Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Napi horoszkóp – Május 11.

Központ május 11, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Május 11.

 

Kos: Jó, hogy hallgattál az eszedre, így legalább nyugodtan töltheted a hétvégét. Tehetséged újabb elismerésben részesül, alkotóerőd töretlen. Itt az ideje, hogy családoddal megbeszéld a nyaralási haditervet. Ha a Bahamákra nem is, de egy közelebbi tengerparti vakációt végre engedélyezhetsz magadnak.

Bika: Csak nem tudsz betelni azzal, ami gyönyörűséget a test adhat. Talán túlzásba is viszed, ahogy habzsolod az életet. Ha megürült a pohár, nyomban töltesz megint, és fenékig üríted az édes nektárt. Még az sem hűt le, amikor pénzügyi helyzetedet számba véve kiderül: nem igen van mit számba venni.

Ikrek: Túl egyszerű megoldás volna, hogy ha valami üres, akkor meg kell tölteni. Nem fog sikerülni, mert nincs elég erőd, kedved hozzá. Próbálkozások helyett inkább alaposan pihend ki magad, így legalább a hét vége második napját megmentheted. A pihenés nemcsak heverészés lehet, hanem cselekvő is.

Rák: Egész nap csak pihensz, tévét nézel, olvasgatsz. Helyesen teszed: Egyebet úgysem akarsz csinálni: Ebéd után is feküdj le néhány órára, ebből a délutáni alvásból is csak erőt meríthetsz. Estefelé hívd fel barátaidat, és most már mozdulj ki otthonról. Egy jó szórakozás éppoly pihentető lehet.

Oroszlán: Túlzott életerő lakozik benned, ezért mindennaposak az otthoni súrlódások. Az Oroszlán toporzékol, ha nem teljesítik azonnal kívánságát. Türelmetlenségével kedvét szegi környezetének, nem törődik mások érzékenységével. Ha tisztában vagy ezzel, élét veheted indulataidnak. Lehetnél kedvesebb.

Szűz: Kár volna házimunkával elpazarolni ezt a hétvégét, hiszen a nagytakarítás megvár. Viszont ez a kellemes összejövetel megismételhetetlen. Úgy indulsz el, hogy nem szükséges neked mindig a középpontban csillogni, mégis az egész társaság rád figyel. Mint mindig, most is élvezed a kedvező pozíciót.

Mérleg: Legfőbb ideje, hogy felkeresd kedvenc strandodat, vagy egy vízpartot. Még nincs az a nyári hőség, de bőrödnek nincs is szüksége még a tűző napsugarakra. Napozz, de csak mértékkel: Úgy indulj haza, hogy legyen időd rendbe szedni magad az esti találkozóra, mert a megjelenés most nagyon fontos.

Skorpió: A véleménynyilvánítás ma veszélyessé válhat. Ha mégis kiteszed magad ennek, súlyos sebeket kaphatsz, melyek csak nagyon lassan gyógyulnak be. A sérelmeiket könnyen felejtő, flegma Skorpiók számára azonban azt ajánljuk, hogy ne habozzanak, ha a véleményükre mások nagyon kíváncsiak lennének.

Nyilas: Munkád szempontjából igen sikeres hetet tudhatsz magad mögött, amelynek gyümölcseit ma learathatod. Pénz áll ugyanis a házhoz. Ne siess azonban elkölteni, hisz nemrég is kölcsön kellett kérned: Anyagi gondjaid lassan enyhülnek, de véglegesen csak akkor oldódnak meg, ha rendezed adósságaidat.

Bak: A január eleji Bakok próbálják meg állandóan és érzékenyen rajta tartani a kezüket az üzleti, munkahelyi élet ütőerén, mert nem lehetetlen, hogy furkálják őket. Igyekeznek hibát találni a munkájukban, hogy beléjük köthessenek. Ne engedd, hogy begorombítsanak, hisz az a cél, és azzal nyernének.

Vízöntő: Valahogy te sem tudod, hogy tulajdonképpen mihez is volna kedved. Vonzanak a könyvek, a magányos elmélkedés, de a strandok mormoló zajában sem éreznéd idegenül magad. Dönts, ahogy tetszik, ma nem tudsz rosszul választani. Hiszen mindenhez kedved van, és ebbe talán egy új kaland is belefér.

Halak: Nyugodtan víkendezhetsz, a csillagok is azt teszik. Pihenésre adták fényességes fejüket, különleges hatást ma nem fejtenek ki, legalábbis téged nagyon elhanyagolnak. Elképzelhető, hogy egymással vannak elfoglalva. Lehet, hogy ott fent is vannak olyan dolgok, amelyek a Földön mindennaposak?

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 302

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.