horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Május 10.

Napi horoszkóp – Május 10.

 

Kedves Kos! Kezded megelégelni a munkahelyi zűröket. Végre eljutsz odáig, hogy fütyülsz az egészre. Csak azért is jókedvű akarsz lenni, és ez töretlenül sikerül is. A tavasz szétárad benned, és már alig várod, hogy kimenekülj a falak közül a természetbe. Már nem kell sokáig várnod, mindjárt itt a hétvége.

Kedves Bika! Csodálatos, ahogy a természet kibontja erőit, és immár mindenünnen támad, teljesen birtokba véve érzékeinket. Ezt csak te érheted meg, akinek olyan hatalmas természeted van, és ma igazi valója árad szét testedben-lelkedben, szinte természetfeletti dologra téve így képessé, főleg a szerelemben.

Kedves Ikrek! Nem bírsz mérhetetlen kíváncsiságoddal, és ezzel nemcsak eddigi sikereidet veszélyezteted, hanem ráadásul komoly bajba sodorhatod magad. Mintha e téren megrekedtél volna a gyermekkorban, mert egyszerűen képtelen vagy ellenállni szenvedélyednek. Sajnos kisebb pénzügyi zavarok is felléphetnek.

Kedves Rák! Mindig nagy erőpróba magunkba nézni. Ez most neked is sok keservvel járt. És még nincs is vége az önmarcangolásnak. Azért ne vesd el nagyon a sulykot, nem szabad mindent feladni! Nem olyan borzasztó a helyzet, mint ahogyan gondolod. Okosan, előrelátóan kell megtervezni az elkövetkezendőket

Kedves Oroszlán! A te hajód nem kaphat léket, és mivel az Oroszlán jó kormányos, a zátonyokat és jéghegyeket is ügyesen kikerüli. Ha ebben a hitben próbál megingatni valaki, attól óvakodj. Te most jó széllel, dagadó vitorlákkal szeled a vizet, és már közeledsz a szárazföldhöz, ahol úgy érzed, révbe értél.

Kedves Szűz! Környezeted bogarat ültet a füledbe, pedig erre igazán nem volt szükséged, amúgy is rémeket látsz. Vagy talán mégsem képzelődsz? Partnered hűségét vonod kétségbe, és eddigi gyanúd sajnos beigazolódni látszik. Okosan teszed, ha mielőbb tisztázod a dolgot, kár lenne elmérgesíteni a helyzetet.

Kedves Mérleg! Ma nem lehet túljárni az eszeden. A felmerülő akadály elhárítására támad egy remek ötleted. Mindenből hasznot akarsz húzni, és ehhez is meg vannak a módszereid. Bármibe kezdj is bele, csakis győzelemre számíthatsz. A szerelemben is van néhány fantasztikus elképzelésed. Azonnal láss hozzá!

Kedves Skorpió! Sokáig maradtál fent tegnap, és kár tagadni, egy kicsit kirúgtál a hámból. Aludd jól ki magad, ilyen állapotban ne kerülj a többiek elé, inkább hagyd ki ezt a napot. Kár lenne lejáratnod magad. Teljesen felesleges úgy munkába állnod, hogy biztos vagy benne, több kárt teszel, mint hasznot.

Kedves Nyilas! Amilyen rosszul alakulnak ügyeid a magánéletben, olyan szerencsés vagy a hivatásban. Sikert sikerre halmozol. A mai nap kellemes meglepetést tartogat számodra. Este társaságba hívnak. Imádsz szerepelni, nem csoda, ha mindenki körülrajong. Hazatérve mégis üresnek és magányosnak érzed magad.

Kedves Bak! Üss a szádra még időben! Mielőtt sajátos őszinteségi rohamodban nem éppen kellemes kritikára ragadtatnád magad, várd ki a fejleményeket. A fiatalabb generációtól érdemes támogatást várni. Velük hamarabb létrejön az összhang. Vonatkozik ez családi kapcsolataidra is. Telefonjaidra figyelj oda!

Kedves Vízöntő! Ma szinte mindent tálcán kínál az élet, mindent elérsz, amire vágysz. Munkahelyeden siker és pénz vár, magánéletedben szerető, odaadó társ. Boldogan merítesz a sok öröm forrásából, valami azonban még mindig hiányzik. Hogy mi, azt nem tudod. Mindenesetre a bujkáló rosszkedv mindent elront.

Kedves Halak! Ismét szöszmötölsz valamin. Minden felülről jött utasítás, kérés nélkül, csak úgy önszántadból, a magad örömére. Ha valamit elvégzel, és az úgy sikerül, ahogy elképzelted, mindig csendes megelégedettség tölt el. Hiába, az emberi természet már csak ilyen, és ez alól még a Halak sem kivétel.

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.