folyik… Ne habozz, határozd már el, hogy nem sátorozod be magad túlságosan.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 232

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.