Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – Május 18.

Központ május 18, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Május 18.

 

Kos: Kedélyed ismét felhőtlen, talán azért, mert utazás előtt állsz, vagy remek programot szerveztél a hét végére. Jól teszed, ha kikapcsolódsz, és nem rontod el felesleges idegeskedéssel a szabadidődet. Elképzelhető, hogy jó híreket is kapsz. Így már mindjárt jobb kedvvel készülődhetsz a pihenésre.

Bika: Sok mindenhez volna kedved, de a munkához nincs. Munkahelyedet szűk cellának érzed. Szabadon szeretnél szárnyalni, mint a madár, de itt kell raboskodnod, ebben a sivár, lehangoló környezetben. Megremegsz, pedig odakint ragyog a nap. Este azért már bizakodóbb vagy, és kedvesed sincs ezzel másként.

Ikrek: Rábukkansz valamire, ami teljesen leköti figyelmedet. Elhatározod, hogy a végére jársz a dolognak, és addig nem nyugszol, amíg el nem éred célodat. Sok-sok fáradság után rá kell jönnöd, hogy az érdekes felszín alatt semmi, de semmi nincs, így csak az idődet pazaroltad. Ráadásul feleslegesen.

Rák: Most forrt ki igazán kollégáddal eddig vívott harcod. Nem figyeltél kellőképpen oda, eltaktikáztad a dolgaidat, nem készültél fel a téged ért támadásra. Váratlan a fordulat, nem is hitted volna, hogy a másikban ennyi gyűlölet lappang. A bajban azért szerencse, hogy többen kelnek segítségedre.

Oroszlán: Micsoda megkönnyebbülés az, hogy ennek a hétnek is vége van. Azt tervezed, hogy végre kifújod magad. Bízvást remélheted, hogy jobbra fordulnak a dolgok. Voltaképpen egy kis gyengédségre vágysz a sok harc után. Hajtsd fejedet annak a vállára, akit nagyon szeretsz, és újra önmagadra találsz.

Szűz: Ha tudsz, már ma indulj útnak, ne várd meg a hétvégét. Így nyersz egy napot, és a csúcsforgalmat is elkerülöd. Bár szinte minden terveiddel ellentétben sül el, jobb nem is lehetne. Csodálatosan indul a pihenés. Elhatározod, hogy ezentúl nem a szokott időben mész nyaralni, hanem június elején.

Mérleg: Kapcsolataidat harmónia, munkádat sikerélmények, magánéletedet kiegyensúlyozottság jellemzi. A legapróbb változásra ugyanakkor minden összeomolhat, mint valami kártyavár. Ezért helyzetedet, pozícióidat meg kell erősítened. Légy tehát nagyon óvatos! Mindent gondos megfontoltsággal építs fel.

Skorpió: Sok év erőfeszítése vész kárba, ha nem értékeled, nem fogod fel a hír jelentőségét. Ilyenkor két rossz dolgot tehetsz: nem figyelsz fel rá, vagy „rádobsz még egy lapáttal”, és igyekszel magad még szebbnek, okosabbnak láttatni. Kerüld el azt, hogy a pozitív megítélés azonnal felszívódjon.

Nyilas: Ez a szerelem napja a Nyilas szülötteknek. Ha eltávolodtak partnerüktől, egy váratlan esemény nyilvánvalóvá teszi, hogy minden konfliktus ellenére is összetartoznak. Flörtölő Nyilasok kalandja ma komoly kapcsolattá alakulhat, a magányosok pedig egy régi szerelem felbukkanására számíthatnak.

Bak: Immár sokfajta zötykölődésen túl, hirtelen váltások után kell, és jól is esik a pihenés. Szinte lehetetlen, hogy most találkozol az igazival, úgyhogy nem is érdemes keresgélned. Légy lezser, ne oszd be percre az idődet! Tartsd szem előtt, hogy a lehetséges 1001 variációból az 1002-ik fog bejönni.

Vízöntő: Eseményekben gazdag volt a hét, viseled is a nyomát. Fáradt vagy, fáj a fejed, össze-vissza ver a szíved, alig várod, hogy letedd a lantot. A hétvége azonban nem lesz olyan pihentető, mint amilyenre vágytál volna. Meglehet, váratlan események zavarják meg a békés, lustálkodásra szánt napokat.

Halak: Utolér a lelkifurdalás. Bánkódsz a tegnapi események miatt. Pedig abban reménykedtél, hogy egy könnyed mozdulattal lerázod magadról az egészet, és gondtalanul tovább állsz. Nem így történt. Az a bizonyos belső hang… És milyen megtörten szólalt meg. A legmélyéből… Mintha nem is a tiéd volna.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 392

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.