Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Napi horoszkóp – Május 19.

Központ május 19, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Május 19.

 

Kos: Minden jó, ha jó a vége, és ma már te is jókat nevetsz a tegnapi incidenseken. Felszabadult, vidám vagy. Humorérzékeddel, szellemességeddel valósággal elbűvölöd partneredet és egész környezetedet. Ezen a napon semmi sem esik nehezedre. Családod bármit kér, jókedvűen teljesíted kérésüket.

Bika: Ma csak hevernél, nézelődnél málán, hagynád, hogy mintegy körüldongjanak az események. Nem érzed igazából a súlyukat, igaz, jórészt súlytalanok. Vízparton lennél, tétlen, lusta nyugalomban, de belerángatnak a mindennapi dologtevés szürke, széles, sodró folyamába. Hiába menekülsz előle.

Ikrek: Itt az ideje, hogy csapj egy nagy mulatságot, még mielőtt belefásulsz a mindennapok szürke egyhangúságába. Hívj meg minél több embert, az sem baj, ha egy kicsit zsúfoltabban lesztek a kelleténél. A társaság kifejezetten jó hatással lesz rád, és nem kétséges, hogy remekül érzed magad.

Rák: Igazi vasárnapi hangulatod van. Meleg, fülledt, álmos nap a mai. Enni sincs kedved, legfeljebb egy kis gyümölcsöt kívánsz. Étvágyad nem mondható kielégítőnek. Ez azonban téged nem aggaszt. Nem is kell állandóan degeszre tömni magunkat. Csak eltunyul az ember testben és lélekben egyaránt.

Oroszlán: Semmi sem akadályoz meg abban, hogy elmélkedj a múltról és a jövőről. Értékes tapasztalatok birtokába jutsz, ha megpróbálsz a dolgok mélyére ásni. Magyarázatot találhatsz arra is, ami előtt eddig értetlenül álltál. Ha tisztán látod szerepedet, a jövőt illetően sem lesznek kételyeid.

Szűz: Kedvenc időtöltésed a főzés. Ma ismét remekelhetsz. Az egész család összegyűlik, és a sok éhes száj megelégedéssel fogadja a finom ebédet. Közben észrevétlenül megoldódik néhány családi probléma is. Ha telefonon akarnak elszólítani e meghitt légkörből, bármilyen fontos is, mondj nemet.

Mérleg: A vasárnap a családé. Miért tennél éppen ma kivételt? A délelőtt legyen a gyerekeké, a délutánt pedig töltsd szüleiddel. Meglehetősen régen látogattad meg őket, és örömmel állapítod meg, hogy jó egészségnek örvendenek. Ez a megnyugtató tudat téged is boldoggá, kiegyensúlyozottá tesz.

Skorpió: Igazán álomszerű az, hogy nem kell rohannod, senki sem siettet, így nyugodtan fogyaszthatod el ebédedet, méghozzá kellemes társaságban. Nemcsak a tüzes bor, hanem az asztaltárs is jócskán hozzájárul ahhoz, hogy hangulatod megjavuljon, hogy felhőtlenül örülj ennek a kellemes napnak.

Nyilas: Elégedetlen, türelmetlen vagy. Magányra lenne szükséged, legszívesebben mindenkit leráznál. Ha továbbra is így viselkedsz, sikerül mindenkit elüldöznöd magad mellől. Ezt akarod? Munkád kimeríthetetlen örömforrás. A véletlen játszik közre abban, hogy végre befejezd azt, amit elkezdtél.

Bak: Ha bármi sérelem ér, partnered kapaszkodót jelent. Igyekezz megbeszélni vele a dolgokat, és közös megfontolással dönts. A május – azt mondják – az érzelmek hónapja. Ebből ma éppen csak csurran-cseppen. Kártyázás, és társasjáték közben lesz időd elrévedezni valami földvonatkozású ötleten.

Vízöntő: Mindent egyszerre akarsz elvégezni. Hajtod famíliádat, gyorsabb munkára akarod ösztökélni őket. Már mindenki támolyog a fáradtságtól, olyan, mint az őszi légy. Veled nem lehet bírni. Hagyd a többieket pihenni, ne légy hajcsár: Te pedig végezz el a teendőkből annyit, amennyit bírsz.

Halak: Látod, a kívánságod nem mindig teljesülnek. Ma biztosan nem. Talán ha tegnap szerényebben, alázatosabban fogalmazol… Ki tudja, lehet, hogy a sorsot irányító erők megorroltak rád, és most nemes haragjukban büntetéssel sújtanak. A legokosabb, ha valami engesztelő áldozaton töröd a fejed.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 271

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.