Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Napi horoszkóp – Március 1.

Központ március 1, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 1.

 

Kos: Névnap, házassági évforduló – mindegy, hogy mi, csak végre elfoglaltságot találj magadnak. Szervezhetsz, intézkedhetsz, vendégeket fogadhatsz, vagy ünnepeltként sütkérezhetsz szerető hozzátartozóid körében. Még az is megeshet, hogy új kalandokra, vérpezsdítő izgalmakra vágysz.

Bika: Egyáltalán nem vagy zsugori, nem vered fogadhoz a garast, mindössze ügyesen bánsz a pénzzel. Szórni sem szoktad meggondolatlanul, de ma a szerencse istennőjének gunyoros incselkedése miatt könnyen elveszítheted a fejed. Próbálj szerencsét, akár több módon is, de tudd, meddig mehetsz el:

Ikrek: Hajlamos vagy hinni az olyan bolondságokban, mint az úton átkelő fekete macska és a szembejövő fekete kéményseprő. Sose bánd, ha hiszel bennük, nem ártasz ezzel senkinek, sőt önmagadnak kifejezetten használsz, hiszen ezek látványa még óvatosságra is késztethet. Az pedig csak jól jön.

Rák: Nem várt régi barát, vagy régi szerelem bukkanhat fel a múltból. Felkavar, első zavarodban nem is tudsz vele mit kezdeni. Ráadásul kedvesed is borzasztóan féltékeny lesz, ezért össze is veszhettek. Végig kell gondolnod, megéri-e ezt a hatalmas felbolydulást a régi emlékek felelevenítése.

Oroszlán: A karosszékben elnyújtózó férfi újratermeli az energiáit, de ha a nő teszi ugyanezt, elhanyagolja teendőit. De a világ már csak ilyen. És az idő egyáltalán nem alkalmas arra, hogy éppen most változtass rajta. Oroszlán hölgyek amúgy sem szeretnek lustálkodni. Utazni annál inkább.

Szűz: Korán felébredsz, így rengeteg időd lesz ma. Mielőtt elkezdődik a nap, gondolkozz el azon, hogyan javíthatnál életmódodon. Túlzottan „magyar” módon élsz. Rengeteg zsíros ételt eszel, és keveset mozogsz. Csak elhatározás kérdése, hogy változtass ezen. A mai nap tökéletesen alkalmas erre.

Mérleg: Ha ma döbbennél rá, hogy hiányzik a szerelem az életedből, bírd ki még néhány napig. Flörtölésre, érzelmi kitörésekre nem alkalmas ez a hétvége, sokkal inkább egy kis fizikai tevékenységre. Ne valami megerőltető, kíméletlen munkára gondolj, lehet takarítástól a kertészkedésig, bármi.

Skorpió: Azt gondoltad, hogy következmények nélkül kapcsolhatod ki magad, hogy majd más megteszi azt, amit neked kellett volna. Ismételten a régi hibába estél. Azt hitted, majd csak megoldódik a probléma önmagától is. Teljes sebességre kell kapcsolnod ahhoz, hogy mentsd, ami még menthető.

Nyilas: Egész heti állhatatos és fárasztó munkád után jól eshet egy kis fizikai kikapcsolódás. A legjobb, ha kirándulni mész, vagy úszol, szaunázol egyet. De akármibe is fogsz, jót fog tenni, és felfrissülsz tőle. Az izzasztó programot bőséges – de nem túl fűszeres – ebéddel koronázhatod meg.

Bak: Ami másokat alapállásban visszariaszt, azt te nem érzed akadálynak. Mos nem ajánlatos hosszú távra vonatkozó terveket szőni, vásárlásokba bonyolódni. Ne engedd, hogy ma pénzt csikarjanak ki belőled. Egyáltalán nem biztos, hogy sikeres kimenetele lenne. Döntéseidet alaposan fontold meg.

Vízöntő: Összeszedett és tettre kész vagy: Ég a kezed alatt a munka. Megunván az odvas gondolatokat, szereted az efféle napokat. Szívesen belefeledkezel a nehéz kalapácsok emelgetésébe, vagy a hagymavágás rejtelmeibe. Igazából semmi említésre méltó dolog nem történik, mégis örömteli a nap.

Halak: Izgatottan készülsz az estére, hiszen vendégeket hívtál, akikkel szeretnéd megosztani kitűnő hangulatodat, valamint elmélyült konyhai buzgólkodásodnak eredményét. Elégedetten ülik körül az asztalt, és csak akkor szomorodsz el kissé, mikor mindenki eltávozott: te vagy a mosogatófelelős.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 351

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.