Központ
2019. szeptember 19. csütörtök, Vilhelmina

Napi horoszkóp – Május 12.

Központ május 12, 2016 Kávé mellé

Kedves Kos! Legnagyobb hibád, hogy mindig felülsz a kósza híreknek. Végig sem gondolod a hallottakat, hanem mindjárt magadra veszed, és pánikba esel. Kapkodsz, fűhöz-fához rohangálsz, és könnyen önmagad idézheted elő azt, amitől a legjobban rettegsz. Nem kell készpénznek venni, amit az emberek mondanak.

Kedves Bika! Semmihez sem fűlik a fogad, főleg a munkához nem. Zajosan jössz-mész, így álcázod, hogy nem csinálsz semmit. Aztán persze csak teszel ezt-azt, de abban nincs köszönet. Nincs, ami felcsigázna: sem a dicsőség, sem a szerelem, sem az étkek, sem az italok. Legjobb lenne, ha korán nyugovóra térnél.

Kedves Ikrek! Máskor indulatos természeted mára megjuhászodik, ahogy mondani szokták: szinte kenyérre lehet kenni. Azt, hogy ez azért túlzás, mindenki tudja, aki ismer, és bizony kellő óvatosságot tanúsítanak. Talán nem bíznak abban, hogy ez igazi szelídség, és inkább vihar előtti csendként értelmezik.

Kedves Rák! Szerelmi életedben régen volt ilyen boldog, harmonikus napod. Most a munkahelyedről haza hozott borús gondolatok is lényegtelennek tetszenek. Bárcsak minden nap hasonlóan alakulna. Ezt most tiszta szívedből így kívánod. Rádöbbensz, milyen magányos is volnál, ha egyedül maradnál gondjaiddal.

Kedves Oroszlán! Harciasságoddal sok bajt okozol, feleslegesen sodrod magad veszélybe. Még mindent jóvátehetsz, ha visszahúzódsz barlangodba, és önkritikát gyakorolsz. Fölös energiáidat vezesd le otthon, ahol megértésre számíthatsz. Munkahelyeden kissé feszült a légkör, amihez te is nagyban hozzájárultál.

Kedves Szűz! Környezeted nem ismer rád. Míg tegnap tele voltál sziporkázó ötletekkel, megoldásaid gyorsak, hibátlanok voltak, ma lusta és hanyag vagy. Még azt a munkát is ímmel-ámmal látod el, ami napi kötelességed. Sajnos úgy tűnik, hiányosan is. Jobban tennéd, ha este korán lefeküdnél, hogy erőt gyűjts.

Kedves Mérleg! A tegnapi kalandnak meglett a böjtje. És sajnos nemcsak a családi életben okoz bonyodalmakat ez a kis „szabadság”, hanem a munkád is megsínyli ezt az éjszakát. Majd leragad a szemed, mindent kiejtesz a kezedből, fáradt, ingerült vagy. Tény, hogy állapotod hagy némi kivetni valót maga után.

Kedves Skorpió! Nem tudod utolérni magad, újabb elfelejtett találkozók és tárgyalások teszik kétségessé megbízhatóságodat. Nem engedheted meg magadnak, hogy ilyen csacsiságok miatt veszítsd el azt, ami a te helyzetedben talán a legfontosabb, a megbízhatóság tudatát. Haladéktalanul kezdd el a rendrakást.

Kedves Nyilas! Továbbra is két végén égeted a gyertyát. Nem biztos, hogy jól döntesz, ha képtelen vagy visszautasítani egy újabb, elismeréssel járó megbízatást. Nagyon bízol erődben, úgy érzed, összhangba tudod hozni hivatásodat a családdal. Hogy ez valóban sikerüljön, nagyon ügyesen kell ellensúlyoznod.

Kedves Bak! Vizsgálódás tárgyává válhatsz. Ez nem bántó, csak egy kissé viszolyogsz tőle. Berzenkedsz, mert nem egyeztél bele, hogy módszeredet tanulmányozzák, nem magad ajánlottad fel a segítséget. Még a jó szándékú pillantásokat is visszautasítod, mert nem érzed az őszinteséget bennük. Nehéz ma veled!

Kedves Vízöntő! Nem szereted a megoldatlan helyzeteket. Most azonban mégis jobban teszed, ha megpróbálsz egyszerre két vasat tartani a tűzben. Előmeneteled szempontjából ez volna a célra vezető út. Hogy mindez fárasztó, sőt, kimerítő lesz? Ezzel ne törődj. Családod mentesíteni fog az otthoni teendőktől.

Kedves Halak! Akinek szerencséje van a kártyában, nincs szerencséje a szerelemben – tartja a mondás. Az állítás második része – legalábbis a mai napot tekintve – változtatás nélkül érvényes. Mély sajnálatodra, de már nem teheted meg nem történtté. Ami a kártyát illeti, keverj és kockáztass! Nyerni fogsz!

forrás: noiportal.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 434

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.