horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Május 14.

Napi horoszkóp – Május 14.

 

Kos: Eljött a pillanat, mikor hiányát érzed valakinek. Ha eddig meg voltál tartós kötelék nélkül, most szenvedsz attól, hogy társtalan vagy. Vagy a partnereddel lehet baj: nem igazán a társad. Önmagadban is kételkedsz. Úgy érzed, nem vagy képes szerelmet ébreszteni senkiben, képtelen vagy kitartó érzelmekre.

Bika: Egy rossz szóra, tétova mozdulatra felfortyansz. Aztán bocsánatot kérsz, de kisvártatva megint elég egy hangosabb szó, félreérthető taglejtés – kezded elölről. Sőt, az a képtelen ötleted támad, hogy a hátad mögött összesúgnak. Félelmed egyelőre megalapozatlan, de ha így folytatod, valóban így lesz.

Ikrek: Olyan hír vár ma, amire nem számítottál, és kellemes meglepetésként ér. Lehet ez utazás, pénz, előléptetés. Ezúttal térj el a szokásodtól, ne siess eldicsekedni a jó hírrel, Nem volna célszerű új irigyeket szerezni a következő hetekre. Akármilyen nehéz, csak a legközelebbi hozzátartozóidnak mondd el.

Rák: A tegnapi vita nem oldott meg semmit, csak elodázta az igazi kitörést. Annyi legalább kiderült, hogy valamelyik kollégád próbál fúrni. Ez nem olyan egyszerű, hiszen eddig jól végezted munkádat. Személyes indokokra pedig senkinek sincs joga hivatkozni. De jól teszed, ha mostantól nyitott szemmel jársz.

Oroszlán: Ne légy biztos győzelmedben, amíg nem építettél szilárd bástyákat magad köré. Az állandó harcban nemcsak a támadásra kell összpontosítani, hanem gondoskodnod kell a megszerzett javak és területek védelméről. Köthetsz biztosítást, de ez nem óv meg a veszélyektől. Nem bízhatsz mindent a szerencsére.

Szűz: A partnered szabta határidő ma lejár. Választ kell adnod. Ez mindkettőtök életét alaposan megváltoztatja. Több teher hárul rád, ritkábban találkozhattok. Mégis örülsz az előrelépésnek, hisz te tudod a legjobban, megérdemelted a sikert. Ma remélhetőleg az sem lesz ellenedre, hogy nem a tiéd az első hely.

Mérleg: Nemcsak az időjárás viszontagságai, a munkahelyi intrikák is megviselnek. Próbáld meg kiheverni a dolgot, ma lesz rá alkalmad. E csendes napon bőven jut mindenre idő, csak jól kell beosztani, rangsorolni az ügyeket. Szinte biztos, hogy partnered kimarad. Járj utána, mi az oka a sorozatos távollétnek.

Skorpió: Nem tudsz mit kezdeni a rád szakadt szabadsággal. Előre beosztott időd, percre kiszámított napod mind füstté vált, mikor megtudtad a hírt. Az élet kiszámítható, lassú lett, és ez megnyugtat. Élvezd ki a kivételes helyzet előnyét, minden percét. Itt az alkalom a régóta vajúdó problémák megbeszélésére.

Nyilas: Ma végre túljutsz azon a feladaton, amely hosszú időre lekötötte alkotó energiáidat. Fellélegezhetsz, és kicsit körülnézhetsz magad körül. Ideje számot vetned önmagaddal: mi az, amit igazán szeretnél. Magányt és függetlenséget, vagy a társas kapcsolattal együtt járó kötöttségeket és felelősségeket.

Bak: Ha vezetsz, légy figyelmes: Mások testi épségéért is te leszel a felelős, mert mint a kerge birkák, úgy közlekednek az emberek. Vigyázz, hogy gondolataid ne száguldjanak jobban, mint a járgányod. Erőnlétedet segítő szerkezetet kapsz, amit nem vagy képes úgy értékelni, mint amilyen hasznot rejt magában.

Vízöntő: Rendkívül kedvező ajánlatot kapsz. Mielőtt bármit elhamarkodottan aláírnál, tüzetesen olvasd el a szerződés minden pontját: Egy váratlan telefon segíteni fog abban, hogy helyesen dönts. Régi ismerősöd keres, és készséggel vállalkozik arra, hogy egy kellemes vacsorával egybekötve megnézi a papírokat.

Halak: Egy-két szokványos feladat, melyet könnyedén, minden különösebb erőbedobás nélkül megoldasz – ez minden, amire számítanod kell. Még ha időnként unalmasnak találnád is az órák múlását, ne türelmetlenkedj. Keress olyan elfoglaltságot, mely leköti figyelmedet, eltereli gondolataidat a veszélyes vizekről.

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.