Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Napi horoszkóp – Május 25.

Központ május 25, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Május 25.

 

Kos: Fölös energiáidat levezetheted az alkotásban, ettől megkönnyebbülsz. Felszabadulsz a nyomás alól. Hivatásodban váratlanul nagy sikert érsz el, ez felébreszti küzdőszellemedet. Vagyis kezded ismét visszanyerni a régi formádat… Szeretnéd rendezni családi gondjaidat is, és erre most kedvező alkalom kínálkozik.

Bika: Ha a tegnapi nap nehéz volt, akkor a mait nem lehet elviselni. Lázadsz ellene, hogy újra járomba hajtsd a fejed, és engedelmesen teszed, amit mondanak, és amit, sajnos kell. Nagy tetteket vinnél végbe, de ehelyett jelentéktelen dolgokkal kell bíbelődnöd. Minduntalan azt lesed, meddig tart még a szenvedés?

Ikrek: Megütközve tapasztalod, hogy valaki, akit a barátodnak hittél, valójában az ellenséged. Eddig is az volt, csupán jól játszotta szerepét. Gyanútlanul kiszolgáltattad magad neki. Visszaélt bizalmaddal, és most úgy érzed, ezt nem hagyhatod annyiban. Vigyázz, nehogy a visszavágás erősebb legyen a sérelemnél.

Rák: Úgy látszik, a szerencse nem akar rád mosolyogni. Ezt nagyon igaztalannak érzed. Mivel véleményedet nem rejted véka alá, többet veszíthetsz, mint amennyit akaratosságoddal, szókimondásoddal nyerhetsz. Az igazság bajnokának érzed magad, tulajdonképpen ez megbékíti lelkedet. Nem tudsz megfontoltan taktikázni.

Oroszlán: Ha egyszerre több vasat tartasz a tűzben, számolnod kell azzal, hogy elaprózod magad. Több olyan feladatot is vállalsz, amelyek mindegyike egy egész embert kíván. Képtelenség egyszerre új vállalkozásba fogni és házat építeni. Egyedül vágtatsz a szélrózsa minden irányába. Lassíts a tempódon egy kicsit!

Szűz: Úgy látszik, kénytelen vagy most tartani a frontot. Kollégáid valamennyien szabadságon vannak, vagy már megkezdték a hétvégét. Szerencsére néhány fontosabb telefonhíváson kívül nem történik más, így te is „üdülhetsz” egy kicsit. Vásárlásra, fodrászra is jut időd. Otthon pedig a remélt hatás nem marad el.

Mérleg: Minden attól függ, hogy melyik lábbal kelsz fel. Lehet, hogy pocsék napod lesz, de lehet, hogy jó és rossz dolgok történnek felváltva. E napra nem lehet felkészülni, minden meglepetésszerűen ér. Nem vagy hozzászokva, hogy a véletlenre bízd életed, általában tudod, hogy mikor, miért, mi fog bekövetkezni.

Skorpió: Szemedre hányják, hogy mások segítségével jutottál előre. Nem vitás, hogy ebben van valami. Egyedül ilyen kemény harcban nem lettél volna képes ennyire komoly eredményre. A továbbiakban azonban egyre jobban önmagadra kell támaszkodnod, és lassan el kell felejtened azt, hogy egykor a hónod alá nyúltak.

Nyilas: Hónapok óta húzódó ügyed ma megoldódhat. Így hamarosan nagyobb összeghez juthatsz, amit régóta dédelgetett elképzelésed valóra váltására használhatsz fel. Viszont – talán a jó hírek hatására – szíved rosszalkodni kezd. Órák múlva megjavul az állapot, de azért érdemes megnézettetned magad egy orvossal.

Bak: Csak úgy hagyod magad szeretni, ahogy neked jó. Látják, hogy füled-farkad be van húzva, ezért barátaid mentőakcióba kezdenek. Nyugtasd meg és beszéld le őket a te lelkednek megváltásáról! Inkább látogass el kulturális rendezvényekre, hallgass zenét, forgolódj egy kicsit a világban! Meglátod, jót fog tenni.

Vízöntő: Feladataidon könnyen, gyorsan túlesel, arra is marad időd, hogy körbetelefonáld az utazási irodákat. Ne az árakon háborogj, inkább próbáld előteremteni a szükséges pénzt. Lehetőleg ne kérj kölcsön – bár ez volna a legkönnyebb megoldás -, a kellemes napok elmúltával ugyanis nagyon nehéz lesz törleszteni…

Halak: Nyugodt, vagy inkább beletörődő napra számíthatsz. Engedsz a körülmények kényszerítő erejének, belenyugszol az új helyzetbe. Gyorsan belátod, okosabb tudomásul venni a megváltozott helyzetet, mint görcsösen ragaszkodni olyasmihez, aminek semmi köze a valósághoz. A szüntelen változás a fejlődés motorja.

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 399

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.