Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Napi horoszkóp – Május 11.

Központ május 11, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Május 11.

 

Kos: Kezded megelégelni a munkahelyi zűröket. Végre eljutsz odáig, hogy fütyülsz az egészre. Csak azért is jókedvű akarsz lenni, és ez töretlenül sikerül is. A tavasz szétárad benned, és már alig várod, hogy kimenekülj a falak közül a természetbe. Már nem kell sokáig várnod, mindjárt itt a hétvége.

Bika: Csodálatos, ahogy a természet kibontja erőit, és immár mindenünnen támad, teljesen birtokba véve érzékeinket. Ezt csak te érheted meg, akinek olyan hatalmas természeted van, és ma igazi valója árad szét testedben-lelkedben, szinte természetfeletti dologra téve így képessé, főleg a szerelemben.

Ikrek: Nem bírsz mérhetetlen kíváncsiságoddal, és ezzel nemcsak eddigi sikereidet veszélyezteted, hanem ráadásul komoly bajba sodorhatod magad. Mintha e téren megrekedtél volna a gyermekkorban, mert egyszerűen képtelen vagy ellenállni szenvedélyednek. Sajnos kisebb pénzügyi zavarok is felléphetnek.

Rák: Mindig nagy erőpróba magunkba nézni. Ez most neked is sok keservvel járt. És még nincs is vége az önmarcangolásnak. Azért ne vesd el nagyon a sulykot, nem szabad mindent feladni! Nem olyan borzasztó a helyzet, mint ahogyan gondolod. Okosan, előrelátóan kell megtervezni az elkövetkezendőket.

Oroszlán: A te hajód nem kaphat léket, és mivel az Oroszlán jó kormányos, a zátonyokat és jéghegyeket is ügyesen kikerüli. Ha ebben a hitben próbál megingatni valaki, attól óvakodj. Te most jó széllel, dagadó vitorlákkal szeled a vizet, és már közeledsz a szárazföldhöz, ahol úgy érzed, révbe értél.

Szűz: Környezeted bogarat ültet a füledbe, pedig erre igazán nem volt szükséged, amúgy is rémeket látsz. Vagy talán mégsem képzelődsz? Partnered hűségét vonod kétségbe, és eddigi gyanúd sajnos beigazolódni látszik. Okosan teszed, ha mielőbb tisztázod a dolgot, kár lenne elmérgesíteni a helyzetet.

Mérleg: Ma nem lehet túljárni az eszeden. A felmerülő akadály elhárítására támad egy remek ötleted. Mindenből hasznot akarsz húzni, és ehhez is meg vannak a módszereid. Bármibe kezdj is bele, csakis győzelemre számíthatsz. A szerelemben is van néhány fantasztikus elképzelésed. Azonnal láss hozzá!

Skorpió: Sokáig maradtál fent tegnap, és kár tagadni, egy kicsit kirúgtál a hámból. Aludd jól ki magad, ilyen állapotban ne kerülj a többiek elé, inkább hagyd ki ezt a napot. Kár lenne lejáratnod magad. Teljesen felesleges úgy munkába állnod, hogy biztos vagy benne, több kárt teszel, mint hasznot.

Nyilas: Amilyen rosszul alakulnak ügyeid a magánéletben, olyan szerencsés vagy a hivatásban. Sikert sikerre halmozol. A mai nap kellemes meglepetést tartogat számodra. Este társaságba hívnak. Imádsz szerepelni, nem csoda, ha mindenki körülrajong. Hazatérve mégis üresnek és magányosnak érzed magad.

Bak: Üss a szádra még időben! Mielőtt sajátos őszinteségi rohamodban nem éppen kellemes kritikára ragadtatnád magad, várd ki a fejleményeket. A fiatalabb generációtól érdemes támogatást várni. Velük hamarabb létrejön az összhang. Vonatkozik ez családi kapcsolataidra is. Telefonjaidra figyelj oda!

Vízöntő: Ma szinte mindent tálcán kínál az élet, mindent elérsz, amire vágysz. Munkahelyeden siker és pénz vár, magánéletedben szerető, odaadó társ. Boldogan merítesz a sok öröm forrásából, valami azonban még mindig hiányzik. Hogy mi, azt nem tudod. Mindenesetre a bujkáló rosszkedv mindent elront.

Halak: Ismét szöszmötölsz valamin. Minden felülről jött utasítás, kérés nélkül, csak úgy önszántadból, a magad örömére. Ha valamit elvégzel, és az úgy sikerül, ahogy elképzelted, mindig csendes megelégedettség tölt el. Hiába, az emberi természet már csak ilyen, és ez alól még a Halak sem kivétel.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 348

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.