Központ
2020. szeptember 26. szombat, Jusztina

Napi horoszkóp – Május 21.

Központ május 21, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Május 21.

 

Kos: Ezúttal nem számíthatsz képzeleted védőhálójára. Bizonyos jelzések arra késztetnek, hogy komolyan vedd fontolóra egészségi vagy vagyoni helyzetedet. Magánéleti problémák is nyomasztanak. Kapcsolatod vagy nagyon laza, vagy nem túlzottan érdekes. Kezd terhessé válni számodra, hogy állandóan kifogásolják cselekedeteidet.

Bika: Ragyogó munkalehetőséget kínálnak neked, úgyhogy egy ideig megnyikkanni sem tudsz. Persze megjön a hangod, túlságosan is, kissé harsány. Mikor végre egyedül maradsz, a szemedet dörzsölöd, a karodba csípsz, igaz ez, vagy csak álmodsz, netán a tündérek játszanak veled? Egy közülük valóban játszik, de arra még várnod kell.

Ikrek: Nem kétséges, hogy valami elfelejtesz, vagy más módon haragítod magadra partneredet. Ez még hagyján, de ráadásul még neked áll feljebb. Addig visszakozz, amíg nem késő. Használd ki szerelmed békülékeny hangulatát, ne mérgesítsd el végleg az alapjában vége jelentéktelennek tűnő közjátékot. Megbánod, ha elpattan a húr.

Rák: Érzed, hogy ma sem igazán vagy ura érzelmeidnek. Ezért arra a józan következtetésre jutsz, hogy helyesebben teszed, ha tartózkodsz mindenfajta érzelmi indíttatású megnyilvánulástól. Így éppen fenn tudod tartani a jó légkört környezetedben, és azt a lelki egyensúlyt, amelyre most szükséged van. Légy szerény és előzékeny.

Oroszlán: Álmaidat csukott szemmel is látod, de ha valóra akarod váltani, ébren kell lenned. Az Oroszlán nappal is álomvilágban él, azt hiszi, hogy a valóságot kizárólag az ő bosszantására találták ki. Ha mind a két végén égeted a gyertyát, soha nem érsz célba. Hova sietsz? Mit kezdesz magaddal, ha minden vágyad teljesült?

Szűz: Ennyi rossz után jöhetne végre már valami jó is. A szerencse nem bujkál előled, csak egyszerűen nem akarod, vagy nem tudod észrevenni. Szedd végre össze magad, mert ez nem mehet így tovább: Senkinek nincs szükséges egy ilyen kukacoskodó, dúló-fúló alakra. Az engesztelést kezdheted mindjárt a családodon, már ma este.

Mérleg: Minden döntés, minden új fordulat, vagy változás nagyon fontos az életedben. Ma mindezekben egyszerre lesz részed. Munkahelyeden mindjárt az első órákban sikeresen küzdesz meg a nehézségekkel. Derekas helytállásod imponál mindenkinek. Figyelj oda nagyon külső megjelenésedre, hiszen az első benyomás a legfontosabb.

Skorpió: Az igazi nyár még nem kezdődött el, az igazi vakáció beköszönte még hátra van. Még nem késő előkészítened nyári üdülésedet, bár az olcsóbb szálláshelyekből ilyenkor már kisebb a választék. Csak a maradékból válogathatsz. Meglehet azonban, hogy szerencséd van, és az eredeti ár töredékéért ugorhatsz be valaki helyett.

Nyilas: Ma próbáld kicsit vissza fogni magad és a háttérből irányítani, így többet elérhetsz. Munka közben rossz híreket kaphatsz, de ezek ne szegjék kedvedet. A pletykákkal se törődj, hamar kiderül, hogy ki és mi áll a híresztelések mögött. Emiatt kár lenne idegeskedned. Ideje rászánnod magad valamilyen aktív testedzésre.

Bak: Ne becsüld túl munkabírásodat, fizikai és lelki teljesítőképességedet! Vakságig, sántulásig képes vagy belehajszolni magad helyzetekbe, csak nehogy megszóljanak. Ha érzed, hogy csüggedsz, ne erőltesd a dolgot. Pihenj le, igyál inkább egy csésze teát, válts lépést! Egy könyvesboltban ma igazi könyvkincsekre bukkanhatsz.

Vízöntő: Este korán feküdtél, ezért ma reggel korán is ébredtél. Használd ki az öledbe pottyant, nyert időt. Mi volna, ha kivételesen most nyugodtan megreggeliznél? És ha ezek után – mintegy ráadásként – elmennél uszodába, vagy szaunába? Ha megfogadod ezeket a jó tanácsokat, a különbség tapintható, sőt kézzelfogható lesz…

Halak: Márciusi Halak, harcra készek? Ahogy közeledik az első félév vége, úgy válik egyre nyilvánvalóbbá, hogy a halgazdaság eredményei nem érik el a kívánt szintet, ezért még további működése is kérdésessé válik. A kialakult feszült helyzet robbanással fenyeget. Igazi bolondokháza: Szorítsd össze a fogadat, és tarts ki!

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 259

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.