Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Napi horoszkóp – Május 9.

Központ május 9, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Május 9.

 

Kos: Tegnap vakítóan sütött a nap, ma komor felhők takarják el az eget. Hangulatodnak barométere érzelmi vagy egészségi változásokat – frontokat – jelez. Csalódás valakiben, akiről azt hitted, hogy úgy bízhatsz meg benne, mint saját magadban. Légy óvatos a vásárlásokkal is, mert becsaphatnak.

Bika: Ma mindent befejezel, amibe mostanság belekezdtél. Akkurátusan, türelmesen, a rád valló műgonddal végzed munkádat. A megoldandó feladatok végső formát öltenek, minden a helyére kerül. Emberi kapcsolataidban igyekszel elvarrni a szálakat. Semmit nem felejtesz el. Nyugodt vagy és megfontolt.

Ikrek: Nem tudod, hogyan szereld le kedvesed féltékenységét, amire ráadásul alapos okot szolgáltattál. Többféle módon lehetséges, például kézenfekvő megoldásnak látszik, hogy szüntesd meg a kiváltó okot. Az Ikrek mégsem ezt az utat szokta választani, mert a végsőkig hisz szavai meggyőző erejében.

Rák: Munkahelyeden új akadályok merülnek fel. Ha jól használod ki a lehetőségeket, később hasznodra lehetnek. Mindenesetre helyesen teszed, ha megjegyzed e napot, sorsdöntő fordulatok kapcsolódhatnak a ma induló beszélgetésekhez. Valami előtt állsz, amibe nem akarsz belevágni. Miért halogatsz?

Oroszlán: Ez a nap sem az unalom jegyében telik, különösen az augusztus 3. és 12. között született Oroszlánokra mosolyog a szerencse. Fortuna és Ámor egymással versengve igyekeznek a kedvükben járni. Ha nem veszed észre, legjobb, ha orvoshoz fordulsz. Ma még a beteg ragadozók is új erőre kapnak.

Szűz: Pénzügyi téren ma kiemelkedő sikerekre számíthatsz. Bizony ez az utóbbi időben rád fért már, mert tartalékaid igencsak kifogyóban vannak. Most legalább egy kicsit fellélegezhetsz. Gondold meg alaposan, mielőtt elköltöd a pénzt! És vigyázz, mert a könnyen jött pénz könnyen el is megy!

Mérleg: Szeretnéd, ha valaki fogná a kezedet és vezetgetne, mint gyerekkorodban. Úgy érzed, minden képlékeny, bizonytalan. Kérj segítséget, de ne várd, hogy más oldja meg problémádat. Ilyen alapon a randevúra is küldhetnél valaki mást. Állj a sarkadra, szedd össze gondolataidat, és intézd ügyeidet!

Skorpió: Egy borzasztóan kétszínű alak mindig a kedves, szimpatikus énjét mutatja, udvarol, teszi a szépet, a hátad mögött azonban elmond mindennek. Meg kell tőle szabadulnod, de még nem tudod, hogyan. Veszélyes vizekre evezel, ha továbbra is hagyod, hogy behálózzon, és puhatolózzon körülötted.

Nyilas: Régi barátoddal találkozhatsz, aki egy fontos dologról kéri véleményedet. Próbálj tapintatosan tanácsot adni, nem biztos, hogy nyers őszinteséged jót tesz amúgy is labilis idegállapotának. Egyébként is hajlamos az emberekkel nyersen közölni véleményedet, amit nem mindenki vesz jó néven.

Bak: A Bakok többségének mozgalmas napja lesz. Nagy nekibuzdulásukban lehengerlőek. Nem bánják meg, ha elmennek egy kellemes, nem túl harsány szórakozóhelyre. Kivételesen jól éreznék magukat. Érdemes lenne tervezgetni egy tengerparti hetet a hónap végére. Olyankor még nyugodt a világ, és az árak.

Vízöntő: Cudar kedvedben vagy, nem vitás! Pedig oktalanul dühöngsz. Először is nagyszerű egészségnek örvendsz, másodszor sikeres ember vagy, harmadszor kedvesed, barátaid szeretnek. Kell ennél több? És ha igen, talán vedd magadnak a fáradságot, és fogalmazd meg, hogy mi is az, amire még vágysz.

Halak: A márciusi Halak ma sikerre számíthatnak hivatásukban. Még akkor is, ha nem túlzottan erőltetik meg magukat, sőt esetleg lazsálnak. Ugyanis valószínű, hogy az eredmény magvait már régebben elvetették, és csak most érkezett el az aratás ideje. Dőlj végre hátra, és élvezd munkád gyümölcsét!

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 405

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.