Központ
2020. május 26. kedd, Evelin, Fülöp

Napi horoszkóp – Május 16.

Központ május 16, 2016 Kávé mellé

Kedves Kos! Szép napra ébredsz: tele vagy várakozással, örömmel. Olyan esemény főszereplője lehetsz, amely büszkeséggel tölt el, és ez szemmel is látható. Sugárzik belőled az elégedettség, így nagyobbak az esélyeid, hogy üstökön ragadd a szerencsédet. Sikerrel köthetsz üzletet. Ezt a napot ajándékba kaptad.

Kedves Bika! Anyagi helyzeted nem ad okot bizakodásra, tehát keményen kell dolgoznod, ha ki akarsz mászni a kátyúból. Elvállalsz mindent, ami pénzt hoz. Nem bántál meg semmit, minek is hibáztatnád magad, jó volt, és kész. Most dolgozni kell, a minap meg mulatozni támadt kedved. Ilyen egyszerű az egész.

Kedves Ikrek! Elemedben vagy e napon, semmi sem kerüli el figyelmedet, még a látszólag jelentéktelen apróságok sem. Ezen az egyetlen napon annyi mindent képes vagy elvégezni, mint máskor hetek alatt. Mások előtt sem marad észrevétlen hallatlan munkabírásod, és ennek bizony kedvező következményei lesznek.

Kedves Rák! Még mindig gondterhelt vagy, de ha így haladsz, nem is fogod megoldani problémáidat. Mindenkit elküldesz, mindenki zavar, persze az is bánt, ha gorombáskodásaid után nem marad veled senki. Miért hiszed, hogy ha te nem is, mindenki más türelmes veled? Légy belátó, és néha magadban keresd a hibát.

Kedves Oroszlán! Ma ne hamarkodj el semmit. Ha üzleti vállalkozásba fogsz, vagy fontos döntés előtt állsz, feltétlenül tanácskozd meg valakivel, akinek bízol ítéletében. Senki sem lehet olyan okos, hogy mindig tudja, mit kell tennie. Ezért vannak a megbízható tanácsadók. Az Oroszlán sem nélkülözheti őket.

Kedves Szűz! Ilyen gyönyörű időben kinek van kedve dolgozni? Legalább tegyél úgy, mintha dolgoznál. Amikor nem látják, nyugodtan álmodozhatsz. Nyári szabadságodat tervezgeted, és azon búslakodsz, hogy oly távol van még. Meglátod, milyen gyorsan elszalad az idő, és addig még sok mindent meg kell szervezned.

Kedves Mérleg! Bosszantó apróságokon múlhatnak dolgok. Ezért érdemes odafigyelni a részletekre is, nem szabad elsiklani a legapróbb eltérés mellett sem. Persze a gyakorlatban nem ilyen egyszerű. Sajnos ma részese leszel egy ilyen tévedésnek és következményének. Ne bűnbakot keress, a megoldáson törd a fejed.

Kedves Skorpió! Meg kell válogatnod, hogy a sok lehetőség közül melyekkel foglalkozol, és melyeket halasztasz későbbi időpontra. Túl sok kecsegtető ajánlat érkezett most ahhoz, hogy mindegyiket komolyan vedd, hogy mindegyiket azonnal átgondold. Ne feledd, a családodnak tett ígéretet: velük is foglalkozol.

Kedves Nyilas! Nem kellene mindent elvállalnod. Ne forgácsold szét erődet, csoportosítsd jobban teendőidet. Bizonyos dolgokat nyugodtan rábízhatsz munkatársaidra is. Miért csak magadban bízol? Vedd észre, ha a kedvedben járnak, és ne fukarkodj a dicsérettel! Lásd be, hogy másnak is támadhatnak jó ötletei.

Kedves Bak! Panaszaidhoz jobb, ha hozzászoksz, hiszen hirtelen javulást a közeljövőben nem remélhetsz. Úgyis magad fogsz rájönni arra, hogy mivel, hogyan oldhatod meg problémáidat. Semmi nem halálos – hisz, mint tudjuk, hosszú életet rendelt el a sors -, csak nyűgösségre ingerlő. Próbáld elfoglalni magad.

Kedves Vízöntő! Hihetetlen és ritka pillanat, de ma kimondottan örülsz, hogy hétfő van. A túl sok érzelem – főként, ha pőre valójában jelenik meg – egy idő után mindig elfáraszt. Szinte menekülsz az üdítő, hűvös, racionalitás világába. Ennek szabályait ismered, ösvényein nem tévedsz el.

Kedves Halak! Meglátni és megszeretni a pillanat műve volt… Magad sem tudod, hogy áldd-e, vagy átkozd e pillanatot, amely magával hozta ezt a végzetes találkozást. Semmi nem érdekel, semmi nem foglal le, gondolataid szüntelenül körülötte járnak. Azon töröd a fejed, hogyan tudnád véglegesen magadhoz kötni.

forrás: noiportal.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 401

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.