Központ
2020. szeptember 26. szombat, Jusztina

Napi horoszkóp – Március 10.

Központ március 10, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 10.

 

Kos: Olyan dolgok történhetnek családodban, amelyeket nem fogadsz kitörő lelkesedéssel. Talán másra számítottál, mégse mutasd ki csalódásodat. Gyerekeidet se próbáld lebeszélni elhatározásukról, úgysem hallgatnak a bölcs tanácsra. Jobb, ha hagyod, hogy saját belátásuk szerint cselekedjenek.

Bika: Csaknem elkésel a munkahelyedről, néhány fontos dolgot otthon felejtesz, pedig többször is visszamentél a lakásba. Egymásnak ellentmondó üzenetek, feladatok várnak. Rossz híreket hallasz egy barátodról. Mérges vagy kedvesedre, igazán telefonálhatna. Egész nap nem találod a helyedet.

Ikrek: Az előjelek szerint ezen a napon valamilyen fontos dolog történik, amely főleg az egészségi állapotodban hozhat változást. Ettől függetlenül sem árt, ha ma a szokásosnál sokkal elővigyázatosabb vagy, főleg a közlekedésben. Túlfeszített tempójú tornával se gyötörd magad egy ideig.

Rák: Üresnek, fáradtnak érzed magad. Csak nem a tegnapi elmélkedés ártott meg ennyire? Ezt nem gondolod komolyan. Egyszerűen ilyen a természeted. Gyorsan belekapsz ebbe is, abba is, és képtelen vagy a túl hosszan tartó erőfeszítésekre. Edzened kellene magad testileg és szellemileg egyaránt.

Oroszlán: Szeretnéd elkerülni a váratlan eseményeket. Készülj fel mindig a legrosszabbra, akkor már csak jobb jöhet. Ma inkább magadban bízz, hiszen a meglepetés akár kellemes is lehet. Például egy jóságos tündér teljesíti kívánságaidat. Tudod, mit kérnél tőle? Mondjuk egy bankszámlán kívül…

Szűz: Mindenjel arra mutat, hogy sikereket könyvelhetsz el legutóbbi munkád gyümölcseként. Természetesen ez legyezi hiúságodat, de vigyázz, nehogy túlzottan elbízd magad: Nem elég a már elvégzett munka eredményéből élni, újabb feladatok várnak rád, melyek hasonló sikerekkel kecsegtetnek.

Mérleg: Sajnos nem lesznek jók azok a hírek, melyek ma eljutnak hozzád. Szólhatnak pénzügyi kudarcokról, de lehet, hogy partnered hűségét kérdőjelezik meg. Mindenképp számíts rá, hogy felkavar a dolog, ideges, bizonytalan leszel. Képtelen vagy koncentrálni, és a munkához sincs sok kedved.

Skorpió: Próbálj egy kicsit visszavenni a tempóból. Az már túlzás, hogy minden hétvégét munkával töltesz. Lassan annyira megszokod a munkát, hogy észre sem veszed, mennyire elhanyagolod családodat. A túlfeszített tempónak egyébként az is a velejáróra, hogy többet hibázol. Most kell abbahagyni.

Nyilas: Ha ma túl sokat gondolkozol önmagadról, az életről, a körülményekről – és persze a munkáról, amiből mostanában kezd eleged lenni -, akkor könnyen juthatsz olyan felismerésre, hogy minél előbb, esetleg már holnap változtatni kell. Lehet, hogy ezt jól érzed, de légy kicsit türelmesebb.

Bak: Ünnepelnél valamit, ha a sors nem tenne keresztbe. Magunknak teremtjük az ünnepeket, hogy legyen okunk jól érezni magunkat. Ezért ne hidd, hogy pótolhatatlan az alkalom. A szélsőséges és romantikus elképzelések nem mindig vihetők véghez, a józanul kimértek több eredménnyel kecsegtetnek.

Vízöntő: Ismét értelmetlenül elfecséreltél néhány visszahozhatatlan napot. Mielőtt efeletti bánatodba túlságosan belemerülnél, vesd magad a munkába: A feladatok egymásutánja, szigorú rendje már-már örömmel tölt el. És ha itt-ott valamin változtatni tudsz, azt ma éteri boldogságnak érzed.

Halak: Valami nagy dolgon töröd a fejed. Már több ízben neki rugaszkodtál, de mindhiába. A fiaskóba nem könnyen nyugszol bele, noha „jóakaróid” erről másképp vélekednek… Vagy talán éppen ezért határozod el újra és újra, hogy nem adod fel, amíg csak nem találod meg a legmegfelelőbb megoldást.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 269

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.