Központ
2020. február 19. szerda, Zsuzsanna

Napi horoszkóp – Március 11.

Központ március 11, 2016 Kávé mellé

Kedves Kos! Ha jól előkészítetted vállalkozásodat, nyert ügyed lehet. Hivatásodban, tanulmányaidban kiugró sikerekre számíthatsz. Előfordulhat mégis, hogy megkérdőjelezed a saját teljesítményedet. Egy pillanatra meginoghat az önbizalmad. De csak egy pillanatra, hiszen gyorsan változik hangulatod.

Kedves Bika! Frissen ébredsz. A munkahelyed is csendes. „Tájkép csata után” – állapítod meg elégedetten. Végre nyugodtan dolgozhatsz, békén hagynak, nem zavarnak. Az estét kedveseddel töltöd, olyan régen beszéltetek meg már egymással fontos dolgokat, együttlétetek olyan régen volt ennyire meghitt.

Kedves Ikrek! Olyasvalaki támad meg, akire még álmodban sem gondoltál volna, hiszen inkább hálásnak kellene lennie. Ehelyett orvul támadott, és alaposan visszaélt bizalmaddal. Most az egyszer nincs helye a nagylelkűségnek, mert ha nem vágsz vissza erélyesen, újra megismétlődhet a kellemetlenség.

Kedves Rák! Alkotóerőd teljében vagy. Most élvezed a munkát, és környezeted is érzi jótékony hatásodat. Mindenkinek segítesz, sok energiát halmoztál fel, amiből most jut másoknak is. Partnereddel nincs minden rendben, de csak későn vetted észre, hogy nagyobb szüksége lett volna rád, mint eddig.

Kedves Oroszlán! Ma semmi sem állhat az Oroszlán útjába. Megfontoltan, céltudatosan és hideg fejjel haladsz előre. De amíg a természet gondoskodott a védtelen állatok fegyveréről, a ragadozó csak erejére számíthat. Rád komoly veszélyek nem leselkednek, csak időben vedd észre a közelgő elefántot.

Kedves Szűz! Nagyon vártad már, hogy véget érjen a hét, és nem is hitted volna, hogy ilyen hamar elszalad. Szerencsére sikerült betartani a határidőket, így ma lazíthatsz egy kicsit. Intézd el magánügyeidet, ne ücsörögj tétlenül. Az este legyen a családé, beszéljétek meg gondjaitokat, bajaitokat.

Kedves Mérleg! El sem hiszed, hogy itt a hétvége. Egész héten túlterheltnek érezted magad. Lazítasz, leeresztesz, nem törődsz a határidőkkel, nem érzel lelkiismeret-furdalást. Pedig jó okod lenne rá, hiszen a péntek, függetlenül attól, hogy a hét utolsó munkanapja, ugyanolyan munkanap, mint a többi.

Kedves Skorpió! Mindig is hajlamos voltál a költekezésre. Ennek a jelenlegi helyzetben súlyos következményei vannak. Anyagi helyzeted már amúgy is megrendült, és ezt újabb kalandod csak súlyosbítja. Fel kell ismerned, hogy a régi szép idők már elmúltak, és meg kell nézned minden kiadott forintot.

Kedves Nyilas! Békésen és fegyelmezetten tűröd az egész napos robotot. De épp ezért érdemes gondolnod valamilyen esti kikapcsolódásra. Egyedülálló Nyilasok jobb, ha nagy társaságba mennek, leginkább ott érezhetik jól magukat. Házas Nyilasok bízzák magukat párjukra. A lényeg, hogy kellemes legyen.

Kedves Bak! Aki egészségi problémákkal küszködik, és nem ismeri még a vizsgálati eredményeket, ne kenődjön el. Épp ma látsz a leghomályosabban, nem tudod, hogy dől el a sorsod. A csillagok már tudják előre, bízz bennük. Az elkövetkezendő időszakban nem, hogy jó, ragyogó egészségnek fogsz örvendeni.

Kedves Vízöntő! Kisebb összezördülés fogadhat ma. Szerencsére nem muszáj beleavatkoznod, hiszen kivételesen nem miattad tört ki a botrány. Használható, okos tanácsaidnak persze mindenki csak örülhet. Te azonban alig várod már, hogy a háborgó vizeket otthagyva, csendesebb, védett öblökbe evezhess.

Kedves Halak! Nem kedveled a téged körülvevő süket csendet. Felajzott idegszálakkal lesed a semmit. Rettegés vesz erőt rajtad, mert jelentős események bekövetkeztét véled megsejteni, amelyek vagy örvendetesek, és te kimaradsz belőlük, vagy szomorúak, és te nem maradsz ki belőlük. Be vagy kerítve.

forrás: noiportal.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 420

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.